Brezplačni video tečaj

Kako brati horoskop za srečo in uspeh 
brez astrološkega predznanja

Komu je ta tečaj namenjen?

1.
NIMATE ASTROLOŠKEGA PREDZNANJA, A SI ŽELITE RAZLOŽITI HOROSKOP

Ta brezplačni tečaj je namenjen popolnim začetnikom v astrologiji. Čeprav nimate prav nobenega astrološkega predznanja, boste horoskop po tečaju znali prebrati. 

V kolikor že imate znanje s področja astrologije, ta tečaj ni dovolj zahteven za vas. Namenjen je popolnim začetnikom. 

1.
SPRAŠUJETE SE, KAJ POMENIJO ASTROLOŠKI SIMBOLI IN KAKO SI JIH ZAPOMNITI

V prvi lekciji boste spoznali astrološke simbole. Od prvega dne dalje jih boste znali prebrati. Spoznali boste astrološke simbole astroloških znamenj, planetov, Luninih vozlov, Kirona, Lilit in še nekaj drugih. 

2.
ŽELITE SE NAUČITI, KAKO BRATI SIMBOLE V HOROSKOPU

Horoskop bo zdaj oživel pred vami. Simbole, ki ste se jih naučili prebrati v prvi lekciji, boste zdaj uporabili in prebrali morda svoj prvi horoskop. Odslej boste vedno vedeli, v katerem astrološkem znamenju se nahajajo vaši planeti in vrhovi hiš horoskopa.

3.
SPRAŠUJETE SE, KAKO NAJTI POSTAVITEV PLANETOV V HIŠAH

Vsak planet se nahaja v določeni hiši horoskopa. Od te lekcije dalje boste lahko prepoznali kateri koli planet v kateri koli hiši. Ko boste znali določiti njegovo postavitev, boste vedeli, na katerem življenjskem področju lahko pričakujete spremembe. 

4.
SPRAŠUJETE SE, KAKO VEDETI, ALI STA PLANETA V ASPEKTU IN KAKO VRISATI STOPINJE V HOROSKOP 

V tej lekciji boste spoznali konjunkcije in opozicije. Naučili se boste v svoj horoskop vrisati pomembne stopinje, kot so stopinje mrkov, obratov retrogradnih planetov in druge. To znanje vam bo omogočilo, da boste moje (in druge) astrološke članke lahko še bolje uporabili za srečo in uspeh. 

5.
RAZLAGA HOROSKOPA VAS MIKA, A NE VESTE, KJE ZAČETI

Pokazala vam bom, kaj storiti s planeti in kako se lahko naučite horoskop razložiti čisto sami. Delčki horoskopa bodo po končanem tečaju oživeli pred vami. Lahko boste preverili, kako se opisi iz horoskopa skladajo z vašim življenjem.

Dodala sem tudi pripomočke in napotke, kako lahko razlago horoskopa še nadgradite. Ključi do vaše sreče se nahajajo prav v vašem rojstnem horoskopu in z znanjem, ki ga boste pridobili v tem kratkem tečaju "Kako brati horoskop za srečo in uspeh" jih boste lahko začeli iskati. 

profile-pic
Meliha Ališić

Zanimanje za posamezno astrološko znamenje

Pred vpisom v tečaj sem imela zanimanje za posamezno astrološko znamenje. Razlikovanje med njimi. Izkušnje opazovanja pri ljudeh. Bilo je razumljivo razloženo in vse mi je bilo všeč. Poskusila sem branje horoskopa in šlo mi je v redu. Potrebno je še imeti na listu simbole, ker si vseh še ne zapomnim na pamet. Tečaj je primeren za vsakogar.

profile-pic
Maja Mesarič

Poslušala vas bi lahko 24/7

Lepo pozdravljena ga. Irena. Hvala Vam, da ste ustanovili vašo krasno akademijo ter, da vse tako lepo predstavite in pojasnite. Poslušala vas bi lahko 24/7.

profile-pic
Ljubica Keršič

Razloženo je bilo res odlično

Pred začetkom tečaja nisem imela nič predznanja. Razloženo je bilo res odlično. Všeč mi je bilo vse, saj je bilo razloženo tako, da razume vsak. Zaenkrat še nisem uporabila nič... :(. Tečaj je primeren za vsakogar.

profile-pic
STANKA ATELŠEK

Preprosta razumljiva razlaga

Všeč mi je bila preprosta razumljiva razlaga. Nisem še uporabila znanja, ker imam trenutno bolj malo časa, bom pa s poglabljanjem sigurno nadaljevala. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga vsaj malo zanima astrologija.

profile-pic
Branko Benedičič

Všeč mi je, da nadaljujem kadar imam čas

V tečaj sem se vpisal kot začetnik. Snov je povsem razumljivo razložena. Všeč mi je, da z delom nadaljujem kadar imam čas. Imam že knjigo Osnove astrologije in s pomočjo tečaja nadgrajujem vedenje. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to področje zanima.

profile-pic
anonimna

Enostavna razlaga

Imela nisem praktično nič znanja o astrologiji. Vedela sem zase za lego Sonca, Lune in Venere. Razlaga je bila razumljiva, a brez opisov za posamezne lege planetov, ki so razvidni iz vaše knjige osnove astrologije, ne gre. Všeč mi je bila enostavna razlaga. Naredila sem že izračune zase in za družinske člane. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

profile-pic
Danica brunec

Zelo prijazen tečaj za začetnike

Pred vpisom sem končala tečaj Osnove astrologije in nedokončan tečaj Razlaga rojstne karte. Razlaga je zelo razumljiva. Všeč mi je bila preprosta razlaga in veliko razumevanja če česa ne dojameš takoj. Vse mi je bilo jasno, ampak nekaj znanja že imam, tako da sem vedela o čem govorite. Sem že uporabila in šlo mi je odlično. Tečaj je primeren za vse, ki že kaj vedo in absolutno zelo prijazen tečaj za začetnike.

profile-pic
Aria Verdan

Odlično razloženi tranziti

Nekaj znanja astrologije sem že imela. Tečaj mi je bil všeč, še posebno odlično razloženi tranziti. Menim, da moram tranzite še enkrat obnoviti, drugače pa odlično. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga astrologija zanima.

profile-pic
Metka Bombek

Všeč mi je bila razlaga

Slabo sem znala astrologijo pred začetkom, a je tečaj dovolj razumljiv. Všeč mi je bila razlaga. Tečaj je primeren za začetnike.

profile-pic
Sonja Oljačić

Lahko sem večkrat pogledala

Malo sem vedela o astrologiji. Tečaj in snov sem razumela, ker je bilo razumljivo razloženo. Všeč mi je bilo, da sem si lahko posnetek večkrat pogledala. Tečaj je primeren za začetnike.

profile-pic
Igor Kobal

Ko je učenec pripravljen pride učitelj

Mojo pot sem začel z delom na sebi, spreminjanje samega sebe, soočanje s situacijo katera je bila predmet spremijanja samega sebe, osebnostne rasti. Nadeljeval sem z učenjem astrologije individualno, učbeniki, internet, druga literatura. Bolj intenzivno delam zadnjih 5 let, vendar se zavedam, da potrebujem študij astrologije, delo v skupini in tudi nadaljevanje v timu. Samo tako lahko človek raste z znanostjo, se razvija in širi svoje znanje. Bilo je zelo dobro predstavljeno, kot ste omenila za začetek odlično predstavljeno. Všeč mi je bil način predstavitve, kako naj začetnik prične z samim odkrivanjem astrologije, katera je odlično orodje za naše boljše življenje. Seveda, če ga hočemo videti realnega. Jaz že delam na astrološkem programu sicer Astro World 2001, svoj horoskop dobro poznam saj se z njim ukvarjam že kar lep čas. Učenja bo še veliko, saj je mnogo še za se naučit. Vaš tečaj je za začetek poti odkrivanja lepe astrologije vsakega posameznika, ki hoče si narediti lepše življenje. Moje vodilo skozi življenje je: Ko je učenec pripravljen pride učitelj. Študij učenja astrologije bom nadaljeval, kajti vem, daje to moje poslanstvo v tem življenju. Najlepša hvala za vaše sodelovanje, pa upam, da boste moja mentorica. Srečno Igor

profile-pic
Nina Vozlič

Všeč so mi bili video posnetki

Pred vpisom v tečaj nisem imela skoraj nič znanja. Razloženo je bilo zelo razumljivo. Všeč so mi bili video posnetki, kjer ste snov zelo podrobno in razumljivo predstavili. Poskusila sem že razbrati simbole, ter poiskati opise planetov in vseh 12 hiš, naučila sem se kaj pomenijo tiste črte na sredini rojstne karte in moram reči, da mi je s pomočjo vašega tečaja šlo kar odlično. Tečaj je primeren za vsakogar, katerega zanima astrologija, za vse tiste, ki iz radovednosti želijo priti do nekih želenih podatkov. Skratka, jaz bi priporočala tečaj vsem, ki se želijo ukvarjati z astrologijo ali pa želijo samo za sebe ugotoviti pomen rojstne karte ipd.

profile-pic
Mirjam Masič Repše

Na razumljiv način ste povedali bistvo

Predznanja imam veliko, opravila sem celoten tečaj astrologije. Razlaga v tečaju je razumljiva. Všeč mi je bilo, da ste s svojimi, na razumljiv način povedali bistvo. Vse sem že poskusila in mi je šlo prav dobro. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga astrologija zanima.

profile-pic
Karmen Teršek

V tečaj brez predznanja

Pred vpisom nisem imela nič znanja. Razloženo je bilo razumljivo in mi je bilo všeč. Začetek je vaja, ki dela mojstra, če mojster dela vajo. Tečaj je primeren za začetnike.

profile-pic
Nuša Vodnik

Kako dobro vodite in razlagate

Pred vpisom va tečaj sem imela zelo malo predznanja. Vse razlage so razumljive in niso preveč zahtevne, tako, da jih lahko razumeš in se takoj ne ustrašiš. Najbolj mi je všeč, kako dobro vodite in razlagate. Poslušalca kar potegnete v vsebino. Poizkusila sem se že nekaj naučiti(simboli, vsebine znakov, planete, hiše....). Astrologija je vražje zahtevna. Tečaj je odličen in te ravno prav navduši. Pokaže ti pot, da se lahko odločiš ali te to zanima ali pa se boš s tem začel ukvarjati kdaj drugič.

profile-pic
Blanka Terzič Bertoncelj

Všeč mi je bila razlaga, teme in na koncu tudi test

Imela sem nekaj predznanja (težko ovrednotim). Zame je bil tečaj dovolj razumljiv. Všeč mi je bila razlaga, teme in na koncu tudi test. Tečaj je primeren bolj za začetnike.

profile-pic
Tanja

Ste Mentorica v pravem pomenu

Pred vpisom sem imela osnovno znanje. Odlično je bilo razloženo. Zelo prijeten tempo, vsebina, zanimivosti. Najbolj mi je bilo všeč to, da je online in si lahko iz udobnega kauča pogledaš posnetke. Druga, še bolj pomembna stvar pa ste vi, saj zelo lepo, prijazno in učinkovito prestavite osnove astrologije. Vse pohvale! Niste samo prof. v astrologije, ampak ste Mentorica v pravem pomenu :) Šla sem skozi vse, kar smo se naučili na tečaju, nadgradila tisto, kar sem vedela in svoje znanje zaokrožila z vašim. Mi je zelo pomagalo. Moram nujno po Vašo knjigo. :) Tečaj je primeren za vse, ki so na začetku in čutijo ljubezen do astrologije tako kot jaz.

profile-pic
Milena Posedel

Enostavna razlaga, ki jo je lahko razumeti

Zelo razumljivo podajate snov v zaporedju, ki ga je lahko slediti in se naučiti mnogo o astrologiji. Hvala za to. Všeč mi je bila enostavnost razlaganja, ki ga je lahko razumeti. Obnovila sem znanje osnov astrologije na celovit in enostaven način. Bolj razumem kako poteka postopek branja natalne karte. Uvid v korake sem si pridobila. Tečaj je primeren za vse; tako za tiste, ki nič ne vedo, kot tudi za tiste, ki nekaj vedo o astrologiji.

profile-pic
TATJANA RITUPER

Ob razlagi mi je šlo kar dobro

Nekaj malega sem vedela o astrologiji. Všeč mi je bila razumljiva razlaga, dostop neomejen na čas. Malo sem poskusila pri svojem horoskopu in ob razlagi mi je šlo kar dobro. Samostojno mi še ni uspelo razbrati rojstne karte. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga astrologija zanima.

profile-pic
Erika Murn

Všeč mi je enostavnost, dostopnost, razumljivost

Imam predznanje, kot samouk in kot udeleženka tečaja spoznaj sebe skozi rojstni horoskop. Razloženo je dovolj razumljivo. Všeč mi je enostavnost, dostopnost, razumljivost. Precej se ukvarjam z neharmoničnimi aspekti v svojem horoskopu. Včasih se mi zdi, da sem uspešna, drugič pa ne. Tečaj je primeren za vsakogar, ki želi postati najboljši del sebe, ki verjame, da tukaj in zdaj lahko prispeva svoj maksimum.

Kaj boste prejeli v tečaju
povsem brezplačno?

Tečaj vsebuje 5 kratkih lekcij. Vsaka vsebuje razlago in navodila, kaj naredite, da boste naslednji lekciji lahko sledili, ob zaključku pa razložili svoj horoskop. 

Vsaka lekcija vsebuje kratek video posnetek z razlago. Priložila sem nekaj dodatnih materialov in povezav do dodatnih informacij.

Tečaj je namenjen popolnim začetnikom. Zanj ne potrebujete astrološkega predznanja

Ne odlašajte:
Naučite se brati horoskop že danes!


© 2017, Irena Stopar, STOPAR-IT, d.o.o. Litija 

>