Ob zaključku tečaja in po oddaji vašega mnenja o tečaju

Kako brati horoskop za srečo in uspeh

VAM S KUPONOM PRESENEČENJA ​PODARJAM ... (preberite do konca strani) ...   :-) 

Do te strani javnost ne more dostopati. Izjemoma jo vidite danes, po zaključku tečaja "Kako brati horoskop za srečo in uspeh", ker ste oddali svoje mnenje o tečaju in ste mi s tem morda pomagali, da pripravim še kakšno presenečenje za vas. Ko jo boste zaprli, do te strani ne boste mogli več dostopati. 

Kaj prejmete s Kuponom Presenečenja?

Na osnovi izkušenj in mnenj slušateljev tečaja Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop sem trdno prepričana, da boste v tečaju dobili ogromno koristnih napotkov za lepše življenje. Da bi jih izkoristili, ne potrebujete astrološkega predznanja. Potrebujete le rojstni horoskop. 

Tudi, če že znate brati in si razložiti horoskop, je ta tečaj tako drugačen od vsega, kar sem do ustvarjanja tečaja zasledila v astrologiji, da vam bo dal misliti glede vaše prihodnosti in vaših odločitev. V njem boste za odločitve glede vaše prihodnosti uporabili astrologijo v povezavi z izsledki nevro-znanosti. 

A samo zato, ker vem, kako koristno znanje boste pridobili, popusta ne morete prejeti. Moj čas je dragocen, a vaš nič manj. S to ponudbo vam želim povedati, da cenim vaš čas, ki ste si ga vzeli, da mi poveste svoje mnenje o tečaju. 

Da, samo zato, ker ste si vzeli čas in oddali mnenje o tečaju, vam podarjam poseben popust za tečaj. ​​V redni ponudbi in po izteku te, popusta ne morete prejeti. 

Zakaj je ta tečaj tako koristen?

Do sedaj ste spoznali, da ima vsak od nas, tudi vi, unikaten rojstni horoskop. V njem so opisani vaši talenti in najboljši potenciali.

A v življenju se vam ne zgodijo le lepe in prijetne zadeve. Včasih ste žalostni, razburjeni, brezvoljni ali razočarani nad dogajanjem okoli vas.

Tovrstno dogajanje je opisano v vašem rojstnem horoskopu kot vaše slabosti, pretirane strasti ali občutek nezadostnosti.

​Namen tečaja Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop je spoznati kaj natančno živi v vas. Odkrivali boste vzroke in možne rešitve, s pomočjo katerih jih boste odpravili.

Bolje se boste zavedali svojih sposobnosti in jih postopoma začeli udejanjati v svojem življenju. S tem bodo skrbi in razočaranja postajala manjša. Vse pogosteje se boste lahko nasmejali, manj boste zamerljivi in lažje boste razumeli tudi druge ljudi.

Spoznanja vam bodo v pomoč pri ustvarjanju boljših odnosov, dvigu samozavesti, odločitvah glede vaše poklicne poti, zastavljanju takšnih ciljev, ki jih boste lahko udejanjili in še mnogo drugega.

Razumeli boste, v katerih okoliščinah lahko računate na podporo okolja in kdaj si boste morali pot do svoje sreče utreti sami.

​Vsebina tečaja

Vsebina tečaja je pripravljena po Rojstnem horoskopu, ki bo vaš zvesti pomočnik skozi ves tečaj in do konca vaših dni, zato ga boste zelo dobro spoznali. Osredotočili se boste na koristne informacije, ki jih ponuja za vaše lepše življenje.

​Vsebina tečaja

I. Uvod v tečaj
II. Ascendent - Kako vas vidijo in doživljajo drugi
III. Sonce - Resnični vi in vaše poslanstvo
IV. Merkur - Vaše miselne in intelektualne sposobnosti
V. Luna - Vaša čustva in potrebe ter Venera - romantika
VI. Mars - Koliko energije imate in kam jo usmerjate
VII. Jupiter, Saturn, Uran, Neptun in Pluton - Vplivi okolja na vas
VIII. Zaključek in vaša prihodnost

Za vsak modul boste prejeli posnetek predavanja, v katerem je razloženo bistvo posamezne lekcije in kaj storiti po njej.

Prejeli boste tudi dodane materiale, in prav posebno zasnovane delovne liste, s pomočjo katerih ​boste iz dneva v dan skozi ves čas trajanja tečaja, opazovali sebe in se odločali, kar je najboljše za vas. 

Način študija

Študij poteka v spletni učilnici pod mojim mentorstvom (Irena Stopar).

Sestavljen je iz 8 modulov po vsebini, zapisani zgoraj. Traja 7 tednov ali 8, po vaši želji, kako hitro se boste v snov zagrizli na začetku. Vsak teden boste študirali en modul. 

Po urejenem vpisu boste prejeli uporabniško ime in geslo ter dostop do tečaja. Naša druženja bodo potekala tudi v okviru skrite Facebook zasebne skupine, do katere imate dostop le člani tečaja.

Do tečaja bom za vas uredila neomejen doživljenjski dostop, kar pomeni, da se boste kadarkoli lahko vrnili na snov katerega koli tečaja.​

Kaj boste pridobili na tečaju?

Po končanem tečaju bi morali imeti dovolj poguma, da si pogledate odkrito v oči in razvijate strpnost ter boljše sožitje z ljudmi okoli vas ali s svojim okoljem.

Od tod sta samo dve poti

Lahko nadaljujete po dosedanji poti. Se še dalje sprašujete, zakaj se znajdete v določenih situacijah, zakaj se drugi vedejo do vas kot se, zakaj imate srečo ali smolo v ljubezni, pri iskanju zaposlitve, pri družinskih ali finančnih zadevah in podobno. ​

Lahko pa se odločite za skok v neznano, si vzamete naslednjih 8 tednov nekaj časa zase in za tisto, kar si želite živeti, se postopoma začnete zavedati svojih še skritih talentov, vrlin in najboljših potencialov.

S pomočjo napotkov v tečaju spoznajte načine, kako preobraziti svoje življenje v takšno, ki ga je vredno živeti in to končno storite!

Izpolnite prijavnico in stisnite gumb pošlji! ​[Form id="19"]

© 2017, Irena Stopar, STOPAR-IT, d.o.o. Litija 

>