Brezplačni video tečaj

Kako brati horoskop za srečo in uspeh 
brez astrološkega predznanja

Komu je ta tečaj namenjen?

1.
NIMATE ASTROLOŠKEGA PREDZNANJA, A SI ŽELITE RAZLOŽITI HOROSKOP

Ta brezplačni tečaj je namenjen popolnim začetnikom v astrologiji. Čeprav nimate prav nobenega astrološkega predznanja, boste horoskop po tečaju znali prebrati. 

V kolikor že imate znanje s področja astrologije, ta tečaj ni dovolj zahteven za vas. Namenjen je popolnim začetnikom. 

1.
SPRAŠUJETE SE, KAJ POMENIJO ASTROLOŠKI SIMBOLI IN KAKO SI JIH ZAPOMNITI

V prvi lekciji boste spoznali astrološke simbole. Od prvega dne dalje jih boste znali prebrati. Spoznali boste astrološke simbole astroloških znamenj, planetov, Luninih vozlov, Kirona, Lilit in še nekaj drugih. 

2.
ŽELITE SE NAUČITI, KAKO BRATI SIMBOLE V HOROSKOPU

Horoskop bo zdaj oživel pred vami. Simbole, ki ste se jih naučili prebrati v prvi lekciji, boste zdaj uporabili in prebrali morda svoj prvi horoskop. Odslej boste vedno vedeli, v katerem astrološkem znamenju se nahajajo vaši planeti in vrhovi hiš horoskopa.

3.
SPRAŠUJETE SE, KAKO NAJTI POSTAVITEV PLANETOV V HIŠAH

Vsak planet se nahaja v določeni hiši horoskopa. Od te lekcije dalje boste lahko prepoznali kateri koli planet v kateri koli hiši. Ko boste znali določiti njegovo postavitev, boste vedeli, na katerem življenjskem področju lahko pričakujete spremembe. 

4.
SPRAŠUJETE SE, KAKO VEDETI, ALI STA PLANETA V ASPEKTU IN KAKO VRISATI STOPINJE V HOROSKOP 

V tej lekciji boste spoznali konjunkcije in opozicije. Naučili se boste v svoj horoskop vrisati pomembne stopinje, kot so stopinje mrkov, obratov retrogradnih planetov in druge. To znanje vam bo omogočilo, da boste moje (in druge) astrološke članke lahko še bolje uporabili za srečo in uspeh. 

5.
RAZLAGA HOROSKOPA VAS MIKA, A NE VESTE, KJE ZAČETI

Pokazala vam bom, kaj storiti s planeti in kako se lahko naučite horoskop razložiti čisto sami. Delčki horoskopa bodo po končanem tečaju oživeli pred vami. Lahko boste preverili, kako se opisi iz horoskopa skladajo z vašim življenjem.

Dodala sem tudi pripomočke in napotke, kako lahko razlago horoskopa še nadgradite. Ključi do vaše sreče se nahajajo prav v vašem rojstnem horoskopu in z znanjem, ki ga boste pridobili v tem kratkem tečaju "Kako brati horoskop za srečo in uspeh" jih boste lahko začeli iskati. 

profile-pic
Joži Slapnik

Všeč mi je bila dobra razlaga

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič predznanja. Snov je razumljivo razložena. Všeč mi je bila dobra razlaga. Moj način študija: pogledam video in potem karto... in potem počasi naprej... . Grem počasi, ker bi rada razumela vsaj mojo karto, za kar pa potrebuješ nekaj časa...vsaj jaz. Tečaj je primeren za tiste ki bi se radi vsaj malo naučili. Upam, da bo še vsaj malo nadaljevanja. Hvala. :-)

profile-pic
NEVENKA BETI

Vse spoznavam počasi, od znakov dalje

Pred začetkom tečaja nisem imela nič znanja iz astrologije, a je bila snov dovolj razumljivo razložena. Všeč mi je, da vse spoznavam počasi, od znakov dalje. Primerno je za začetnike in za vse tiste, ki bi radi spoznali skrivnosti, ki so nam bile do sedaj tuje. Hvala vam. Nevenka

profile-pic
Lucija Poteko

Še posebno mi je bilo všeč zadnje predavanje z razlago

Nekaj malega sem vedela o astrologiji. Tečaj poteka zelo razumljivo. Še posebno mi je bilo všeč zadnje predavanje z razlago, ki mi kar gre. Čisto malo je dobro, da človek ve že prej nekaj malega o astrologiji. Vsaj znamenja - simbole.

profile-pic
Urša Novak

Super voden tečaj

Pred vpisom v tečaj sem imela zelo malo znanja astrologije; nekaj osnov o znaku, podznaku. Zdel se mi je zelo super voden tečaj in hvaležna sem vam za to. Prišla sem do določenih odgovorov v spoznavanju sebe in partnerja. V tečaju mi je bilo všeč vse, zdaj sem pa se vaš priročnik vzela v roke. Tečaj je primeren za začetnike, tako kot ste sami določili.

profile-pic
Helena Jugović

Zelo lep način podajanja znanja

Pred vpisom v tečaj sem imela kar veliko znanja astrologije. Vse je bilo razumljivo razloženo. Všeč mi je bil zelo lep način podajanja znanja (glas, natančnost, postopnost). Pri meni je šlo v tečaju bolj za obnavljanje znanja. Tečaj je primeren za začetnike in za tiste, ki želijo svoje znanje iz astrologije obnoviti.

profile-pic
Tjaša Pirih

Razložila sem svoj horoskop

Poznala sem nekaj osnov, kar sem se naučila sama iz knjig in videov v zadnjem letu in pol. Tečaj mi je bil všeč. Med drugim razlaga planetov v hišah. Razložila sem svoj horoskop in šlo mi je v redu. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga zanima astrologija.

profile-pic
Stanislava Novak

Astrologija je izjemna veda

Pred dosti leti nazaj sem se malce ukvarjala ljubiteljsko s tem. Zelo dosti sem se spomnila skozi vaše razlage. Odlično pripravljeni posnetki. Sem razumela vse, učbenik pa je v veliko pomoč. Vaš umirjen glas, ki lepo, brez odvečnih mašil pelje skozi temo in kar vabi k poslušanju. Zelo lepo stvari razložite. Poiskala sem vse svoje stare zapiske izpred dvajset let, zdaj delam inventuro v znanju, potem pa akcija. Preden ste mi vi poslali izdelano rojstno karto, sem našla svojo staro, ki sem jo naredila sama. Nisem dosti zgrešila. Veliko stvari, ki jih tudi vi omenjate v moji karti, sem skozi leta že uspela sanirati in spraviti na tak nivo, da lahko vsaj približno lepo in zadovoljno živim. Astrologija je izjemna veda. Za vsakogar, ki ga vsaj malo zanimajo te reči.

profile-pic
Suzana Fajfar

Tečaj je primeren za vse. Tudi za čiste začetnike brez kakršnega koli predznanja

Nekaj malega osnov sem imela, preden sem se vpisala. Veliko sem brala knjige s to tematiko. Vse je bilo dovolj razumljivo. Všeč mi je bilo to, da ste pobrali ven samo bistvo. Šlo mi je dokaj dobro. Malo se še moram poglobiti in utrditi znanje. Tečaj je primeren za vse. Tudi za čiste začetnike brez kakršnega koli predznanja.

profile-pic
Sanja

Ste me dobro naučila

Poznam nekaj osnov, nimam pa daru, da bi ta znanja ponotranjila in jih znala uporabiti vsaj zase. Dobro mi je, da poznam nekaj teh znanj, da si potem bolje razložim svoja doživljanja, počutja, energijska nihanja. Dobro, razumljivo, dovolj enostavno je razloženo, da si lahko nekatere stvari predstavljam bolje. Predvsem mi je všeč, da ste se odločila za ta korak, imate prijeten glas in znate vizualno zanimivo predstaviti stvari. Hvala. Všeč mi je razlaga, preverjanje naučenega, predloge. Sem zadovoljna s sabo, ste me dobro naučila. Tečaj priporočam vsem, ki jih zanima širše znanje o horoskopih in astrologiji.

profile-pic
Fanči Klobučar

Zelo zadovoljna z razlago tečaja

Moje znanje astrologije je srednje. Imam ga, ker so mi astrologi delali natalno karto in letno karto. Z razlago na tečaju sem bila zelo zadovoljna. Da me je naučil osnove. Da je preprosta razlaga. Pregledala sem svojo natalno karto. Šlo mi je dobro. Tečaj je primeren za vse, ki bi radi prebrali svojo natalno ali kakšno drugo astrološko karto.

profile-pic
Kristina

Bilo je zelo lepo razloženo - vse

Pred vpisom sem imela nekaj predznanja. V glavnem sem poznala oznake, poznala sem tudi astrološka znamenja in razdelitev horoskopa na hiše. Bilo je zelo lepo razloženo - vse. Najbolj sta mi bili zanimivi četrta in peta lekcija. Zlasti o tem, kako umestiti mesto mrka v horoskop in kako horoskop brati. Vnesla sem zadnji sončni mrk v moj horoskop in domnevam, da je verjetno zelo pomemben za mene, čeprav ga konkretno jaz zaenkrat nisem čutila. Namreč zgodil se je v drugi hiši, 8 stopinj od Saturna, ki je v opoziciji z Plutonim, Venero in Uranom v osmi hiši. Je pa Saturn mogoče malo preveč oddaljen od mrka. Kot ste rekli, tečaj je primeren za tiste, ki se šele spoznavajo z astrologijo.

profile-pic
Cvetka Hribernik

Razumljivo in lepo razloženo

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič predznanja. Bilo je razumljivo in lepo razloženo. Ničesar še nisem poskusila uporabit. Moram še vse predelat, pa razumet. Tečaj je primeren za vse, ki jih astrologija vsaj malo zanima.

profile-pic
Urska

Prebrala sem svoj, sinov in sosedin horoskop

Nobenega znanja astrologije nisem imela. Tečaj je zelo razumljivo razložen. Najbolj všeč mi je bilo, da sem si lahko prebrala, čez vse te sprva neznane simbole, svojo natalno karto. Vse sem uporabila, vse mi je šlo, sicer se pokukam se kak simbol vendar bo sčasoma šlo vse gladko. Malenkost sem pretolmačila sinovo karto ter karto sosede. Imam pa se ogromno vprašanj. Tečaj je primeren za vsakega katerega astrologija zanima.

profile-pic
Petra Miklavc

Tekoča in umirjena razlaga

Pred začetkom sem vedela precej o osnovah (hiše, planeti, znamenja, ...). Všeč mi je bila tekoča in umirjena razlaga, glavni poudarki. Po tečaju sem poskusila z razlago, ki je še nisem tako obvladala (na primer kam pade februarski soncni mrk na mojo karto). Primeren je za zacetnike in za samouke, da se snov kot lepo zaokrožena celota strne in morda izve se kaksna malenkost, ki nam je samoukom skrita. Hvala za to izkusnjo.

profile-pic
Judita Podkrižnik

Aspekte sem prvič proučevala

Kar nekaj predznanja astrologije imam. Res je, da nisem znala brati iz natalne karte, in razložiti hiše, brati in povezati aspekte, imam pa že cca. 20 let knjigo mala šola astrologije in nekako sem si že dala izračunati horoskop zase in druge meni drage osebe, ter potem s pomočjo moje astrološke knjige naredila nekakšen oris osebe. To mi je pomagalo razumeti ljudi, zakaj v določenem trenutku odreagirajo tako, v drugem spet tako. Bolje sem razumela osebo. Res pa je, da nisem znala brati opisa iz astrološke torte in mi je to zelo, zelo mamljivo. Imam željo opraviti tečaj sinastrije, odnosi so mi najpomembnejša strast in to želim obvladati. Pa, ko se bom odločila za to, bom morda želela prej govoriti z vami. Prvo moram usposobiti ali nabaviti novi računalnik.😊🤗. Odlično je razloženo. Je res to zelo hiter tečaj, in morda za čiste začetnike malo težak. Ne vem.. Meni bi bila astrološka torta pretežka, če ne bi že prej poznala planete, hiše itd. Tečaj mi je bil zelo všeč. Škoda, ker je bil tako kratek😉. Malo sem že študirala svoje aspekte, ampak priznam, da ne iz svoje astrološke torte, ker je nimam, ampak imam oris svojih aspektov že leta nazaj in sem aspekte sedaj prvič proučevala. Tečaj je po mojem mnenju primeren za ne čiste začetnike. Odličen za vse, ki že malo poznajo osnove, lastnosti planetov, lastnosti planetov v določeni hiši itd.

profile-pic
Nuška ŽELEZNIK

Primerjala sem opise iz tečaja in svoje karte

Nič posebnega predznanja nisem imela pred vpisom, samo rojstni horoskop sem si ogledovala-sliko na prvi strani in površno prebrala Vaš učbenik. Seveda preberem tudi vaše prispevke, ki nam jih pošiljate. Vse je bilo razumljivo, saj nas poznate dobro in tudi Vi ste izgleda zelo premišljena/domišljena oseba, preden daste kaj naprej. Všeč so mi bila jasna in kratka sporočila in usmerjanje. Praktično še nisem samostojno kaj delala. Sem pa primerjala opise iz tečaja in svoje karte..... Jaz veliko od tega prebiram in primerjam, ker me še vedno mika, da se bom enkrat odločila za vpis v tečaj-e. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga zanima astrologija. Morda je lahko tudi pomoč pri delu z Vašo knjigo, za čiste začetnike, saj so opisi znamenj in planetov itd. v knjigi malo bolj obsežni in se kar zgubiš na začetku, kaj bisi rad zapomnil.

profile-pic
zdenka pikl

Razumljiv tečaj in všečno vodenje tečaja

Pred vpisom nisem imela nič znanja astrologije. Tečaj je razumljiv in všeč mi je, kako ste me vodili skozi poglavja. Poskušala sem razvrstitev planetov po hišah, za ostalo pa še nisem našla dovolj prostega časa, imam pa trden namen tudi to predelati. Tečaj je primeren tudi za takšne nevedneže kot sem sama.

profile-pic
Tanja Puš

Razumljiva razlaga

Pred vpisom v tečaj nisem poznala nobenega oziroma sem poznala nekaj simbolov astroloških znamenj. Podana je bila dovolj razumljiva razlaga. Težje razumljivi so aspekti. Spoznala sem, da ni samo znamenje tisto, ki določa vsebino našega horoskopa, ampak mnogo več: hiše, aspekti, mrki... in še in še. Ugotavljala sem hiše v znamenjih in njihov vpliv. Počasi je šlo skozi. Tečaj je primeren za vse začetnike; tudi tiste ki vedno preberemo horoskope v revijah.

profile-pic
Viktorija

Kako smo si različni

Skoraj nič nisem vedela o astrologiji. Spoznala sem, kako je pomembno vedet kakšen vpliv imajo name energije. Nisem se vsega dobro predelala, sem pa prišla do spoznanja kako smo si različni. Tečaj je primeren za vsakega, ki želi spoznati sebe in ljudi ali situacije ki se jim dogajajo.

profile-pic
Hari Šlehta

Zelo razumljivo razloženo

Najprej Lep pozdrav! Nič nisem znal astrologije, a je zelo razumljivo razloženo. Všeč so mi bile razne razlage. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga zanima vpliv planetov, ter se malo igra s številkami.

Kaj boste prejeli v tečaju
povsem brezplačno?

Tečaj vsebuje 5 kratkih lekcij. Vsaka vsebuje razlago in navodila, kaj naredite, da boste naslednji lekciji lahko sledili, ob zaključku pa razložili svoj horoskop. 

Vsaka lekcija vsebuje kratek video posnetek z razlago. Priložila sem nekaj dodatnih materialov in povezav do dodatnih informacij.

Tečaj je namenjen popolnim začetnikom. Zanj ne potrebujete astrološkega predznanja

Ne odlašajte:
Naučite se brati horoskop že danes!


© 2017, Irena Stopar, STOPAR-IT, d.o.o. Litija 

>