Brezplačni video tečaj

Kako brati horoskop za srečo in uspeh 
brez astrološkega predznanja

Komu je ta tečaj namenjen?

1.
NIMATE ASTROLOŠKEGA PREDZNANJA, A SI ŽELITE RAZLOŽITI HOROSKOP

Ta brezplačni tečaj je namenjen popolnim začetnikom v astrologiji. Čeprav nimate prav nobenega astrološkega predznanja, boste horoskop po tečaju znali prebrati. 

V kolikor že imate znanje s področja astrologije, ta tečaj ni dovolj zahteven za vas. Namenjen je popolnim začetnikom. 

1.
SPRAŠUJETE SE, KAJ POMENIJO ASTROLOŠKI SIMBOLI IN KAKO SI JIH ZAPOMNITI

V prvi lekciji boste spoznali astrološke simbole. Od prvega dne dalje jih boste znali prebrati. Spoznali boste astrološke simbole astroloških znamenj, planetov, Luninih vozlov, Kirona, Lilit in še nekaj drugih. 

2.
ŽELITE SE NAUČITI, KAKO BRATI SIMBOLE V HOROSKOPU

Horoskop bo zdaj oživel pred vami. Simbole, ki ste se jih naučili prebrati v prvi lekciji, boste zdaj uporabili in prebrali morda svoj prvi horoskop. Odslej boste vedno vedeli, v katerem astrološkem znamenju se nahajajo vaši planeti in vrhovi hiš horoskopa.

3.
SPRAŠUJETE SE, KAKO NAJTI POSTAVITEV PLANETOV V HIŠAH

Vsak planet se nahaja v določeni hiši horoskopa. Od te lekcije dalje boste lahko prepoznali kateri koli planet v kateri koli hiši. Ko boste znali določiti njegovo postavitev, boste vedeli, na katerem življenjskem področju lahko pričakujete spremembe. 

4.
SPRAŠUJETE SE, KAKO VEDETI, ALI STA PLANETA V ASPEKTU IN KAKO VRISATI STOPINJE V HOROSKOP 

V tej lekciji boste spoznali konjunkcije in opozicije. Naučili se boste v svoj horoskop vrisati pomembne stopinje, kot so stopinje mrkov, obratov retrogradnih planetov in druge. To znanje vam bo omogočilo, da boste moje (in druge) astrološke članke lahko še bolje uporabili za srečo in uspeh. 

5.
RAZLAGA HOROSKOPA VAS MIKA, A NE VESTE, KJE ZAČETI

Pokazala vam bom, kaj storiti s planeti in kako se lahko naučite horoskop razložiti čisto sami. Delčki horoskopa bodo po končanem tečaju oživeli pred vami. Lahko boste preverili, kako se opisi iz horoskopa skladajo z vašim življenjem.

Dodala sem tudi pripomočke in napotke, kako lahko razlago horoskopa še nadgradite. Ključi do vaše sreče se nahajajo prav v vašem rojstnem horoskopu in z znanjem, ki ga boste pridobili v tem kratkem tečaju "Kako brati horoskop za srečo in uspeh" jih boste lahko začeli iskati. 

profile-pic
Ema Srdar

Lepo razloženo in razumljeno prikazano

Pred nedavnim sem bila udeleženka astrološke delavnice. To so moji začetki učenja astrologije, pred tem nisem imela pojma. Res je, da prebiram knjigo Modrost in moč astrologije, pa kljub temu mislim, da je v tečaju dovolj lepo razloženo in razumljeno tudi prikazano. Astrološki aspekti. To področje je kakor ste že sama povedala najtežje, za nas začetnike. Preberem karto, z razlago je pa še veliko dela. Glede na to, da predznanja ni bilo, nisem poznala vseh znamenj, hiš, kaj šele planetov, kje so aspekti, mi je sedaj nekako jasno. Seveda je to moja ocena, bo pa potrebno še nekaj učenja. Ta tečaj je primeren za vse, ki jih vsaj malo zanima astrologija. Naj se vam ob tej priložnosti najlepše zahvalim, ne samo za tečaj, temveč za vse prispevke in novice, ki nam jih pridno pišete. HVALA

profile-pic
Anita Jerman

Tečaj mi je bil všeč

Nič nisem vedela o astrologiji pred vpisom, a mi je bil tečaj všeč. Všeč mi je bilo vse po malem, čeprav še nisem imela časa, da bi uporabila. Primeren je za začetnike.

profile-pic
Igor Kobal

Ko je učenec pripravljen pride učitelj

Mojo pot sem začel z delom na sebi, spreminjanje samega sebe, soočanje s situacijo katera je bila predmet spremijanja samega sebe, osebnostne rasti. Nadeljeval sem z učenjem astrologije individualno, učbeniki, internet, druga literatura. Bolj intenzivno delam zadnjih 5 let, vendar se zavedam, da potrebujem študij astrologije, delo v skupini in tudi nadaljevanje v timu. Samo tako lahko človek raste z znanostjo, se razvija in širi svoje znanje. Bilo je zelo dobro predstavljeno, kot ste omenila za začetek odlično predstavljeno. Všeč mi je bil način predstavitve, kako naj začetnik prične z samim odkrivanjem astrologije, katera je odlično orodje za naše boljše življenje. Seveda, če ga hočemo videti realnega. Jaz že delam na astrološkem programu sicer Astro World 2001, svoj horoskop dobro poznam saj se z njim ukvarjam že kar lep čas. Učenja bo še veliko, saj je mnogo še za se naučit. Vaš tečaj je za začetek poti odkrivanja lepe astrologije vsakega posameznika, ki hoče si narediti lepše življenje. Moje vodilo skozi življenje je: Ko je učenec pripravljen pride učitelj. Študij učenja astrologije bom nadaljeval, kajti vem, daje to moje poslanstvo v tem življenju. Najlepša hvala za vaše sodelovanje, pa upam, da boste moja mentorica. Srečno Igor

profile-pic
Sanja

Ste me dobro naučila

Poznam nekaj osnov, nimam pa daru, da bi ta znanja ponotranjila in jih znala uporabiti vsaj zase. Dobro mi je, da poznam nekaj teh znanj, da si potem bolje razložim svoja doživljanja, počutja, energijska nihanja. Dobro, razumljivo, dovolj enostavno je razloženo, da si lahko nekatere stvari predstavljam bolje. Predvsem mi je všeč, da ste se odločila za ta korak, imate prijeten glas in znate vizualno zanimivo predstaviti stvari. Hvala. Všeč mi je razlaga, preverjanje naučenega, predloge. Sem zadovoljna s sabo, ste me dobro naučila. Tečaj priporočam vsem, ki jih zanima širše znanje o horoskopih in astrologiji.

profile-pic
STANKA ATELŠEK

Preprosta razumljiva razlaga

Všeč mi je bila preprosta razumljiva razlaga. Nisem še uporabila znanja, ker imam trenutno bolj malo časa, bom pa s poglabljanjem sigurno nadaljevala. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga vsaj malo zanima astrologija.

profile-pic
Dobroslav Badurina

Moje predznanje: nula

Moje predznanje: nula. Dosta dobro je bilo s obzirom da koristim Google translate. Razumljivo je sve, s obzirom da je meni sve bilo nepoznato. Još nisam ništa isprobal ali probat ću. Tečaj je primjeren za svakoga tko želi.

profile-pic
Tjaša Završnik

Všeč mi je bila predvsem enostavnost

Pred vpisom v tečaj nisem imela nobenega predznanja. Vse je bilo razumljivo razloženo. Všeč mi je bila predvsem enostavnost. Šlo mi je več kot odlično. Razen konjukcij in kvadratov, ki mi še sedaj mogoče niso čisto jasni. Tečaj je primeren predvsem za začetnike.

profile-pic
Vanda Prašnikar

Zelo razumljivo razlagate

Pred vpisom sem pridobila zelo malo znanja iz spletnega portala o Astrologiji. Večkrat sem pokukala tudi v Astrološki slovar. Zelo razumljivo razlagate in hvaležna sem, da ste mi omogočili sodelovati na vašem brezplačnem tečaju. Najbolj me je privlačila tema o aspektih, lunacijah in mrkih. Všeč mi je bilo vse, kar ste predstavili in tudi način predstavitve. Uporabila sem svojo Natalno karto, na osnovi katere sem sodelovala z odgovori pri vaših postavitvah vprašanj med posameznimi lekcijami. Šlo mi je dobro. Tečaj je primeren za začetnike in tudi tiste, ki iščemo informacije po spletu. Vaše strnjeno gradivo sem shranila in ga bom korak za korakom še nekajkrat prebirala. Morda se bom celo odločila nadgraditi svoje znanje. Spoštovana gospa Irena hvaležna sem za vse, kar ste in še boste zapisali. Veselim se vaših novičk. Iskrena hvala in lepo pozdravljeni!

profile-pic
Brigita Čanč

Astrologija pomaga v ključnih situacijah

Pred vpisom v tečaj nisem vedela nič kaj uporabnega. Verjamem pa, da lahko astrologija pomaga v ključnih situacijah. Vsekakor je bilo razumljivo razloženo, le s četrtim poglavjem je bilo težko, ampak to ste itak napovedali. Všeč mi je vaša pripravljenost, da znanje delite z nami in nam na dostopen način omogočite pokukati v fascinantnost astrologije. Natisnila sem na vaši strani dostopno literaturo in je bilo še bolj zanimivo in sistematično. Tečaj je primeren predvsem, da začutiš globino in širino tega področja. In spoštovanje do vas astrologov. Hvala!

profile-pic
Ksenija Skarlovnik

Dobra razlaga

Pred vpisom nisem imela nobenega predznanja. Tečaj mi je bil všeč. Všeč mi je bila dobra razlaga. Uporabila nisem še nič. Primerno je za vsakega, ki ga astrologija zanima.

profile-pic
anonimna

Enostavna razlaga

Imela nisem praktično nič znanja o astrologiji. Vedela sem zase za lego Sonca, Lune in Venere. Razlaga je bila razumljiva, a brez opisov za posamezne lege planetov, ki so razvidni iz vaše knjige osnove astrologije, ne gre. Všeč mi je bila enostavna razlaga. Naredila sem že izračune zase in za družinske člane. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

profile-pic
Tjaša Korošec

Na lahkoten način podane razlage

Imam znanje iz knjig, filmov in webinarjev. V tečaju je bilo razumljivo razloženo bistvo kako uporabiti horoskop. Lepo in na lahkoten način podane razlage. Je kar zahtevna veda, ogromno različnih terminov, besed in znakov, opisov in interpretacij. Takšna in podobna učenja me zanimajo. V naslednjih dneh si bom ogledala svojo natalno karto in v kolikor bodo finance dopuščale, razmišljam tudi o kakšnem tečaju oz. študiju ali samoučenju v tej smeri. Tečaj je primeren za vse ljubitelje astrologije in ljudi ki jih zanima kaj več o horoskopu.

profile-pic
Srecko Sostaric

Dobro razloženo, a še najmanj enkrat bom šel skozi

Nobenega znanja astrologije nisem imel pred vpisom v tečaj. Mislim, da je bilo dobro razloženo. Potrebno pa si je vzeti čas. Zato bom šel najmanj se enkrat skozi. Kot sem napisal nimam nobenega predznanja. Sem mislil tako kot vi, da to ne služi nobeni stvari. Imate zelo čudovit in pomirjajoč glas. Ta tečaj je primeren za ljudi, ki se želijo pobliže spoznati z astrologijo.

profile-pic
Tanja Puš

Razumljiva razlaga

Pred vpisom v tečaj nisem poznala nobenega oziroma sem poznala nekaj simbolov astroloških znamenj. Podana je bila dovolj razumljiva razlaga. Težje razumljivi so aspekti. Spoznala sem, da ni samo znamenje tisto, ki določa vsebino našega horoskopa, ampak mnogo več: hiše, aspekti, mrki... in še in še. Ugotavljala sem hiše v znamenjih in njihov vpliv. Počasi je šlo skozi. Tečaj je primeren za vse začetnike; tudi tiste ki vedno preberemo horoskope v revijah.

profile-pic
Monika Pešič

Prijetna in razumljiva razlaga

Poznala sem vsa znamenja zodiaka in nekatere lastnosti, poznala sem natalno karto do te mere, da sem vedela na koliko stopinj se kaj nahaja in v kateri smeri se bere astrološka karta. Vašo knjigo Osnove astrologije imam že kar nekaj časa in mi je zelo všeč, nisem pa je nikoli še prebrala v celoti. Vaša razlaga je zelo prijetna in razumljiva. Najbolj všeč mi je bilo poglavje o aspektih, kajti v to se do sedaj še nisem poglabljala, to mi je bilo zelo všeč, kako ste razložili kaj je konjunkcija, opozicija....Želela bi si še tega.... Uporabila sem vse, kar ste naročili. Prepoznati planete, hiše in znamenja oziroma pozicije v svojem horoskopu. Prav tako sem poiskusila najti vse konjunkcije in opozicije. Menim, da je primeren za začetnika, ki astrologijo že slišal in se želi motivirati za začetek učenja....

profile-pic
Alenka Snoj

Za tiste, ki želijo zvedeti več o astrologiji

Nisem imela predznanja, a mi je bil tečaj všeč. Ob prebiranju knjige Osnove še sestavljam informacije. Osnovne pojme razumem, bolj me težijo aspekti in njihove povezanost ter vplivi. Priporočila bi tečaj tistemu, ki želi zvedeti kaj več o astrologiji.

profile-pic
NATAŠA ŠKARJA

Všeč mi je bila enostavna razlaga

Pred vpisom sem imela osnovno znanje. Vse je bilo razumljivo razloženo, všeč pa mi je bila enostavna razlaga. Branje karte mi gre. Poznam planete, hiše, znamenja. Aspekti so najtežji in njihova razlaga. Vsaj nekaj osnov moraš imeti, ki si jih samoiniciativno pridobiš.

profile-pic
Patricija Munda

Razlaga na konkretnem horoskopu

Poznala sem že osnove, znamenja, planete, hiše, aspekte. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Najbolj mi je bila všeč razlaga na konkretnem horoskopu. Poskušala sem uporabiti razlago aspektov. Šlo mi je solidno. Tečaj je primeren za tiste, ki nekaj že vedo.

profile-pic
POLONA SEVER

Razumljiva razlaga planetov po hišah

V tečaju mi je bila všeč razumljiva razlaga planetov po hišah. Občasno uporabljam astrologijo, vendar imam nekaj predznanja, zato me bolj zanima predikcija in mrki v astrologiji. Menim, da je tečaj primeren za tiste osebe, ki so vsaj malo že seznanjene z osnovnim znanjem astrologije. Hvala za vaš trud in lep pozdrav.

profile-pic
Dušanka Krumpl

Osnova vsega, kar preberem v svojem horoskopu

Pred začetkom tečaja sem vedela manj, kot osnovno! Zelo jasno je razloženo! Vesela sem, da mi je bila razložena osnova vsega, kar lahko potem preberem v svojem horoskopu. Nekaj bom uporabila še danes, ko imam mir! Tečaj je primeren za vse tiste, ki so zvedavi, in pripravljeni, da se vedno nekaj novega naučijo, predvsem astrologije!

Kaj boste prejeli v tečaju
povsem brezplačno?

Tečaj vsebuje 5 kratkih lekcij. Vsaka vsebuje razlago in navodila, kaj naredite, da boste naslednji lekciji lahko sledili, ob zaključku pa razložili svoj horoskop. 

Vsaka lekcija vsebuje kratek video posnetek z razlago. Priložila sem nekaj dodatnih materialov in povezav do dodatnih informacij.

Tečaj je namenjen popolnim začetnikom. Zanj ne potrebujete astrološkega predznanja

Ne odlašajte:
Naučite se brati horoskop že danes!


© 2017, Irena Stopar, STOPAR-IT, d.o.o. Litija 

>