KONTAKTNI OBRAZEC

V kontaktni obrazec vpišite svoje vprašanje ali sporočilo. Polja, označena z zvezdico, so obvezna. Predlagam, da dodate telefonsko številko. Poklicala vas bom le, če bom presodila, da vam tako hitreje ali lažje odgovorim. Odgovor boste prejeli v roku 1-3 delovnih dni na vaš e-naslov.

Namig:
Morda je odgovor na vaše vprašanje že nekdo postavil in ga lahko prejmete v hipu. Ste že preverili v zavihku POGOSTA VPRAŠANJA?

KONTAKTNI OBRAZEC

Astrološki posveti niso na voljo. Obrazec je namenjen vprašanjem, povezanim s tečaji in knjigami. 

Ta kontaktni obrazec služi le vašim vprašanjem, povezanim z astrološkim izobraževanjem. Z oddajo sporočila ne boste prijavljeni na nobene novice ali drug način obveščanja o novostih. Podatke bom uporabila le za odgovor. 

Želite več?

Predvidevam, da vas astrologija in astrološko izobraževanje zanima, zato vas povabim, da se prijavite na posebne novice, namenjene le astrološkemu izobraževanju (spodaj). 

OSNOVNI PODATKI O PODJETJU

astrologinja Stopar Irena

Irena Stopar
ustanoviteljica Astro Akademije

Moja Akademija d.o.o.
Muljava 55
1295 Ivančna Gorica
Naslov je namenjen le pošti. Ne prihajajte sem, ker boste prišli zaman. Tu udeležencev tečajev in klientov ne morem sprejeti.

E-naslov: irena @ astro.si
(izbrišite presledka v e-naslovu)

Tel. št.: 051/414-863 - Samo informacije o tečajih in naročilih. Posvetov ne izvajam, zato, prosim, ne kličite v povezavi z njimi.

Več podatkov o podjetju boste našli v Moji Akademiji.

>