Brezplačni video tečaj

Kako brati horoskop za srečo in uspeh 
brez astrološkega predznanja

Komu je ta tečaj namenjen?

1.
NIMATE ASTROLOŠKEGA PREDZNANJA, A SI ŽELITE RAZLOŽITI HOROSKOP

Ta brezplačni tečaj je namenjen popolnim začetnikom v astrologiji. Čeprav nimate prav nobenega astrološkega predznanja, boste horoskop po tečaju znali prebrati. 

V kolikor že imate znanje s področja astrologije, ta tečaj ni dovolj zahteven za vas. Namenjen je popolnim začetnikom. 

1.
SPRAŠUJETE SE, KAJ POMENIJO ASTROLOŠKI SIMBOLI IN KAKO SI JIH ZAPOMNITI

V prvi lekciji boste spoznali astrološke simbole. Od prvega dne dalje jih boste znali prebrati. Spoznali boste astrološke simbole astroloških znamenj, planetov, Luninih vozlov, Kirona, Lilit in še nekaj drugih. 

2.
ŽELITE SE NAUČITI, KAKO BRATI SIMBOLE V HOROSKOPU

Horoskop bo zdaj oživel pred vami. Simbole, ki ste se jih naučili prebrati v prvi lekciji, boste zdaj uporabili in prebrali morda svoj prvi horoskop. Odslej boste vedno vedeli, v katerem astrološkem znamenju se nahajajo vaši planeti in vrhovi hiš horoskopa.

3.
SPRAŠUJETE SE, KAKO NAJTI POSTAVITEV PLANETOV V HIŠAH

Vsak planet se nahaja v določeni hiši horoskopa. Od te lekcije dalje boste lahko prepoznali kateri koli planet v kateri koli hiši. Ko boste znali določiti njegovo postavitev, boste vedeli, na katerem življenjskem področju lahko pričakujete spremembe. 

4.
SPRAŠUJETE SE, KAKO VEDETI, ALI STA PLANETA V ASPEKTU IN KAKO VRISATI STOPINJE V HOROSKOP 

V tej lekciji boste spoznali konjunkcije in opozicije. Naučili se boste v svoj horoskop vrisati pomembne stopinje, kot so stopinje mrkov, obratov retrogradnih planetov in druge. To znanje vam bo omogočilo, da boste moje (in druge) astrološke članke lahko še bolje uporabili za srečo in uspeh. 

5.
RAZLAGA HOROSKOPA VAS MIKA, A NE VESTE, KJE ZAČETI

Pokazala vam bom, kaj storiti s planeti in kako se lahko naučite horoskop razložiti čisto sami. Delčki horoskopa bodo po končanem tečaju oživeli pred vami. Lahko boste preverili, kako se opisi iz horoskopa skladajo z vašim življenjem.

Dodala sem tudi pripomočke in napotke, kako lahko razlago horoskopa še nadgradite. Ključi do vaše sreče se nahajajo prav v vašem rojstnem horoskopu in z znanjem, ki ga boste pridobili v tem kratkem tečaju "Kako brati horoskop za srečo in uspeh" jih boste lahko začeli iskati. 

profile-pic
Mateja Pogorevc

Koristen tečaj prav za vsakega človeka

Pred vpisom v tečaj v bistvu nisem imela nič kaj znanja, edino postavitve v horoskopu (od ovna do ribi) in njihovi simboli. Zdaj bolje razumem branje horoskopa oz. pomen 12 hiš in postavitev planetov. Bi lahko rekla, da se eno znanje pogojuje z drugim. Na začetku sem uporabila pomen simbolov, pomen hiš, kaj točno pomeni vsako astrološko znamenje, itd.. Ta tečaj bi, načeloma, lahko bil koristen prav za vsakega človeka (ni važno s čim se kdo ukvarja), predvsem pa za ljudi, ki mogoče "verjamejo/mo", da obstaja zunaj nas še kaj več, kot samo to kar vidimo z očmi (pravzaprav je res, da je bistvo skrito očem). Hvala in vse dobro!

profile-pic
Emil Rednak

Zanimiv tečaj za mlade in upokojence

Samouk sem. Z astrologijo sem se intenzivno ukvarjal vsaj 20 let, 10 let manj intenzivno in zadnjih 10 let samo še zase, vendar nikoli profesionalno. Za mene vsekakor zanimivo. Primerno za zelo mlado generacijo in upokojence.

profile-pic
Viktorija

Kako smo si različni

Skoraj nič nisem vedela o astrologiji. Spoznala sem, kako je pomembno vedet kakšen vpliv imajo name energije. Nisem se vsega dobro predelala, sem pa prišla do spoznanja kako smo si različni. Tečaj je primeren za vsakega, ki želi spoznati sebe in ljudi ali situacije ki se jim dogajajo.

profile-pic
Alenka Mandić

Razumljivo razloženo

Pred vpisom v tečaj sem vedela nekaj malega, kolikor sem se sama naučila. Bilo je razumljivo razloženo. Prve lekcije so razumljive in kdor si želi več, dobi tu motivacijo. Svoj horoskop zdaj bolje razumem. Tečaj je primeren za začetnike in tiste z nekaj predznanja.

profile-pic
Irena Šušteršič

Najbolj so mi bili všeč prav ti video posnetki

Priznam, da sem imela malo znanja, preden sem se vpisala, vendar so mi te lekcije lepo prikazale, kljub temu, da sem se učila v preteklosti, tudi iz vaše knjige, mi je to odprlo nov in bolj razumljiv pogled na hiše, na tranzite... Hvala, super lepo razloženo, čisto drugače, kot samo gola teorija... Najbolj so mi bili všeč prav ti video posnetki. Živa beseda je veliko. Znanje sem zaenkrat poskusila uporabiti v svoji rojstni karti. Tečaj pa je primeren za vse, ki jih zanima astrologija - učenje na drugačen način.

profile-pic
Branko Benedičič

Do vsebin sem lahko dostopal, ko sem imel čas

Imam vašo knjigo Osnove astrologije, tečaj pa je bil razumljiv. Všeč mi je bilo, ker sem do vsebin lahko dostopal, ko sem imel čas. Sedaj se bom bolje seznanil z aspekti. Tečaj je po mojem mnenju primeren za vsakogar, ki bi rad se izobrazil na tem področju

profile-pic
Angelca Fras

Z miško sem lahko spremljala svojo karto

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič kaj predznanja; poznala sem le znake zodiaka in imena planetov. Razlaga je bila razumljiva, glas prijeten za uho. Všeč mi je bilo spremljanje razlage z miško, tako sem lahko spremljala svojo karto. Po tečaju sem postala bolj pozorna na planetarne postavitve in upoštevam priporočilo razlage. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga vsaj malo zanima svet astrologije. Hvala vam!

profile-pic
Urska Brandt

Všeč mi je bila vaša razlaga

Sem samouk, zato sem nekatere stvari že poznala. Pri razlagi se mi pa zatakne, ker ne vem kako bi razložila stvari. Ste mi podala kar nekaj smernic. V tečaju je bilo vse dovolj razumljivo razloženo. Všeč mi je bila vaša razlaga. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija.

profile-pic
Srecko Sostaric

Dobro razloženo, a še najmanj enkrat bom šel skozi

Nobenega znanja astrologije nisem imel pred vpisom v tečaj. Mislim, da je bilo dobro razloženo. Potrebno pa si je vzeti čas. Zato bom šel najmanj se enkrat skozi. Kot sem napisal nimam nobenega predznanja. Sem mislil tako kot vi, da to ne služi nobeni stvari. Imate zelo čudovit in pomirjajoč glas. Ta tečaj je primeren za ljudi, ki se želijo pobliže spoznati z astrologijo.

profile-pic
Branka Mencin

Enostavno in razumljivo

Tečaj mi je bil všeč, predvsem enostavnost in razumljivost. Vsak dan kaj preizkušam že 30 let, kako se dejstva astrološko utemeljijo. Tečaj je primeren za tiste, ki bi se radi na najbolje enostaven in razumljiv način naučili osnov astrologije.

profile-pic
Monika Pešič

Prijetna in razumljiva razlaga

Poznala sem vsa znamenja zodiaka in nekatere lastnosti, poznala sem natalno karto do te mere, da sem vedela na koliko stopinj se kaj nahaja in v kateri smeri se bere astrološka karta. Vašo knjigo Osnove astrologije imam že kar nekaj časa in mi je zelo všeč, nisem pa je nikoli še prebrala v celoti. Vaša razlaga je zelo prijetna in razumljiva. Najbolj všeč mi je bilo poglavje o aspektih, kajti v to se do sedaj še nisem poglabljala, to mi je bilo zelo všeč, kako ste razložili kaj je konjunkcija, opozicija....Želela bi si še tega.... Uporabila sem vse, kar ste naročili. Prepoznati planete, hiše in znamenja oziroma pozicije v svojem horoskopu. Prav tako sem poiskusila najti vse konjunkcije in opozicije. Menim, da je primeren za začetnika, ki astrologijo že slišal in se želi motivirati za začetek učenja....

profile-pic
zdenka pikl

Razumljiv tečaj in všečno vodenje tečaja

Pred vpisom nisem imela nič znanja astrologije. Tečaj je razumljiv in všeč mi je, kako ste me vodili skozi poglavja. Poskušala sem razvrstitev planetov po hišah, za ostalo pa še nisem našla dovolj prostega časa, imam pa trden namen tudi to predelati. Tečaj je primeren tudi za takšne nevedneže kot sem sama.

profile-pic
Sonja Oljačić

Lahko sem večkrat pogledala

Malo sem vedela o astrologiji. Tečaj in snov sem razumela, ker je bilo razumljivo razloženo. Všeč mi je bilo, da sem si lahko posnetek večkrat pogledala. Tečaj je primeren za začetnike.

profile-pic
Metka Bombek

Jedrnatost v tečaju

Pred začetkom tečaja sem imela zelo veliko znanja. Vse je bilo razumljivo razloženo. Najbolj všeč mi je bila jedrnatost. Uporabila sem vse in šlo mi je zelo dobro. Tečaj je po mojem mnenju primeren za začetnike.

profile-pic
Melita Bačič

Preprosta razlaga

Malo sem že vedela o astrologiji, a je bilo zelo razumljivo. Še posebno mi je bila všeč preprosta razlaga. Malo vaje še potrebujem, a je tečaj primeren za začetnike, tiste, ki jih astrologija zanima in se želijo seznaniti z osnovnimi pojmi. Hvala.

profile-pic
ALENKA ROZMAN

Tečaj primeren za vsakega začetnika

Poznam znamenja, planete, pa tudi hiše. Takoj sem razumela kako in kaj. Sedaj moram samo začeti delati z horoskopom. Všeč mi je bila razlaga, na splošno, kako se sploh lotiti branja horoskopa, seveda pa je zraven potrebna tudi literatura. Malo astrologije sem že uporabila. Mislim, da je tečaj primeren za vsakega začetnika, ki ga astrologija zanima.

profile-pic
Metka Bombek

Všeč mi je bila razlaga

Slabo sem znala astrologijo pred začetkom, a je tečaj dovolj razumljiv. Všeč mi je bila razlaga. Tečaj je primeren za začetnike.

profile-pic
Sanja

Ste me dobro naučila

Poznam nekaj osnov, nimam pa daru, da bi ta znanja ponotranjila in jih znala uporabiti vsaj zase. Dobro mi je, da poznam nekaj teh znanj, da si potem bolje razložim svoja doživljanja, počutja, energijska nihanja. Dobro, razumljivo, dovolj enostavno je razloženo, da si lahko nekatere stvari predstavljam bolje. Predvsem mi je všeč, da ste se odločila za ta korak, imate prijeten glas in znate vizualno zanimivo predstaviti stvari. Hvala. Všeč mi je razlaga, preverjanje naučenega, predloge. Sem zadovoljna s sabo, ste me dobro naučila. Tečaj priporočam vsem, ki jih zanima širše znanje o horoskopih in astrologiji.

profile-pic
Polona Ozbič

Vse sem razumela in prenesla v prakso

Vedela sem, katero znamenje sem sama in našteti sem znala znamenja, a nisem niti vedela, v kateri mesec katero spada. O branju horoskopa nisem vedela čisto nič, sem pa svojega imela že izrisanega izpred 5 let, ko mi ga je dala prijateljica, ki se z astrologijo ukvarja. Vsebina je bila podana na zelo razumljiv način. Razumela sem čisto vse informacije in sem jih tudi vse znala prenesti v prakso, torej v branje svojega horoskopa. Všeč mi je, da sem se ga udeležila. Ker o horoskopih tedensko slišim in tudi preslišim, kar se govori (npr. v medijih), tokrat pa sem se usedla in se začela ukvarjati z razumevanjem horoskopa. Proučujem pomen hiš v horoskopu, pomen planetov, ki so značilni za določeno hišo in tudi astrološka znamenja v posamezni hiši. Študiram značilnosti vsake hiše in kaj pomeni katero znamenje v njem. Trudim se tudi interpretirati postavitve in povezave med njimi, razmišljam, kaj pri planetih pomeni retrogradnost, saj imam take kar 4 planete. Tečaj je primeren za takšne začetnike kot sem sama, ki nisem na začetku imela niti ene informacije o tem, kako se bere horoskop. Vedela sem le, da so v krogu nebesna znamenja in neke hiše. In za začetnike, ki so motivirani za raziskovanje simbolov. Najlepša hvala.

profile-pic
Ida Lepir Kočevar

Sedaj se ubadam z mojim horoskopom

Pred vpisom v tečaj sem vedela dokaj malo o astrologiji. S tečajem sem bila zadovoljna. Spoznala sem postavitve hiš in pomen planetov. Kar precej stvari sem uporabila in še večkrat bom šla podrobneje na tvoje objave. Sedaj se ubadam z mojim horoskopom, ki si mi ga izrisala. Imam kar pestro postavitev planetov in konjunkcij. Tečaj je primeren za vse, ki so vedoželjni Astrologije.

Kaj boste prejeli v tečaju
povsem brezplačno?

Tečaj vsebuje 5 kratkih lekcij. Vsaka vsebuje razlago in navodila, kaj naredite, da boste naslednji lekciji lahko sledili, ob zaključku pa razložili svoj horoskop. 

Vsaka lekcija vsebuje kratek video posnetek z razlago. Priložila sem nekaj dodatnih materialov in povezav do dodatnih informacij.

Tečaj je namenjen popolnim začetnikom. Zanj ne potrebujete astrološkega predznanja

Ne odlašajte:
Naučite se brati horoskop že danes!


© 2017, Irena Stopar, STOPAR-IT, d.o.o. Litija 

>