Brezplačni video tečaj

Kako brati horoskop za srečo in uspeh 
brez astrološkega predznanja

Komu je ta tečaj namenjen?

1.
NIMATE ASTROLOŠKEGA PREDZNANJA, A SI ŽELITE RAZLOŽITI HOROSKOP

Ta brezplačni tečaj je namenjen popolnim začetnikom v astrologiji. Čeprav nimate prav nobenega astrološkega predznanja, boste horoskop po tečaju znali prebrati. 

V kolikor že imate znanje s področja astrologije, ta tečaj ni dovolj zahteven za vas. Namenjen je popolnim začetnikom. 

1.
SPRAŠUJETE SE, KAJ POMENIJO ASTROLOŠKI SIMBOLI IN KAKO SI JIH ZAPOMNITI

V prvi lekciji boste spoznali astrološke simbole. Od prvega dne dalje jih boste znali prebrati. Spoznali boste astrološke simbole astroloških znamenj, planetov, Luninih vozlov, Kirona, Lilit in še nekaj drugih. 

2.
ŽELITE SE NAUČITI, KAKO BRATI SIMBOLE V HOROSKOPU

Horoskop bo zdaj oživel pred vami. Simbole, ki ste se jih naučili prebrati v prvi lekciji, boste zdaj uporabili in prebrali morda svoj prvi horoskop. Odslej boste vedno vedeli, v katerem astrološkem znamenju se nahajajo vaši planeti in vrhovi hiš horoskopa.

3.
SPRAŠUJETE SE, KAKO NAJTI POSTAVITEV PLANETOV V HIŠAH

Vsak planet se nahaja v določeni hiši horoskopa. Od te lekcije dalje boste lahko prepoznali kateri koli planet v kateri koli hiši. Ko boste znali določiti njegovo postavitev, boste vedeli, na katerem življenjskem področju lahko pričakujete spremembe. 

4.
SPRAŠUJETE SE, KAKO VEDETI, ALI STA PLANETA V ASPEKTU IN KAKO VRISATI STOPINJE V HOROSKOP 

V tej lekciji boste spoznali konjunkcije in opozicije. Naučili se boste v svoj horoskop vrisati pomembne stopinje, kot so stopinje mrkov, obratov retrogradnih planetov in druge. To znanje vam bo omogočilo, da boste moje (in druge) astrološke članke lahko še bolje uporabili za srečo in uspeh. 

5.
RAZLAGA HOROSKOPA VAS MIKA, A NE VESTE, KJE ZAČETI

Pokazala vam bom, kaj storiti s planeti in kako se lahko naučite horoskop razložiti čisto sami. Delčki horoskopa bodo po končanem tečaju oživeli pred vami. Lahko boste preverili, kako se opisi iz horoskopa skladajo z vašim življenjem.

Dodala sem tudi pripomočke in napotke, kako lahko razlago horoskopa še nadgradite. Ključi do vaše sreče se nahajajo prav v vašem rojstnem horoskopu in z znanjem, ki ga boste pridobili v tem kratkem tečaju "Kako brati horoskop za srečo in uspeh" jih boste lahko začeli iskati. 

profile-pic
Branka Mencin

Enostavno in razumljivo

Tečaj mi je bil všeč, predvsem enostavnost in razumljivost. Vsak dan kaj preizkušam že 30 let, kako se dejstva astrološko utemeljijo. Tečaj je primeren za tiste, ki bi se radi na najbolje enostaven in razumljiv način naučili osnov astrologije.

profile-pic
Irena Hribar

Všeč so mi kratke in jasne razlage

Pred začetkom tečaja nisem imela nobenega znanja o astrologiji. Tečaj je zelo jasen in razumljiv. Všeč mi je, da so vaše razlage kratke in jasne. Vse kar sem spoznala v tečaju, sem že uporabila in mislim, da mi je šlo za začetnico kar dobro. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija.

profile-pic
Dolores Bucic

Še posebno so mi bili všeč kvizi

Preštudirala sem tečaj Osnove astrologije. Tako lani kot letos sem poslusala tečaj, seveda z nekaterimi spremembami. Letos so bili dodani tudi kvizi, kar mi je bilo zelo všeč. Zelo dobro in enostavno razloženo. Še posebno so mi bili všeč kvizi. Sedaj obiskujem Horarno astrologijo. Kasneje pa bi se rada vpisala v tečaj Razlaga horoskopa I in II. Tečaj je primeren za začetnike pa tudi tiste, ki bi radi osvežili znanje. Vedno izvem nekaj novega.

profile-pic
Tomaž Mihelič

Enostavno in praktično

Približno toliko znanja sem imel pred vpisom kot je nivo tečaja, morda nianso več, sem malo osvežil. Je dovolj nazorno razloženo. Imate dobro dodelano prakso, kako znanje razložiti na enostaven in praktičen način.👍 Trenutno sem v situaciji ko res iščem odgovore za pestro dogajanje v življenju. Zato na večih področjih skušam najti možne vire, pa tudi v astrologiji in tudi konkretno na tem tečaju. Do sedaj sem uspel le delno razvozlati mojo zanimivo življensko pot😊. Skozi astrologijo sicer bolj priložnostno, ko me ta pritegne, brskam po vseh možnih virih, tako sem naletel tudi na vaše videje. Tečaj je primeren praktično za vse, ki si želijo ali upajo vprašati, kdo sem, zakaj sem,.. in se še niso poglobili v osnovno razlago astrologije.

profile-pic
Fanči Klobučar

Zelo zadovoljna z razlago tečaja

Moje znanje astrologije je srednje. Imam ga, ker so mi astrologi delali natalno karto in letno karto. Z razlago na tečaju sem bila zelo zadovoljna. Da me je naučil osnove. Da je preprosta razlaga. Pregledala sem svojo natalno karto. Šlo mi je dobro. Tečaj je primeren za vse, ki bi radi prebrali svojo natalno ali kakšno drugo astrološko karto.

profile-pic
Vanda Blagšič

Navodila z zaporedjem

Pred vpisom sem imela zelo malo astrološkega znanja. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Zlasti so mi bila všeč navodila z zaporedjem, kako se lotiti razlage horoskopa. Izpisala sem hiše v znamenjih in planete v hišah ter se lotila razlage. Težko, ker je snov tako obsežna. Tečaj je primeren za začetnike, da se dobi vtis zakaj pravzaprav gre.

profile-pic
Jožica Novak

Po stopnjah, razumljivo za vse

Opravila sem opravila sem že triletni študij in imam precej predznanja. Za začetnike je odlično razloženo in dobra podlaga za tiste, ki se bodo odločili za nadaljni študij. Všeč mi je, da ste pričeli razlago resnično po stopnjah, razumljivo za vse. Jaz astrologijo trenutno uporabljam bolj zase, sem pa v preteklosti naredila kar nekaj interpretacij. Tečaj je primeren za vsakega, ki se odloči, da bi se podrobneje spoznal s to vedo. Splača se, včasih lahko precej olajša življenje in razjasni dileme.

profile-pic
Maja Mesarič

Poslušala vas bi lahko 24/7

Lepo pozdravljena ga. Irena. Hvala Vam, da ste ustanovili vašo krasno akademijo ter, da vse tako lepo predstavite in pojasnite. Poslušala vas bi lahko 24/7.

profile-pic
Nina Lončar

Hitra razlaga osnov

Nekaj predznanja že imam; prišla sem do konca drugega modula pri Vašem spletnem tečaju Osnove Astrologije (vendar sem želela še malo prehiteti :), nekaj znanja imam pa že od prej - kar se tiče znamenj, planetov in hiš, ter imena aspektov. Všeč mi je bila predvsem hitra razlaga osnov. Uporabila sem koledar mrkov za leto 2020. Ne vem če prav dobro, ker (še) ne razumem čisto branja stopinj. Tečaj je primeren za tiste, ki so se z astrologijo že vsaj sami individualno seznanjali ali vsaj preleteli Vaš učbenik ali kaj podobnega.

profile-pic
Monika Pešič

Prijetna in razumljiva razlaga

Poznala sem vsa znamenja zodiaka in nekatere lastnosti, poznala sem natalno karto do te mere, da sem vedela na koliko stopinj se kaj nahaja in v kateri smeri se bere astrološka karta. Vašo knjigo Osnove astrologije imam že kar nekaj časa in mi je zelo všeč, nisem pa je nikoli še prebrala v celoti. Vaša razlaga je zelo prijetna in razumljiva. Najbolj všeč mi je bilo poglavje o aspektih, kajti v to se do sedaj še nisem poglabljala, to mi je bilo zelo všeč, kako ste razložili kaj je konjunkcija, opozicija....Želela bi si še tega.... Uporabila sem vse, kar ste naročili. Prepoznati planete, hiše in znamenja oziroma pozicije v svojem horoskopu. Prav tako sem poiskusila najti vse konjunkcije in opozicije. Menim, da je primeren za začetnika, ki astrologijo že slišal in se želi motivirati za začetek učenja....

profile-pic
Tamara Simić

Dobila sem predstavo kaj so astrološke karte

Poznala sem horoskopske znake - nekaj značilnosti vsakega znamenja. V zadnjem letu sem se seznanila z luno in njenimi delovanji skozi knjigo, ki sem si jo kupila. Za sprotna dogajanja/gibanja planetov, sem naročena na članke, ki zelo podrobno opisejo dogajanje, ki sledi (npr. retrogradna Venera). Več nisem pričakovala, ker se zavedam, da bom za več znanja morala tudi več prebrati in se naučiti. Ker se nikoli nisem spoznala z astrološkimi kartami, mi je bilo vseč to, da sem dobila vsaj neko predstavo kaj je to. Rada si vzamem več časa za takšne stvari in ker ga zadnje dni ni bilo, nisem nič uporabila. Tečaj je primeren za nekoga, ki se do zdaj samo razmišljal o astrologiji ali razlagi horoskopa. Ampak, seveda, samo kot uvod v morebitna poznejša znanja.

profile-pic
Ema Srdar

Lepo razloženo in razumljeno prikazano

Pred nedavnim sem bila udeleženka astrološke delavnice. To so moji začetki učenja astrologije, pred tem nisem imela pojma. Res je, da prebiram knjigo Modrost in moč astrologije, pa kljub temu mislim, da je v tečaju dovolj lepo razloženo in razumljeno tudi prikazano. Astrološki aspekti. To področje je kakor ste že sama povedala najtežje, za nas začetnike. Preberem karto, z razlago je pa še veliko dela. Glede na to, da predznanja ni bilo, nisem poznala vseh znamenj, hiš, kaj šele planetov, kje so aspekti, mi je sedaj nekako jasno. Seveda je to moja ocena, bo pa potrebno še nekaj učenja. Ta tečaj je primeren za vse, ki jih vsaj malo zanima astrologija. Naj se vam ob tej priložnosti najlepše zahvalim, ne samo za tečaj, temveč za vse prispevke in novice, ki nam jih pridno pišete. HVALA

profile-pic
Branko Benedičič

Do vsebin sem lahko dostopal, ko sem imel čas

Imam vašo knjigo Osnove astrologije, tečaj pa je bil razumljiv. Všeč mi je bilo, ker sem do vsebin lahko dostopal, ko sem imel čas. Sedaj se bom bolje seznanil z aspekti. Tečaj je po mojem mnenju primeren za vsakogar, ki bi rad se izobrazil na tem področju

profile-pic
anita marksl

Zelo všeč mi je bil celoten tečaj, vsaka napisana vrstica

Pred vpisom nisem imela nobenega predznanja. Vse je bilo razumljivo razloženo. Zelo všeč mi je bil celoten tečaj, vsaka napisana vrstica, kar požirala sem vsak napotek, nasvet. Joj , seveda sem že poskusila z razlago, a mi hiše še delajo probem. Tečaj je primeren za vse, katere vsaj malo zanima astrologija, ter tudi za tiste, ki berejo horoskope.

profile-pic
Olga Plevnik

Zelo dobro razloženo

Skoraj nič predznanja nisem imela. Tečaja sem se udeležila zato, da se učim. Razloženo je bilo zelo dobro. HVALA. Všeč mi je bil vrstni red, za uporabo pa rabim več časa. Meni se zdi tečaj primeren za ljudi z veseljem do astrologije ali uporabo pri drugih dejavnostih kot na primer tarot.

profile-pic
Polona Ozbič

Vse sem razumela in prenesla v prakso

Vedela sem, katero znamenje sem sama in našteti sem znala znamenja, a nisem niti vedela, v kateri mesec katero spada. O branju horoskopa nisem vedela čisto nič, sem pa svojega imela že izrisanega izpred 5 let, ko mi ga je dala prijateljica, ki se z astrologijo ukvarja. Vsebina je bila podana na zelo razumljiv način. Razumela sem čisto vse informacije in sem jih tudi vse znala prenesti v prakso, torej v branje svojega horoskopa. Všeč mi je, da sem se ga udeležila. Ker o horoskopih tedensko slišim in tudi preslišim, kar se govori (npr. v medijih), tokrat pa sem se usedla in se začela ukvarjati z razumevanjem horoskopa. Proučujem pomen hiš v horoskopu, pomen planetov, ki so značilni za določeno hišo in tudi astrološka znamenja v posamezni hiši. Študiram značilnosti vsake hiše in kaj pomeni katero znamenje v njem. Trudim se tudi interpretirati postavitve in povezave med njimi, razmišljam, kaj pri planetih pomeni retrogradnost, saj imam take kar 4 planete. Tečaj je primeren za takšne začetnike kot sem sama, ki nisem na začetku imela niti ene informacije o tem, kako se bere horoskop. Vedela sem le, da so v krogu nebesna znamenja in neke hiše. In za začetnike, ki so motivirani za raziskovanje simbolov. Najlepša hvala.

profile-pic
Nastja Jakolenc

Horoskop za "pikico" bolje razumem

Nič kaj dosti nisem vedela o astrologiji. Poznala sem astrološke znake, ascendent, planete (kot simbole), vedela sem da obstajajo astrološke hiše, aspekti, mrki, ampak niti približno kaj pomenijo in kako se berejo v osebnem horoskopu. Všeč mi je bila zelo razumljiva obrazložitev. Malo sem se poigrala s svojim osebnim horoskopom in ga za "pikico" boljše razumem. Mi je pa bilo zelo zanimivo in razmišljam o tem, da bi nadgradila to osnovno znanje. Tečaj je primeren za ljudi, ki jih zanima astrologija in v osnovi želijo bolje razumeti sebe.

profile-pic
Metka Kos

Tečaj mi je bil zelo všeč

Že kar nekaj let nazaj sem začela svojo radovednost preko različnega gradiva, med katerimi je tudi vaša knjiga. V tečaju je bilo vse zelo jasno razloženo in poenostavljeno. Tečaj mi je bil zelo všeč, čeprav je bil zame osebno premalo obsežen. Ampak, kot ste razložili že v uvodu, sem to tudi pričakovala. Zelo si želim, da bi nekoč, ko otroci odrastejo, pridem na vaš tečaj, že dlje časa razmišljam o tem. Tečaj je primeren za tiste, ki o sami Astrologiji po domače rečeno "nimajo pojma" in so toliko radovedni, da se naučijo vsaj nekaj osnov. Je pa pohvalno, da brezplačno nudite tečaj, saj samo tako lahko vsak posameznik odkrije, da je to področje, ki ga zanima in v tej smeri tudi nadaljuje.

profile-pic
Tjaša Završnik

Všeč mi je bila predvsem enostavnost

Pred vpisom v tečaj nisem imela nobenega predznanja. Vse je bilo razumljivo razloženo. Všeč mi je bila predvsem enostavnost. Šlo mi je več kot odlično. Razen konjukcij in kvadratov, ki mi še sedaj mogoče niso čisto jasni. Tečaj je primeren predvsem za začetnike.

profile-pic
Ksenija Zuljan

Razlaga na primeru

Osnovno znanje sem imela, a mi je bil tečaj všeč. Predvsem razlaga na primeru. Uporabila sem aspekte. Tečaj bi priporočila za začetnike.

Kaj boste prejeli v tečaju
povsem brezplačno?

Tečaj vsebuje 5 kratkih lekcij. Vsaka vsebuje razlago in navodila, kaj naredite, da boste naslednji lekciji lahko sledili, ob zaključku pa razložili svoj horoskop. 

Vsaka lekcija vsebuje kratek video posnetek z razlago. Priložila sem nekaj dodatnih materialov in povezav do dodatnih informacij.

Tečaj je namenjen popolnim začetnikom. Zanj ne potrebujete astrološkega predznanja

Ne odlašajte:
Naučite se brati horoskop že danes!


© 2017, Irena Stopar, STOPAR-IT, d.o.o. Litija 

>