astrologinja Stopar Irena

Irena Stopar
ustanoviteljica Astro Akademije

Astrološko izobraževanje v klasični učilnici Astro Akademije

Astro Akademija je vodilna izobraževalna ustanova s področja spletnega (online) astrološkega izobraževanja. Poleg spletnih astroloških tečajev, občasno organiziramo tudi predavanja v klasični učilnici. 

Za astrološki tečaj v klasični učilnici pod mojim vodstvom (Irena Stopar), izpolnite kontaktni obrazec (spodaj) in obvestila vas bom, ko bodo vaša predavanja organizirana. 

KONTAKTNI OBRAZEC

Namig: Program astrološkega izobraževanja v klasični učilnici je povsem enak našemu spletnemu izobraževanju. Edina razlika je v tem, da imate v spletnem tečaju ves čas dostop do mene, na klasičnih predavanjih pa le v času predavanj. 

KONTAKTNI OBRAZEC - POVPRAŠEVANJE PO PREDAVANJIH V KLASIČNI UČILNICI

V kontaktni obrazec vpišite svoje vprašanje ali sporočilo. Polja, označena z zvezdico, so obvezna. Dodajte svojo telefonsko številko. Poklicala vas bom, če bom presodila, da vam tako hitreje ali lažje odgovorim. Odgovor boste prejeli v roku 1-3 delovnih dni na vaš e-naslov ali v obliki mojega klica.

Ta kontaktni obrazec služi le vašim vprašanjem, povezanim z astrološkim izobraževanjem. Z oddajo sporočila ne boste prijavljeni na nobene novice ali drug način obveščanja o novostih. Podatke bom uporabila le za odgovor in obveščanje o predavanjih v klasični učilnici. 

Na novice s področja astrološkega izobraževanja, se prijavite na povezavi tukaj.

>