Brezplačni video tečaj

Kako brati horoskop za srečo in uspeh 
brez astrološkega predznanja

Komu je ta tečaj namenjen?

1.
NIMATE ASTROLOŠKEGA PREDZNANJA, A SI ŽELITE RAZLOŽITI HOROSKOP

Ta brezplačni tečaj je namenjen popolnim začetnikom v astrologiji. Čeprav nimate prav nobenega astrološkega predznanja, boste horoskop po tečaju znali prebrati. 

V kolikor že imate znanje s področja astrologije, ta tečaj ni dovolj zahteven za vas. Namenjen je popolnim začetnikom. 

1.
SPRAŠUJETE SE, KAJ POMENIJO ASTROLOŠKI SIMBOLI IN KAKO SI JIH ZAPOMNITI

V prvi lekciji boste spoznali astrološke simbole. Od prvega dne dalje jih boste znali prebrati. Spoznali boste astrološke simbole astroloških znamenj, planetov, Luninih vozlov, Kirona, Lilit in še nekaj drugih. 

2.
ŽELITE SE NAUČITI, KAKO BRATI SIMBOLE V HOROSKOPU

Horoskop bo zdaj oživel pred vami. Simbole, ki ste se jih naučili prebrati v prvi lekciji, boste zdaj uporabili in prebrali morda svoj prvi horoskop. Odslej boste vedno vedeli, v katerem astrološkem znamenju se nahajajo vaši planeti in vrhovi hiš horoskopa.

3.
SPRAŠUJETE SE, KAKO NAJTI POSTAVITEV PLANETOV V HIŠAH

Vsak planet se nahaja v določeni hiši horoskopa. Od te lekcije dalje boste lahko prepoznali kateri koli planet v kateri koli hiši. Ko boste znali določiti njegovo postavitev, boste vedeli, na katerem življenjskem področju lahko pričakujete spremembe. 

4.
SPRAŠUJETE SE, KAKO VEDETI, ALI STA PLANETA V ASPEKTU IN KAKO VRISATI STOPINJE V HOROSKOP 

V tej lekciji boste spoznali konjunkcije in opozicije. Naučili se boste v svoj horoskop vrisati pomembne stopinje, kot so stopinje mrkov, obratov retrogradnih planetov in druge. To znanje vam bo omogočilo, da boste moje (in druge) astrološke članke lahko še bolje uporabili za srečo in uspeh. 

5.
RAZLAGA HOROSKOPA VAS MIKA, A NE VESTE, KJE ZAČETI

Pokazala vam bom, kaj storiti s planeti in kako se lahko naučite horoskop razložiti čisto sami. Delčki horoskopa bodo po končanem tečaju oživeli pred vami. Lahko boste preverili, kako se opisi iz horoskopa skladajo z vašim življenjem.

Dodala sem tudi pripomočke in napotke, kako lahko razlago horoskopa še nadgradite. Ključi do vaše sreče se nahajajo prav v vašem rojstnem horoskopu in z znanjem, ki ga boste pridobili v tem kratkem tečaju "Kako brati horoskop za srečo in uspeh" jih boste lahko začeli iskati. 

profile-pic
Erika Murn

V tečaju je vse zelo lepo in razumljivo

Prebrala sem si nekaj knjig med drugim tudi tvoj učbenik za začetnike. Osnovno znanje imam. Poznam planete, znamenja, osnove astroloških hiš in aspektov. Podrobnosti o pomenu hiš si moram še vedno prebrati. V tečaju je vse zelo lepo in razumljivo. Mogoče mi je bila najbolj všeč sočasnost z dogajanjem na nebu (mlaj, sončev mrk) in počutjem, raziskovanjem astrologije sicer. Poskušala sem uporabiti razlago postavitev planetov v hišah in aspektov. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga tema zanima.

profile-pic
Eva Kolman

Vem, kako uporabiti horoskop

Pred vpisom sem vedela nekaj o astrologiji. Razlaga je bila zelo jasna in glasna, nedvouma. Vem, kako uporabiti horoskop; vem pa tudi, da je pred tem potrebno še veliko učenja. Najbolj mi je bil všeč pristop in način razlage. Vzela sem Sonce, pogledala v kateri hiši je in v katerem znamenju in poiskala aspekte. Po moje mi je kar šlo, le pri aspektih sem se malo zmedla, ker jih je toliko. Obvezno za začetnike, ki želijo postati nekoč dobri astrologi.

profile-pic
Angelca Fras

Z miško sem lahko spremljala svojo karto

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič kaj predznanja; poznala sem le znake zodiaka in imena planetov. Razlaga je bila razumljiva, glas prijeten za uho. Všeč mi je bilo spremljanje razlage z miško, tako sem lahko spremljala svojo karto. Po tečaju sem postala bolj pozorna na planetarne postavitve in upoštevam priporočilo razlage. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga vsaj malo zanima svet astrologije. Hvala vam!

profile-pic
Metka Rauber

Jasni so mi znaki, planeti, hiše

Pred vpisom nisem imela nič ali skoraj nič znanja o astrologiji. Sedaj mi je jasno kako delujejo znaki planeti in hiše. Všeč mi je spremni govor in vizualni prikaz. Najprej se moram naučiti prepoznavanje znakov za znamenja in planete. Tečaj priporočam za začetnike, ki jih astrologija zanima.

profile-pic
Tatjana ALAČ

Testi na koncu vsakega poglavja

Nekaj osnovnega predznanja sem že imela in tečaj mi je bil všeč. Najbolj so mi bili všeč testi na koncu vsakega poglavja, kjer lahko dejansko preveriš svoje znanje. Poskušala sem si že razložiti pomen tanzitov preko natalnih planetov, vendar imam seveda bistveno premalo znanja, da bi lahko naredila ustrezne povezave.

profile-pic
Nija Pantelić

Kako povezovati delčke v celoto

Prebrala sem ze eno knjigo o Astrologiji pred časom. Tečaj je razumljiv. Najbolj mi je bilo všeč zadnje poglavje, kjer sem izvedela kako povezovati delčke v celoto. Poskusila sem razbrati svojo življenjsko pot, a nisem prepričana, da mi je uspelo. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima, kako se lotiti astrologije.

profile-pic
ANDREJA PUC

Nikoli ne vemo vsega

Sploh ni pomembno koliko znanja imaš, ko se odločas za hitri tečaj astrologije. Nikoli ne vemo vsega, s tem preverjamo obstoječe znanje. Ja, astrologija mi je blizu in nekaj vem o njej. Vse je bilo jasno in preprosto razloženo. Na način, da te vleče naprej in zanimanje o astrologiji se veča. Razumljiva razlaga in prikaz na primerih, da dobiš predstavo kaj je pombembno in kaj pomeni znamenje, planet, hiša, ... Uporabila sem prav vse. Celoten osebni horoskop. Dobro mi je šlo, a oceno bi morala podati astrologinja (Irena). Tečaj je primeren za vsakogar brez izjeme. Mogoče bi največji nasprotniki astrologije prikimali in se odločili za tečaj Osnove astrologije. Želim veliko novih slušateljev. Ne bo jim žal, saj bodo v prvi vrsti spoznali sami sebe, kar za življenje ni slabo.

profile-pic
Metka Bombek

Razumela sem bistvo

Imela sem osnovno predznanje in sem razumela bistvo. Poskusila sem uporabiti hiše in dobro mi je šlo. Tečaj pa je primeren za tiste z nič ali malo predznanja.

profile-pic
Dobroslav Badurina

Moje predznanje: nula

Moje predznanje: nula. Dosta dobro je bilo s obzirom da koristim Google translate. Razumljivo je sve, s obzirom da je meni sve bilo nepoznato. Još nisam ništa isprobal ali probat ću. Tečaj je primjeren za svakoga tko želi.

profile-pic
Lucija Koštomaj

Zelo zanimivo in razumljivo

Nič nisem vedela, razen imen po znamenjih horoskopa. Mislim, da je bilo zelo zanimivo povedano in razumljivo glede na osnove in začetek spoznavanja z astrologijo. Všeč mi je bilo preverjanje znanja po poslušanju posnetka in da so bili sklopi po posameznih področjih ločeni med seboj. Trenutno se še nisem poglobila v določeno teorijo, da bi lahko razumela določene aspekte, bolj kot ne pa preberem vsaj dnevne horoskope, ki so objavljeni. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga to področje zanima, bodisi začetnike ali tiste, ki bi radi osvežili oziroma nadgradili svoje znanje o astrologiji.

profile-pic
Janja Miocinovic

Najbolje, da začneš v začetnem tečaju

O astrologiji sem vedela nekaj malega. Všeč mi je bila razlaga celotnega tečaja. Vse sem poskusila, trenutno sem brez računalnika (v popravilu, gledam po mobitelu). Če imaš željo po znanju astrologije je najbolje, da začneš v začetnem tečaju.

profile-pic
Ljuba

Vse mi je bilo všeč

Prebiram horoskope in tudi kaj o planetih, vendar bolj ljubiteljsko. Bistvo sem razumela in vse mi je bilo všeč. Uporabila pa še nisem ničesar, ker bi rabila izris horoskopa. Tečaj je primeren za vse, ki želijo na tem področju bolj resno delati.

profile-pic
Urska Brandt

Všeč mi je bila vaša razlaga

Sem samouk, zato sem nekatere stvari že poznala. Pri razlagi se mi pa zatakne, ker ne vem kako bi razložila stvari. Ste mi podala kar nekaj smernic. V tečaju je bilo vse dovolj razumljivo razloženo. Všeč mi je bila vaša razlaga. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija.

profile-pic
Joži Slapnik

Všeč mi je bila dobra razlaga

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič predznanja. Snov je razumljivo razložena. Všeč mi je bila dobra razlaga. Moj način študija: pogledam video in potem karto... in potem počasi naprej... . Grem počasi, ker bi rada razumela vsaj mojo karto, za kar pa potrebuješ nekaj časa...vsaj jaz. Tečaj je primeren za tiste ki bi se radi vsaj malo naučili. Upam, da bo še vsaj malo nadaljevanja. Hvala. :-)

profile-pic
barbara knez

Nekaj o stopinjah

Vse, kar je bilo razloženo v tečaju, sem poznala. Razloženo je bilo zelo jasno. Najbolj všeč mi je bilo spoznati nekaj o stopinjah :) Horoskop berem brez težav, kako ga razložiti pa je že nekaj drugega. :) Tečaj je primeren za čiste začetnike, željne novih izzivov :)

profile-pic
ALENKA ROZMAN

Tečaj primeren za vsakega začetnika

Poznam znamenja, planete, pa tudi hiše. Takoj sem razumela kako in kaj. Sedaj moram samo začeti delati z horoskopom. Všeč mi je bila razlaga, na splošno, kako se sploh lotiti branja horoskopa, seveda pa je zraven potrebna tudi literatura. Malo astrologije sem že uporabila. Mislim, da je tečaj primeren za vsakega začetnika, ki ga astrologija zanima.

profile-pic
Irena Grmek

Dobra razlaga

Skoraj nič znanja nisem imela pred vpisom, všeč pa mi je bila dobra razlaga. Tečaj je zagotovo primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

profile-pic
anita marksl

Zelo všeč mi je bil celoten tečaj, vsaka napisana vrstica

Pred vpisom nisem imela nobenega predznanja. Vse je bilo razumljivo razloženo. Zelo všeč mi je bil celoten tečaj, vsaka napisana vrstica, kar požirala sem vsak napotek, nasvet. Joj , seveda sem že poskusila z razlago, a mi hiše še delajo probem. Tečaj je primeren za vse, katere vsaj malo zanima astrologija, ter tudi za tiste, ki berejo horoskope.

profile-pic
SABINA KONČAN

Dobro mi je šlo v tečaju

Pred začetkom sem imela veliko predznanja, zato mi je šlo dobro v tečaju, ki je predvsem primeren za popolne začetnike.

profile-pic
Milena Perš

Lepo nazorno z miško ste predstavili

Vedela sem za astrološka znamenja in v katerem ascendentu si rojen, število hiš kako si sledijo in približni pomen hiš. Razlaga je bila super, vendar kot pravite, vse se ne da v tako kratkem času in potrebno je poznati pomen planetov v povezavi z astrološkimi znamenji, da si lahko razložiš kaj te čaka... Všeč mi je bilo, da ste lepo nazorno z miško predstavili tisto, kar ste razlagali. Trenutno sem poskušala razlagati svoj horoskop, ampak bi rabila veliko več kilometrov prakse ,da bi si ga znala razložiti. Predvsem nisem našla odgovora, kaj moraš gledati , da veš kateri dan oz. mesec se ti bodo dogajale spremembe oz. kdaj je tisti čas. Tečaj je primeren za take začetnike kot sem jaz, oz. tudi za tiste, ki čisto nič ne vejo od astrologije.

Kaj boste prejeli v tečaju
povsem brezplačno?

Tečaj vsebuje 5 kratkih lekcij. Vsaka vsebuje razlago in navodila, kaj naredite, da boste naslednji lekciji lahko sledili, ob zaključku pa razložili svoj horoskop. 

Vsaka lekcija vsebuje kratek video posnetek z razlago. Priložila sem nekaj dodatnih materialov in povezav do dodatnih informacij.

Tečaj je namenjen popolnim začetnikom. Zanj ne potrebujete astrološkega predznanja

Ne odlašajte:
Naučite se brati horoskop že danes!


© 2017, Irena Stopar, STOPAR-IT, d.o.o. Litija 

>