Čas je, da spoznate, kako uporabiti dosedanje znanje in si del horoskopa razložite sami

Preverite znanje!

Preden nadaljujete s prebiranjem preostanka lekcije, predlagam, da preverite svoje znanje. Rešite preprost kviz!Vsebina lekcije: Razlaga horoskopa

V tej lekciji vam pokažem, kaj storiti s planeti, ko prepoznate njihovo postavitev v znamenju, hiši in aspektih. Spoznali boste, kako se lahko naučite horoskop razložiti čisto sami. Delčki horoskopa bodo po končanem tečaju oživeli pred vami. Lahko boste preverili, kako se opisi iz horoskopa skladajo z vašim življenjem. 

Tečaj ni namenjen poglobljenemu učenju astrologije in razlage horoskopov, zato v tej lekciji prejmete tudi usmeritve, s čim si pomagati, če boste nadaljevali spoznavanje sebe in iskali načine za lepše življenje s pomočjo astrologije. 

Dodala sem pripomočke in napotke, kako lahko razlago horoskopa še nadgradite. Ključi do vaše sreče se nahajajo prav v vašem rojstnem horoskopu in z znanjem, ki ste ga pridobili v tem kratkem tečaju "Kako brati horoskop za srečo in uspeh", jih boste lahko začeli iskati.

​Tečaj ste s to lekcijo zaključili. Čestitam, ker ste vseh pet dni ostali z nami! :)

Vesela vas bom, če se boste pridružili mnogim zadovoljnim slušateljem v Astro Akademiji, ki deluje v okviru Moje Akademije. Skupaj z našo pomočjo boste nadgradili že pridobljeno znanje, spoznali možnosti osebne in duhovne rasti ob nenehnem spreminjanju sebe in sveta okoli vas. Oboje je temelj, na osnovi katerega boste postali (še) bolj srečni in uspešni. 

Za začetek predlagam, da se nam pridružite na tečaju Osnove astrologije, ker morate najprej osvojiti osnovne pojme v astrologiji, preden lahko razložite kateri koli horoskop. Vsebino in celoten program tečaja Osnove astrologije si lahko pogledate na povezavi tukaj, študirali pa boste v najsodobnejši spletni učilnici v Moji Akademiji. 

Želim vam, da bi pridobljeno znanje koristno uporabili vsak dan posebej!  :-) 

Vaša Irena 


Prenos datotek in viri 
(Za prenos datoteke ali ogled vira kliknite na gumb prenesi ali podrobnosti.)

Učbenik za osnove astrologije 

Z njegovo pomočjo si lahko pomagate, da sami v precejšnji meri razložite svoj horoskop. Pa še precej osnovnega znanja astrologije lahko pridobite.​

Osnove astrologije 

Nadgradnja za tiste, ki želite razumeti in še dopolniti opise svojih slabosti in talentov, ki ste jih že spoznali v člankih, Učbeniku osnov ipd. ​Primerno za vas, če želite zares razumeti moč astrologije in vašega horoskopa. Garantiram vam, da boste večkrat rekli: "AHA - zdaj mi je pa jasno...". 


​Vam je tečaj všeč? Je koristen? Delite povezavo s prijatelji!

POGOSTA VPRAŠANJA

V tem delu boste našli odgovore na najpogostejša vprašanja, ki jih boste postavili:

Ali se lahko samostojno naučim razlage horoskopa?

Ali bi mi razložili vi horoskop?

Dodajte vaš komentar ali vprašanje!

© 2017, Irena Stopar, STOPAR-IT, d.o.o. Litija 

>