Mnenja

Imamo novo spletno stran mojaakademija.si. 

Preberite si, kaj menijo o tečajih, webinarjih in delavnicah Astro Akademije ljudje, ki so jih že preštudirali. 

Tečaji in webinarji Astro Akademije

Misli znaš preusmeriti drugam


anonimna

Ti moram napisati, da so postali dnevi predavanj pravi balzam v mojem življenju. Veselim se jih in razbremenijo me celotedenskega »dela« in hitenja. Uživam in regeneriram moči. Zelo prijetno je. Tu in tam pa pride občutek, da moraš biti za astrologijo precej pogumna oseba. Včasih kakšnih stvari ni ravno lahko sprejeti. Ti znaš misli sicer odlično preusmeriti drugam, ampak v kartah je tudi veliko težkega, slabega in hudega. Vem, da je za eno stvar treba več potrditev…Pa vendar… ja, pogumen moraš biti, ali ne? Drugače astrologija ni zate… Irena, resnično lepo mi je na Tvojih predavanjih in želim ti lep vikend.

Webinar je super!


Lidija Repas

Super je, sploh v tem času, ko nam vsem že pomalo zmanjkuje časa, sploh če si iz oddaljenega kraja ali pa nimaš varstva za otroke. Webinar je nekakšno predavanje od daleč, a zelo blizu.

Carski webinar


Barbara Horvat

Današnji webinar je bil carski in če bo še kaj takega v prihodnje, se že veselim!

predavanje je bilo super


anonimna

Draga Irena, včerajšnje predavanje je bilo super. Bala sem se, da smo se v odločitvi o celodnevni »turi« malo zmotili, pa vidim, da je bilo čisto ok. Še vso pot nazaj sva s kolegico premlevali aspekte, postavitve…»pametnjarili«, postavljali hipoteze… Skratka »not sva padli«. Včeraj se mi je zgodilo prvič, da so karte drugih nekaj »govorile«. Moja »fama«, da gledam samo svojo karto, malo še bivšega moža, sedanjega partnerja in otroka, vse ostalo pa ne obstaja in tudi ne bo. Pa so včeraj spregovorile in nakazale novo dimenzijo. Prelomnica… Super si izpeljala predavanje. Prav občudujem te, kako potrpežljivo in z neopaznim naporom vse izpelješ. Vsa naša (včasih tudi neumna…) vprašanja, radovednost, ko kot ovčke skačemo iz ene teme na drugo… Dobro ti gre. Sem pa prepričana, da si morala biti zelo, zelo utrujena in upam, da si srečno prispela domov. Vožnja po napornem dnevu zna biti zoprna. Skratka, veselim se že naslednjega predavanja. Lep bodi, predvsem pa ponosna, da lepšaš ure in življenja toliko ljudem.

Navdušena nad pomembnimi poudarki


Ivanka Podpečan

Odlično! Vedno znova sem navdušena, koliko pomembnih poudarkov dodaš, da se slika poveča in zbistri. Posebno pa mi je v pomoč posnetek tvojega izvajanja, ki ga lahko v miru ponovno poslušam. Priporočila bi ga vsakemu, ki ga astrologija zanima, da bi lahko spoznal, kako so webinarji v pomoč pri študiju.

Maksimalno se trudite z nami


Sonja Rigler

Pozdravljena Irena, Najprej se vam zahvaljujem za poslani e-mail. Zelo podrobno ste nam zadevo razložila in mislim, da ste res zelo prilagodljiva in nam želite resnično ustreči. Žal smo ljudje različni. Nekateri tega sploh ne opazijo oziroma ne razmišljajo ali ne dojamejo zadeve. Osebno mislim, Irena, da se maksimalno trudite z nami, da vam je veliko do tega da zadevo obvladamo, je pa res, da je veliko odvisno tudi od naše odzivnosti. Jaz sem se veliko naučila (čeprav sem najbrž pri črki A), uživam v vaših predavanjih in sem maksimalno vesela, da sem se začela ukvarjati z astrologijo. Lepo se imejte.

Imam srečo, da ste moja učiteljica


anonimna

Res imam srečo, da ste moja učiteljica v pravem pomenu te besede. Blaga nežna, ampak tudi vztrajna. Hvala in vse lepo vam želim

Po webinarju me spoznavanje astrologije vedno bolj zanima


Jan

Je zelo zelo dober webinar, moj prvi webinar me je pritegnil do te mere, da me spoznavanje astrologije vedno bolj zanima. Veliko novega sem izvedel na njem, so se pa z ogledom pojavila tudi nova vprašanja...na katere se že veselim iskati odgovore in seveda še dodatna vprašanja, kar predstavlja prijeten izziv. Napotki za uporabo so bili jasni in preprosti tudi nepoznavalcem astrologije. Ter tudi kombinacija položaja Saturna v znamenju, hiši in aspektih je tako dobro razložena da se po ogledu webinarja obzorja znanja le še razširijo. Webinar priporočam vsem, ki jih astrologija zanima. Vsak šolski sistem bi bil bolj bogat s tem znanjem.

Všeč mi je bila razlaga


S.

Astrologija me zanima že več let in imam tudi nekaj knjig na to temo. Všeč mi je bila razlaga, ker še nisem gledal/spremljal takšnega astrološkega tečaja. Malo sem sproti gledal svojo karto. Tečaj je primeren za nekoga, ki ga zanima astrologija in bi rad bolj spoznal sebe.

Uživam na vaših predavanjih


Dolores

Moram vam povedati, da sem uživala in še uživam na vaših predavanjih. Zelo ste me navdušila.Vsekakor se slišiva v naslednjem tečaju, Horarni astrologiji.

Ste najboljša profesorica


Meliha Ališić

Vi ste najboljša profesorica. Če bi bili vsi taki, bi ljudje veliko veliko vedeli. Tako je pa tako kot je.

Vaš odnos do astrologije je tako drugačen


Nuška

Vaš odnos do astrologije je tako drugačen o moji dosedanji predstavi o tem. Res ste me prepričali, da je ta veda bogata za človekovo osebno rast in da to ni kar neko prebiranje horoskopov. Prav lep odnos imate do nas, ki brskamo po svojih zadovoljstvih in nezadovoljstvih in nam dajete neko moč in nas prijazno vzpodbujate in opogumljate.

Dober webinar!


Tanja

Dober webinar. Vse mi je koristilo. Priporočam z veseljem, vendar je malo verjeten uspeh. Zato, ker je ljudem astrologija tako težko razumljiva, ne glede na izobrazbo. To so moje raziskave.

Teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih


Ivanka

Tečaj za 5 zvezdic. Najbolj mi je všeč, da teoretično znanje prikažeš na otipljivih primerih. Rada bi še več strokovno vodenih razlag horoskopov. Tečaj priporočam Vsakemu, ki se želi udeležiti vrhunsko vodenih tečajev.

Čudovito druženje in veliko napotkov


Katjuša Sitar

Čudovito druženje in veliko napotkov kako uporabljati Osebni dnevni horoskop, ki ga imam sedaj kar na mizi. Vsak dan si tudi kaj zabeležim, npr. opažanja ali počutje. Hvala, hvala za tako potrpežljivo učenje in razlago. Najbolj so mi bile všeč splošne smernice o uporabi OSEBNEGA KOLEDARJA. Npr., v nedeljo sem imela zabeležen težek dan in bil je težek dan. Ko pa sem videla aspekte, sem vedela, da ni čisto moja krivda. Od olajšanja sem se ulegla na kavč in lenarila. Sebe sem pocrkljala. Komu bi priporočila webinar? Že razmišljam kdo bo prišel prvi v moje učenje in razlago zakaj mu to lahko koristi.

Razumljiva razlaga


Ljiljana Vodnik

Nič nisem vedela o astrologiji, preden sem se vpisala. Tečaj mi je bil všeč, še posebno vaša razumljiva razlaga. Zagotovo je primeren za začetnike.

Praktični prikaz na primerih


Jelka Klemenc

Pred začetkom tečaja sem že hodila drugam na tečaj astrologije, vmes pa sem spoznala vašo knjigo Astrologija za vsakogar 1 - Učbenik za osnove astrologije. Ker me te stvari ljubiteljsko zanimajo in ker mi je všeč vaš način poučevanja, se pri vas že izobražujem na temo Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, hkrati pa iščem temo, kjer bom nadaljevala. Bilo mi je všeč. Izpostavila bi praktični prikaz na primerih - ko na sliki horoskopa nazorno pokažete in hkrati pojasnjujete vsebino. Do sedaj sem delala samo na svoji rojstni karti, a je padla odločitev, da na način, ki ste ga predlagali, tudi za ostale družinske člane pričnem zapisovati in ne samo brati. Tečaj je po mojem mnenju privlačen za tiste, ki v sebi že čutijo željo po spoznavanju astrologije. Najverjetneje pa ste z njim pritegnili tudi druge, ki še niso bili seznanjeni s to temo.

Zelo izčrpen in koristen webinar


Tjaša Kovšca

Zelo izčrpen in koristen webinar z veliko informacijami za čim boljšo interpretacijo horoskopa, da sploh doseže svoj namen. Najbolj mi je všeč možnost, da vas lahko vprašamo, kar nam ni jasno, čeprav moram priznati, da se mi je še po webinarju porodilo par vprašanj, torej bi se morala že prej malo pripraviti. Webinar bi zelo verjetno priporočila tudi drugim zaradi že omenjenih koristi 😊Hvala in lep pozdrav!

Podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija


Anja

Tečaju pripišem 5 zvezdic. Tečaj je res dobro, skrbno pripravljen in najbolj mi je bila všeč podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija med vami in nami. Zelo koristi dobra razlaga, in zapiski, ki si jih lahko naredim skupaj z podrobno razloženimi primeri na webinarjih. Veliko je bilo primerov, da smo lahko vadili! Vse smo imeli na voljo, tudi možnost dodatnih vprašanj med samim potekom tečaja.

Dobri primeri in ti jih krasno razlagaš


anonimna

Irena, na predavanju sem tudi tokrat veliko pridobila in si marsikaj razjasnila. So bili dobri primeri in ti jih krasno in razumljivo podajaš. Si res dobra v tem in ni naključje, da se ob tebi tako dobro počutimo. Dobila sem odgovore na svoja vprašanja in tudi energijo, da naredim kakšen poseben primer. Upam, da jih bomo lahko na predavanju tudi skupaj pogledali.

Enostavna razlaga


anonimna

Imela nisem praktično nič znanja o astrologiji. Vedela sem zase za lego Sonca, Lune in Venere. Razlaga je bila razumljiva, a brez opisov za posamezne lege planetov, ki so razvidni iz vaše knjige osnove astrologije, ne gre. Všeč mi je bila enostavna razlaga. Naredila sem že izračune zase in za družinske člane. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

Sem zelo zadovoljna s tečajem


Monika Pešič Jevnikar

Irena pozdravljeni! Rada bi Vam sporočila, da sem zelo zadovoljna s tečajem in presenečena kako podrobno in postopno potekajo razlage. Snov je izredno zanimiva. Zares lahko počasi preštudiraš snov s pomočjo kvizev na koncu pa utrdiš kar si se naučil. Kvizi se mi zdijo super, kajti velikokrat misliš, da si si nekaj zapomnil potem pa ugotoviš, da moraš npr. ponoviti še enkrat. V glavnem rada bi pohvalila vaš on-line tečaj Osnove Astrologije, menim, da je zastavljen zelo pedagoško.

Potrebno je držati ravnovesje


Maja S.

Največji »aha« v tečaju Spoznajte sebe skozi rojstni horoskop je bil, da dobro ni samo dobro in slabo ne samo slabo in da je potrebno držati ravnovesje. Postavitev Sonca mi je pokazala kje sem doma in potrdila zakaj me določene stvari pritegnejo, zdravijo...; podobno z drugimi planeti. Tema mojega leta 2016 je iskanje ravnovesja, dovolj guncanja, pojdi v središče in ta tečaj je precej pripomogel k temu, lahko bi rekla da je bil povod, prelomna točka za vse skupaj. Všeč mi je bilo, da smo bili skupina, da smo si izmenjali spoznanja, nejasnosti, da si nas lepo vodila korak za korakom. Všeč mi je bil cel sistem, lepo vsak teden nov planet, stvari so bile smiselne, povezane. Spoznanje, da nismo boljši, slabši, ampak da vsi iščemo harmonijo znotraj vseh teh sil, ki divjajo v nas in da je edino prav in »zdravo« da smo kar smo, ne pa iskat kaj ima sosed boljšega. ? Tečaj bi priporočila prijatelju, in sicer zato ker ga zanima astrologija in podobno. Sicer pa vsakomur, ki ga zanima poznavanje sebe, če pa ga pritegne še astrologija, toliko bolje.

Izčrpna razlaga s praktičnimi primeri


Aleš Mir

Pohvalim lahko izčrpno razlago s praktičnimi primeri.

Hvala za vse vzpodbude in zaupanje


anonimna

Najlepša hvala za naloge in dobre želje. Upam, da mi bo res uspelo predelati te vaje in osvojiti osnovno znanje astrologije. Ko bom naloge imela pripravljene vam jih bom poslala, da jih pregledate in me opozorite na napake. Tudi jaz bom vesela osebnega srečanja z vami. Pregledala sem tudi delavnice, ki jih pripravljate. Teme so zelo zanimive in mogoče se kakšne delavnice tudi udeležim. Hvala za vse vzpodbude in zaupanje, ki ga imate do mene.

Zares dober tečaj


Nataša

Zelo sem zadovoljna, da sem se odločila za vas in vaš tečaj osnove astrologije. Navdušena sem nad razlago, prikazi snovi in nad kvizi, kjer hitro ugotoviš kaj še moraš utrditi. V tečaju je vse podrobno, ampak hkrati tako preprosto razloženo. Sploh ne razumem, kako vam to uspe. Kdorkoli se zares želi naučiti astrologije, mu ne bo žal, če se vpiše v ta tečaj. Ga 100% priporočam.

Z veliko znanja v začetni tečaj


anonimna

Sedaj razumem vašo prijateljico, za katero ste omenili, da je z veliko znanja šla v vaš začetni tečaj. To je res prava stvar. Toliko novih povezav se odpre tudi samo pri minimalnem osnovnem znanju, kot ga imam jaz. Na včerajšnjih predavanjih je bilo prebliskov precej. Takih pravih, »strelčeve kvalitete«…

Zdaj bolje razumem


Mateja Stropnik

Prepoznala sem planete in hiše. Zelo lepo povedano in razumljivo za vse začetnike in tudi tiste, ki bi radi našli nekaj, kar morda niso vedeli ali pa so pozabili. Zelo mi je bilo všeč. Določene stvari v mojem horoskopu so se "poklopile" in jih bolje razumem. Tečaj priporočam za začetnike in tudi ostale.

Jasne, strukturirane in zanimive razlage


Jana

Moram vam povedat to, da mi učenje na tak način leži, vaše predavanje in razlage mi zelo ustrezajo, saj so jasne, strukturirane in zanimive. Vse pohvale. Hvala.

Ni se mi treba več bati!


Desislava Dermastja

Najprej sem bila skeptična, ker mi osebni , vizualni kontakt zelo veliko pomeni. Vendar, sem videla, da je mogoče in ta način komunikacije ni moteč. Predavateljica se je zelo potrudila, da nam je na 'prebavljiv' način postregla informacije. Irena pripoveduje 'sladko', tekoče in razumljivo. Astrološki jezik je lahko zelo zapleten, vendar je bilo na webinarju vse v 'normalni' slovenščini. Dobila sem občutek, da se mi ni treba bati. To je, kar mi najbolj koristi. Teoretično to vem, vendar je koristno, da slišim še enkrat z logično razlago. Priporočilo za webinar bom sigurno delila z nekaj puncami. S tistimi, s katerimi se o tem najbolj pogovarjamo.

Poslušala vas bi lahko 24/7


Maja Mesarič

Lepo pozdravljena ga. Irena. Hvala Vam, da ste ustanovili vašo krasno akademijo ter, da vse tako lepo predstavite in pojasnite. Poslušala vas bi lahko 24/7.

Pohvalim vaš način razlage


Rosana

Naj ponovno pohvalim vaš način razlage. Jasen, razumen, meni ustreza. Čeprav Saturna že nekako poznam, vidim, da je zame še vedno uganka, čeprav sva postala prijatelja.

Horarna astrologija prebudi moj detektivski duh


Jana

Uživam v raziskovanju horarnih vprašanj, poslušanja webinarjev na teme horarne astrologije. Ni dolgčas! Zelo mi ustreza ta veja astrologije, saj se ob njih prebudi moj detektivski duh:). Poleg tega pa pridobivam povratne informacije mojih klientk (prijateljic večina), vprašanja pa si zastavljam tudi sama kot npr. Kje je daljinec za tv? Kje se nahaja...? Ali bom stanovala...? itd. Vedno bolj sem prepričana, da nam vesolje da prave odgovore, le videti in razumeti jih moramo, to pa nam horarna omogoča, jeee.

Všeč mi je bil praktičen prikaz


Ivanka

Tečaj za 5 zvezdic. Všeč mi je bilo tako, kot pri vseh tečajih: praktičen prikaz, kje je stvar uporabna. Najbolj se mi zdi koristno to, da je vse posneto in lahko poslušam, ko imam čas in ko sem spočita. To je po mojem neprecenljiva vrednost teh tečajev. Tečaj priporočam vsakomur, ki ga astrologija zanima in želi kvalitetno predavanje, ki ga lahko večkrat posluša.

Pri vas zelo rada študiram astrologijo


Karmen Visočnik

Povedati moram, da pri vas zelo rada študiram astrologijo, saj imate zelo prijeten glas, čutim vas za zelo prijetno in prijazno osebo, tečaji so mi na voljo kadarkoli imam čas in nisem vezana na točno določene dni in ure kdaj se bo prenos preko spleta začel. Predvsem pa je najbolj prijetno to, da lahko tečaj doživljenjsko uporabljam in nima časovne omejitve. Sama imam težave s spominom in hitro pozabljam. Tako pa mi vaši tečaji omogočajo, da se lahko nenehno vračam nazaj in poslušam vaše posnetke. Ta način izvajanja tečajev astrologije mi zelo odgovarja, kakor ga imate vi narejenega, zamišljenega.

Odličen webinar!


Zdenka Lukić

Webinar je bil odličen! To je pravi webinar, kjer lahko sodelujejo vsi in podajajo svoje pripombe. Meni je bilo všeč. Meni te osnove še vedno delajo težave! Ko preberem kakšne tvoje razlage ali razlage katerega drugega avtorja, si vedno rečem: »Logično! Ampak, kako naj to povežem jaz!!« Vaja, vaja in vaja 🙂 !

Tečaj mi je prinesel ogromno odgovorov


Barbi Knez

To je tečaj, ki mi je prinesel ogromno odgovorov, ki sem si jih leta zastavljala. Ko se podas na pot razumevanja astrologije, je tako, kot bi se ti odprlo vesolje vsega. Kapljica vode na dlani, tista najbolj dragocena. Bolj razumeš sebe, ljudi v svoji okolici, postaneš strpnejši do tistih, ki jih ne razumeš, ker ti je bilo dano spoznati nekaj več. Veliko več. Irena pa kot najboljša možna predavateljica podaja snov tako razumljivo, zanimivo, ter z ogromno potrpezljivosti, in veš da je tukaj samo zato, da tebi pomaga uresničiti tvoje sanje. Trud, ki ga vlaga v projekt Astrologija, je neprecenljiv, njeno znanje izjemno ter občutek za ljudi popoln. Super je bilo sodelovanje z njo. In ne, ni bilo zadnje. Gremo naprej... Barbara Knez

Webinar za radovedne


Barbara

Dober webinar. Mogoče bi rada slišala več praktičnih primerov. Več o povezavah med hišami, znamenjih in aspektih... kako se kombinirajo... Pri nekaterih razlagah si bile omenjene samo negativne strani... Koristilo je vse. Več bi bila rada slišala o karmi... Priporočila bi ga še komu, ki je tako radoveden kot jaz... 😁

Super, sproščeno in zabavno


Barbara Knez

Draga Irena, Na webinarju je bilo super, sproščeno in zabavno. Super vaje, in res dobra domača naloga. Vem, da bomo dalje odšli bogatejši s tem res posebnim znanjem. Hvaležna Vam, Vesolju in Zvezdam. 😉 Skoraj dve urci sta minili na webinarju, občutek pa, kot da ni trajalo več kot 15 minut.

Lažje in bolj pregledno


Gordana

Draga moja mentorica! Najlepša hvala, ker si nam ustvarila Mojo Akademijo. Nad tvojimi tečaji sem že vrsto let navdušena. Zdaj, ko imamo še novo, super moderno spletno učilnico, je vse še lažje in bolj pregledno. Sigurno je za teboj veliko dela, ampak mi, tvoji študenti, resnično še bolj uživamo v tečajih. Čestitke!

Sistematično se daleč pride


Irena Omejec

Pozdravljena Irena. Javljam se, da vam sporočim, da sem preštudirala snov v zvezi z Ascedentom in vladarjem Ascedenta. Ugotovila sem, da je treba Ascedent jemati kot celostno stvar, če je notri še drugo znamenje, oziroma še drugi planeti. Nadalje sem spoznala, da je treba vse razlagati počasi, eno stvar na enkrat. Če se določeni opisi izključujejo, narediš izračun vseh vplivov. Takole sistematično, pa bi lahko še kam prišli.

Dober in koristen webinar za vsakega človeka


Milena

To, kar ste nam pokazali na webinarju, bi moral poznati vsak človek. Morali bi učiti že v osnovni ali vsaj srednji šoli. Webinar je zelo dober in predvsem koristen za vsakega človeka. Najbolj mi je bilo všeč, ko ste brez zadržkov pokazali, kako uporabljate osebni dnevni horoskop. Pa tudi razlagate zelo preprosto in razumljivo. Zato webinar priporočam vsakomur.

Pregledno, vse na enem mestu


Urška Jerenec

Sem že vstopila v Mojo Akademijo in začela vse lepo po vrsti s tečajem. Moram ti povedat, da je zadeva vrhunska!!! Zelo lepo pregledna in kaj je pa najboljše? Vse, kar rabim, je na enem mestu. Res vse pohvale! Še kako ti verjamem, da je bilo potrebno vložit ogromnoooo tvojega dela in sem se posebej ponosna, da sem si izbrala tvojo šolo in da si ti osebno moja mentorica.

Kot včasih, ko smo stali pred tablo ...


Tina Ojsteršek

Moram povedati da se veselim vsega, kar prinaša prihodnost z astrološkim znanjem. Se strinjam, da je oblika webinar s svojo modernostjo, naprednostjo in enostavnostjo, kot bi nekoč, leta nazaj stali pred tablo..., danes pa vsak sproščen v svojem okolju posluša predavanja, vadi, razmišlja in na koncu dneva ogromno odnese. Super stvar, vredno pohval.

Bilo je zanimivo


Tanja Pečoler

Nič nisem vedela o astrologiji, a je bilo zanimivo. Tečaj je primeren za začetnike.

Tako dobre knjige še nisem imela v roki


anonimna

Pozdrav! Včeraj, ko sem za začela brati vašo knjigo, se mi je zdelo kot da sedim v vaši predavalnici in vas poslušam. Tako dobre knjige še nisem imela v roki. Vse je prikazano tako enostavno in zanimivo,da te vleče kar naprej v globino.

Ne morem brez tebe in astrologije


Andreja Puc

Draga Irena, kot vidiš ne morem brez tebe in astrologije. Vse to je lahko del mojega dopusta. Prav zanimivo je bilo. Če se ozrem po nedelji je bila kavica tista prava. Mene je navdušilo sodelovanje vseh navzočih. Od tebe je bilo začutiti, da si se vživela pripoved tvojih preteklih let, izkušenj, prehojene poti. Ob pozornem poslušanju si nam odkrila, kaj so pravi pristopi k učenju astrologije. Marsikaj bo prihranjeno pri odločitvah kaj dodatnega se moramo še učiti, da oplemenitimo naše znanje.

Horarna astrologija za 5 zvezdic


Katarina Pirc

Tečaju Horarna astrologija pripišem 5 zvezdic. Všeč mi je bil celoten tečaj, saj je bil podprt z kakovostnimi videoposnetki in webinarji (tako s teorijo kot tudi praktičnimi primeri razlage). Je odlična dopolnitev Astro Akademije, ki še dodatno poveča popolno efektivnost učenja. Zelo sem zadovoljna. Vse pohvale predavateljici.

Zelo mi je všeč


Zdenka

Vaša šola mi je zelo všeč in je to prav tisto, kar sem potrebovala.

Res si enkratna


anonimna

Irena, hvala za ves tvoj trud, res si enkratna. Predvsem kot človek, ki ga skoraj ni več možno srečati, tako iskrena in predana poslanstvu, ki ga opravljaš.

Nad webinarjem sem navdušena!


Nada Vidmar

Povem vam, da sem nad webinarjem zelo navdušena. Takšno podajanje snovi in razlage na primerih, je dosti boljše in bolj razumljivo, kot pa učenje iz knjige. Irena, hvala vam. V glavnem, res ste ena super duša in želim vam še veliko lepega.

Odlična predavateljica


Karmen

Mi je prav v veselje pri tebi študirati astrologijo ker si odlična predavateljica in ti ni nikdar težko pojasniti meni nejasne zadeve pri astrologiji! 🙂

Prekipevala sem od energije


ANDREJA PUC

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena. Morda res nisem vedno napisala komentarja, a sem prekipevala od energij, ki sem jih začutila ob poslušanju vsake lekcije posebej. Torej se me tečaj dotaknil, kar je še ena potrditev, da sem se pravilno odločila, da sprejmem ta način učenja. Še se bom vračala in poslušala posamezne lekcije, da okrepim znanje. Luna, naj bo takšna ali drugačna, mi v horoskopu kogarkoli vedno veliko pomeni. Sedaj se bom še z večjim veseljem lotevala horoskopov, saj vem mnogo več, kakor pred tečajem. Astrologija je sicer moj hobi za dušo in razpoloženje, ki me na čase vznemirja, drugič prinaša bolj nemiren spanec, poln "grozečih" planetov. Skratka uživam v tej znanosti, ki se ji reče ASTROLOGIJA.

Všeč mi je bila razdelitev lekcij in stopnjevanje le-teh. Vse poteka v prijetnem glasu in s primerno hitrostjo govora. Koristil mi bo nov pristop razlage mrkov, kakor si ga priporočala.

Sem ga že prijateljici. Mi je obljubila, da se pridruži, a je imela težave z računalnikom. Pravi, da ko vse uredi se bo prijavila. Upam in želim, da se to uresniči. Zakaj? Da si izmenjujeva znanje in izkušnje.

Dostopno res vsem, ki si tega znanja želijo


Tjaša Saje

Vaši tečaji so mi izredno všeč. Webinarji so super. Res je, da je mogoče malo zoprno tipkanje, če res nisi tega foha. Ampak, je pa res, da se ne spuščamo v nepotrebne debate in s tem ne izgubljamo časa in koncentracije. Zame je to krasen način učenja, sploh za nas, ki smo zaposleni. Posnetke si lahko pogledam kadar imam voljo in čas in, v kolikor potrebujem, tudi večkrat. Vaš glas je izredno prijeten in me med drugim tudi zelo pomirja. Prvič v življenju mi ni neprijetno, nimam strahu, da kaj ne bom vedela ali da bodo drugi veliko boljši od mene. Jaz vam lahko rečem samo hvala, hvala, ker ste uvedli takšen način poučevanja. Pa glede na ceno in možnostjo načina plačila, dostopno res vsem, ki si tega znanja želijo. In hvala vam, da ste svoje ogromno znanje pripravljeni prenest tudi naprej.

Zanimivo in koristno za kogarkoli


Špela

Webinar bi ocenila z najvišjo možno oceno. Najbolj všeč mi je bilo videti kako nastane horoskop in koliko dela je z njim. Ljudje tega ne vedo, pa bi morali vedeti. Najbolj mi je koristilo, ko ste pokazali, kako vi uporabljate svoj horoskop. Zelo zanimiv je tudi vaš način načrtovanja vaših dni. Webinar zelo priporočam komurkoli.

Všeč mi je način podajajanja


Brigita Pavčnik Cert. hor. astrol.A.

Za astrologijo najprej sploh nisem imela interesa, potem pa denarja. Na predavanju se je ponovno potrdilo, da se da z delom na sebi urediti čisto vse, tudi izboljšati zdravje.

Zelo mi je bil všeč način podajanja. Koncentrirano, brez vmesnih »sprehodov« na drugo temo. Novo znanje mi bo omogočilo še lažjo komunikacijo z drugimi. Z mediji, strankami. Spet si me spomnila, da se moram še malo premakniti.

Priporočam te vsem, ki potrebujejo pomoč v življenju. Ljudje bi morali vedeti, da nisi »šlogarica s čarobno palčko, s katero boš odrešila stranko«. Si pa pomembno »orodje«, ki lahko vsakemu pomaga na njegovi poti.

Prekipevala sem od energije


ANDREJA PUC

Nad vsako lekcijo posebej sem bila navdušena. Morda res nisem vedno napisala komentarja, a sem prekipevala od energij, ki sem jih začutila ob poslušanju vsake lekcije posebej. Torej se me tečaj dotaknil, kar je še ena potrditev, da sem se pravilno odločila, da sprejmem ta način učenja. Še se bom vračala in poslušala posamezne lekcije, da okrepim znanje. Luna, naj bo takšna ali drugačna, mi v horoskopu kogarkoli vedno veliko pomeni. Sedaj se bom še z večjim veseljem lotevala horoskopov, saj vem mnogo več, kakor pred tečajem. Astrologija je sicer moj hobi za dušo in razpoloženje, ki me na čase vznemirja, drugič prinaša bolj nemiren spanec, poln "grozečih" planetov. Skratka uživam v tej znanosti, ki se ji reče ASTROLOGIJA.

Všeč mi je bila razdelitev lekcij in stopnjevanje le-teh. Vse poteka v prijetnem glasu in s primerno hitrostjo govora. Koristil mi bo nov pristop razlage mrkov, kakor si ga priporočala.

Sem ga že prijateljici. Mi je obljubila, da se pridruži, a je imela težave z računalnikom. Pravi, da ko vse uredi se bo prijavila. Upam in želim, da se to uresniči. Zakaj? Da si izmenjujeva znanje in izkušnje.

Nov pristop k horarni astrologiji


anonimna

Všeč mi je zelo zanimivo vodenje skozi naloge z vprašanji, ki slušatelja pritegnejo v poglobljeno delo, pa tudi v ponavljanje osnov astrologije in teorijo. Na ta način sem svoje astrološko znanje obnovila, razširila in poglobila. Res nov pristop k horarni astrologiji, predvsem je praktično prikazana enostavnejša oblika astrologije za pogosta vsakdanja vprašanja, ki se nam vsem postavljajo. Še posebej mi je všeč, ker ne komplicira, ampak daje neposredne odgovore. Vprašanje osebnega pristopa in etičnosti pa je, ali se z občutkom odgovornosti te odgovore posreduje naprej.

Ste Mentorica v pravem pomenu


Tanja

Pred vpisom sem imela osnovno znanje. Odlično je bilo razloženo. Zelo prijeten tempo, vsebina, zanimivosti. Najbolj mi je bilo všeč to, da je online in si lahko iz udobnega kauča pogledaš posnetke. Druga, še bolj pomembna stvar pa ste vi, saj zelo lepo, prijazno in učinkovito prestavite osnove astrologije. Vse pohvale! Niste samo prof. v astrologije, ampak ste Mentorica v pravem pomenu 🙂 Šla sem skozi vse, kar smo se naučili na tečaju, nadgradila tisto, kar sem vedela in svoje znanje zaokrožila z vašim. Mi je zelo pomagalo. Moram nujno po Vašo knjigo. 🙂 Tečaj je primeren za vse, ki so na začetku in čutijo ljubezen do astrologije tako kot jaz.

Odličen webinar!


Olga GABROVŠEK

ODLIČNO!

Imate sposobnost, ki je redka. Govorite jasno, vsem razumljivo in počasi ter ne "skačete" iz področja v področje. Največ kar je vredno pa je to, da poveste iskreno tudi vse svoje izkušnje in ugotovitve, ki niso napisane v nobenem priročniku. To pa je vsaj zame velikega pomena.

Webinar bi svetovala vsakomur, ki dobro pozna vsaj osnove astrologije. Mislim pa, da tisti, ki tega še ne obvlada, tukaj nima kaj početi. Astrologija je preveč obširna in pomen hiš, planetov in aspektov mora biti v celoti osvojen, sicer ti noben webinar ne koristi. Takšnim kot pa sem jaz in podobni, pa je webinar v veliko veselje in tudi pomoč.

Lekcije je užitek poslušati


Jasna

Ob primeru Venere v biku sem dobila deja vu. Se že veselim nadaljnjih lekcij, da si bom lahko sama izračunala svojo “Venero”. Sicer pa so zelo lahkotne lekcije in užitek jih je poslušati! Hvala! <3

Tema predstavljena kot zaključena celota


Sonja

Všeč mi je, da je webinar tako pripravljen, da mu lahko sledijo tisti, ki se šele spoznavajo z astrologijo in tisti,ki astrologijo poznajo. Vedno slišiš še kaj,in dodaš še kakšen kamenček znanja v svojem mozaiku. Všeč mi je da je tema predstavljena v glavnem kot zaključena celota, tako da v bistvu spoznaš vse potrebno, da razumeš, če si začetnik in da osvežiš in poglobiš znanje, če si že poznavalec astrologije, potem pa še, kako to praktično uporabit v vsakdanjem življenju. Super. Jaz bi vsakomur priporočala ta webinar, vendar v okolju, kjer se gibam, ni noben tako navdušen nad astrologijo kot jaz. Tudi raziskovalno ne ali na način, kako napotke uporabiti praktično, tako vsakodnevno. Ta del je zelo zanimiv in uporaben. Če je kaj takega, da mislim, da je uporabno in zanimivo tudi za druge, to delim na fb.

Vedno zanimiv webinar


Ivanka Podpečan

Čeprav začenjamo na začetku, je zame webinar zanimiv, ker vedno izvem še kaj novega.

Potrpežljivost in usmerjanje na vajah


Bernarda

Tečaju prognostika dodam 5*. Odprl mi je nov pogled na astrologijo in jasno mi je, zakaj nas ves čas vračaš k razlagi rojstnih horoskopov. Spoznala sem, da je prognostika res široka. Zdaj razumem, kdaj moram izbrati katero tehniko, ker sem se prej malo izgubljala v različnih prognostičnih tehnikah. Najbolj mi je bilo všeč, ker si večkrat poudarila, kaj je najbolj pomembno pri razlagi. Irena, poseben hvala za potrpežljivost in usmerjanje na vajah. Tečaj priporočam nekomu, ki že zna razložiti rojstni horoskop in se želi naučiti še prognostike.

Za vse, ki jih zanima astrologija in začetnike


Petra

Pred vpisom sem imela malo znanja. Zelo razumljivo razloženo, všeč pa mi je bila počasna razlaga. Poskusila sem vrisati polno luno 19.4. in si razložiti vpliv. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija, ki nekaj malega vejo o astrologiji. Tudi za popolne začetnike, mogoče jih začne zanimati več o astrologiji.

Zelo dober tečaj Osnove astrologije


Marko

Pozdravljeni, zdaj poslušam vse vaše posnetke, berem in študiram tudi tisto, kar sem že vedel, ker se vedno najde kaj novega. Imate zelo dober tečaj, kjer zelo lepo opišete vse na način, da to lahko praktično vsak razume. Mislim, da imam dela za kar nekaj časa, da naštudiram vse to, potem pa naprej.

Razlaga je enkratna


Marjeta Dekleva

Nobenega predznanja astrologije nisem imela. Razlaga je enkratna, samo naučiti se bo se potrebno - Z eno besedo VSE. Naučila sem se prepoznati simbole astroloskih znamenj, simbole planetov, najtežje pa razumem aspekte in konjunkcije, sicer pa si ne znam predstavljati kako bi izrisala svoj horoskop. Bom pa prebrala se učbenik. Glede na razlago, ki je zelo razumljiva, mislim da je tečaj primeren za vsakogar. G.Irena vi ste enkratna predavateljica in hvala vam za ta tečaj.

Razumljiv in prilagojen širši množici ljudi


Benjamina

Webinar bi ocenila z najvišjo možno oceno, saj je bil skrbno pripravljen in glede razumljivosti prilagojen širši množici ljudi. Zelo dobro predvsem zato, ker je bil razumljiv tudi za nas, ki se z zahodno astrologijo samo spogledujemo in ker so bile vse teme in povezave glede Saturna tako dobro razložene. Vsak tak webinar je koristen za vse ljudi, saj nam na nevsiljiv način da vpogled v naše življenje, v naše odnose z drugimi ljudmi, sploh pa nam da uvid, da določene interakcije razumemo in/ali jih popravimo in s tem tudi dvignemo kvaliteto našega življenja.

Brez tebe tudi nas ne bi bilo


Branka Talaber

Draga Irena, Od srca se ti zahvaljujem za tale čudoviti mejl in rečem iskreno – brez tebe tudi nas nebi bilo. Si predavateljica, ki najde pot do slušateljev in tudi zaradi tebe sem vztrajala, ko mi ni bilo lahko. In ponosna sem na to, čeprav se zavedam, da je potrebno še veliko dela in vztrajnosti. Ponosna pa sem tudi na to, da si prav ti naša-moja predavateljica, ker menim, da kar veliko zahtevaš od nas in prav je tako. Pa še nekaj je, kar meni veliko pomeni – imamo tako lep, topel odnos, nekako prijateljsko poslovni – naj ostane tako!

Zelo, zelo, zelooo sem navdušena nad tečajem Skrivnostni svet Luninih men in mrkov


Sonja Hočevar

Zelo, zelo, zelooo sem navdušena nad tečajem Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, ker poleg pisanega gradiva, je govorjena in videna beseda in slika - pika na i vsemu tečaju. Na tak način res hitro dojameš snov. Res, Irena, sem ti hvaležna, pa ravno sedaj, ko sem se tudi jaz z novim letom začela malo bolj poglabljat v lunine mene, tako pri ženskem ciklusu, kot tudi za delo na vrtu in za ostale dejavnosti. Pri sebi sem predvsem opazovala kako sem jaz v teh luninih menah naravnana.

Mentorica z dušo in telesom, predana poklicu


Ivanka Podpečan

Na zadnjem webinarju te je ena od slušateljic imenovala za profesorico. Nasmejala sem se tej ugotovitvi. Če bi lahko dovolj hitro tipkala, bi povedala, da res nisi profesorica, ki zdrdra snov, pove, kaj je za domačo nalogo in odide iz razreda. Ti si mentorica z dušo in telesom, predana poklicu. Vsakemu slušatelju se posvetiš, za vsakega posebej ugotavljaš, na kakšen način je njegova glava sposobna razumeti to, kar želiš razložiti. In to je tvoja veličina, ki je svetlobna leta nad profesorji, ki so predvsem polni sami sebe. (seveda se najdejo tudi izjeme).

Sprva skeptična, zdaj NAVDUŠENA!


Ines

Pozdravljena Irena, Celo življenje me vleče k astrologiji in preden vem, kako je nekomu ime, vem kaj je po horoskopu. Tako je končno prišel čas, da se lahko posvetim pridobivanju znanja o astrologiji. Kljub temu, da sem si veliko bolj želela vpisati na tečaj fizično in sem bila velik skeptik, kako se bom učila preko interneta, sem preprosto povedano NAVDUŠENA! Razlaga, prikazi, kvizi….. čudovito vse skupaj. Hvala za vaše znanje, jaz ga bom še naprej z veseljem črpala in se učila snov, ki me veseli in od nekdaj vleče.

Knjiga je markirana


Boža

Vašo knjigo uporabljam in je markirana z več listki, da se občasno vračam na posamezne strani, poglavja. Astrologija je res lepa, čudovita in vseobsegajoča veda in vam kar malo zavidam, da ste ji imeli možnost posvetiti toliko časa v vašem življenju. Verjetno bom jaz to storila v naslednjem ☺

Knjiga me je navdušila


Tatjana Žemva

Prebrala sem vašo knjigo o luninih mrkih. Navdušila me je.

Najboljši tečaj do sedaj


Maja

Irena, hvala za nov tečaj Horarne astrologije. Prejšnji je bil zelo dober, ampak sem se odločila iti skozi še enkrat na novo. Lahko povem, da sem več kot navdušena! Tole z webinarji, kar si nam zdaj pripravila, je več kot odlično. Tečaj resnično priporočam.

Odličen tečaj


Andreja Puc

Irena, hvala za odličen tečaj. Izpeljano na profesionalni način. Sistem učenja preko spleta je čudovita zadeva. Poslušaš, utrjuješ, delaš zapiske, ko imaš čas in pravo energijo. Vedno je vse odvisno od posameznika, kako snov sprejema, jo morda nadgrajuje, zna iz mentorja izvleči morebitne nejasnosti. Moram te pohvaliti, vedno znaš hitro in primerno odgovoriti, da v novo lekcijo vstopamo brez nejasnosti.

Z znanjem sem zadovoljna


anonimna

Z znanjem iz dopisne šole sem zadovoljna. Verjetno precej doprinesejo naloge, ki jih pri normalnih tečajih ni. Ali pač? Marsikdaj se mi zdi, da vse razumem, ko pa moram aplicirati…tema. Naloga pa evforijo hitro postavi na pravo mesto in strpa v prave gabarite trenutnega znanja. Zato se mi zdi “več naloge« bolje kot »manj naloge«. Še posebej, če si lahko urnik in tempo prilagajam.

Tečaj za 5 zvezdic


Cvetka Rovšek

5 zvezdic. Jasna razlaga. Vse je zelo dobro. Še vaš glas deluje na človeka kot meditacija. Priporočam vsakomur, ki se zanima za astrologijo.

Tudi najbolj komplicirane pojme preprosto razložite


Zlatka

Hvala za odličen tečaj! Zelo mi je všeč, ker preprosto razlagate tudi najbolj komplicirane pojme in ste dodali animacije, da si lažje predstavljamo razlago. Vsak človek vas lahko razume!

Tečaj za 5 zvezdic


Lidija Al mahdawi

Tečaju bi dala 5 ⭐️. Vsi moduli so zanimivi in uporabni za vsak dan. Tečaj je odlično pripravljen, priporočam pa ga vsem. Z njim bolj spoznaš sebe in druge. Odlična mentorica ste in astrologinja.

Natančno in jasno razložen tečaj


Suzana

Želim pohvaliti vaš tečaj Osnove astrologije, ki je resnično natančno in jasno razložen.

Enostavna razlaga, ki jo je lahko razumeti


Milena Posedel

Zelo razumljivo podajate snov v zaporedju, ki ga je lahko slediti in se naučiti mnogo o astrologiji. Hvala za to. Všeč mi je bila enostavnost razlaganja, ki ga je lahko razumeti. Obnovila sem znanje osnov astrologije na celovit in enostaven način. Bolj razumem kako poteka postopek branja natalne karte. Uvid v korake sem si pridobila. Tečaj je primeren za vse; tako za tiste, ki nič ne vedo, kot tudi za tiste, ki nekaj vedo o astrologiji.

Zelo dobro strukturiran in razložen tečaj Prognostika


Mojca

Tečaj za 5* (dala bi mu 10* ali še več). Tečaj je zelo dobro strukturiran in razložen. Še posebno so mi bili všeč praktični primeri, različna mnenja in spoznanje, da vedno ni vse tako kot se zdi. Vaše povratne informacije pa so zame neprecenljive. Ničesar nisem pogrešala. V tečaju je vse, čisto vse, kar sem potrebovala, tudi izrisi horoskopov za primere. Tečaj Prognostika absolutno priporočam vsakomur, ki se želi naučiti predvidevati kaj mu prihodnost prinaša. Če bo preštudiral cel tečaj, bo zlahka razložil prognozo sebi ali komurkoli. Hvala, Irena, ker ste moja učiteljica astrologije. Pri vas mi je všeč preprosta razlaga, a nas pri primerih vedno znova povlečete v globino.

Dobra razlaga


Irena Grmek

Skoraj nič znanja nisem imela pred vpisom, všeč pa mi je bila dobra razlaga. Tečaj je zagotovo primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

Razumljivo podana snov s primeri


Zdenka Lukić

Tečaju bi dala 5 zvezdic. Všeč mi je, da lahko slušatelji podajamo svoja mnenja in aktivno sodelujemo na tečaju. To je hkrati tudi najbolj koristno, saj moraš biti na webinar pripravljen in zato lahko učna ura poteka hitreje. Na naš napačen ali pravilen odgovor pa dobimo povratno informacijo s tvoje strani. Snov je podana razumljivo, s primeri. Hvala, ker si! Odlična si!

Aktivno sodelovanje, zanimivi in različni primeri


Barbara Knez

Tečaju pripišem 10, aja, gre samo do 5... no, potem pa 5 zvezdic. 🙂 Všeč mi je aktivno sodelovanje, super razlaga mentorice, vzdušje v skupini, zelo zanimivi in različni primeri. Lahko bi naštevala v nedogled. V tem tečaju je bilo toliko povedanega, razloženega in predstavljenega, da res ni bilo kaj za pogrešat. Tečaj je primeren za ljudi, ki v sebi nosijo ljubezen in posluh za astrologijo. Vse ostalo 100% pridobiš na tečaju. Astrologija nosi s sabo vse, kar potrebuješ, zna konkretno in iskreno odgovoriti na vsa zastavljena vprašanja, te spomni kdo v resnici si. Horarna astrologija je hitra, natančna, ter primerna za vse, ki si upajo pogledati resnici v oči. Hvala, Irena Stopar za tako dobro vodenje ter povezovanje vseh nas v skupini, ki je bila vsakič polna pozitivne energie.

Super webinar!


Breda G.

Hvala za ta super webinar! Najbolj mi je bilo všeč, ker ste vse tako preprosto razložili. Prav vsak laik vas mora razumeti. Pri vas mi je vedno znova všeč, ker ničesar ne zadržite zase in nam na webinarjih izdajate "tiste male skrivnosti", ki jih še nikjer nisem slišala. Webinar absolutno priporočam vsakomur, ki si želi sam pomagati z astrologijo in drugimi vedami, ki jih tako spretno vpletate v astrologijo.

Celotni tečaj horarne astrologije je odlično pripravljen


ANDREJA PUC

Tečaj dobi čisto 5-ko in ga z veseljem priporočim. Všeč mi je bilo sodelovanje več udeleženk. Vsaka je imela svoje poglede, s čimer smo se dopolnjevale pri učenju. Razlika med tradicionalno in moderno horarno astrologijo je velika. Kar nisem mogla verjeti, da na preprost način (kakor si nam vseskozi razlagala) prideš do istih rezultatov. Če povzamem celotni tečaj Horarne astrologije, je odlično pripravljen. Ni ti bilo žal časa, dobre volje in želje, da nas res naučiš tisto, za kar smo vpisane v tečaj. Marsikaj si nas dodatno naučila ali spodbudila k osnovam astrologije. Sedaj je na nas, da tečaj večkrat predelamo in osvojimo, kar potrebujemo za samostojno razlago Horarnega horoskopa. Še enkrat hvala za vztrajnost, potrpežljivost in dober odnos do vseh nas.

Tečaj horarna astrologija za 5 zvezdic


Urška Kemperl

Tečaj horarna astrologija za 5 zvezdic. Všeč mi je bilo, ker je potekalo počasi in razumljivo. Vse je na video posnetkih, katere pa lahko ustaviš, prevrtiš itd., kadarkoli potrebuješ. Samo gradivo je bilo odlično pripravljeno. Posnetki webinarjev oz. webinarji "v živo", so zame osebno, odlična pot za tečaje, saj se pogovor lahko nadgradi in posledično izvemo še kakšno dodatno "malenkost". Pogrešala nisem ničesar, bi pa z veseljem naredila še kakšen primer več skupaj z vami (za še boljšo samozavest 🙂 ) Tečaj bi priporočila vsem, ki jih vsaj malo zanima astrologija in vsem tistim, ki bi želeli pomagati v prvi vrsti sebi, svojim domačim in seveda vsem ostalim, ki bi njihovo pomoč potrebovali. Dodala bi samo še to, da si želim iti z vami še dlje in hvala za vse.

Hvala za webinar!


Helena M.

Irena, hvala za ta webinar! Končno vem, kako uporabiti osebni dnevni horoskop in uresničiti moje želje. Naredila bom tako kot ste pokazali na webinarju, da ga uporabite vi. Webinar priporočam vsem, ker bodo uživali v webinarju in bodo videli, da je horoskop resnično koristen, če ga pravilno uporabiš.

Knjiga SKRIVNOSTNI SVET LUNINIH MEN IN MRKOV je “mega“


Romana Kranjc, astrologinja

Irena, tvoja knjiga SKRIVNOSTNI SVET LUNINIH MEN IN MRKOV je “mega“. Po mojem mnenju je berljiva in zanimiva za širok krog uporabnikov. Mogoče bi jo lahko imenovala priročnik. Najmanj štirikrat letno je vredno pokukati vanjo in se pripraviti na prihajajoče vplive. Vsekakor pa je izjemno uporabna tudi za tiste, ki nam je astrologija nekoliko bliže.

Vaja, vaja, vaja...


MARJANA KRMAVNER

Sinastrija je tečaj za 5 zvezdic.

Na mojo kožo je pisano, da stvari prikazujete postopno, korak po koraku. V zadnji Lekciji ste stvari obrnila na glavo, ste ubrala bližnjico. Meni je bila všeč. Da pa to razumeš, moraš imeti kar nekaj znanja. Kompozit pojmujem kot samostojno "ono", ki ima lastnosti osebe 1 in osebe 2 ter deluje ne za osebo 1 ali na osebo 2 temveč napram tretji osebi, osebam, okoliščinam. Pri razlagi posameznega detajla so bistveni vaši povzetki, izluščena bistva, ki jih obogatite s primerjavami, nekakšnimi "navodili". Takih napotkov, malih "fint" si želim čim več.

S priporočanjem vsebin drugim ljudem sem skeptična. V bistvu si ne upam niti omeniti. Razočarana sem, kako omejene so nekatere osebe, ki ukvarjanje z astrologijo enačijo z zapisanim v dnevnem časopisju v splošnih dnevnih 3 vrstičnih horoskopih. "A ti to verjameš?", me sprašujejo.


In moje dosedanje umevanje astrologije: Znanje se mi nekaj časa sestavlja in nato razstavlja, pa zopet sestavlja. Z vsakim tečajem nekaj dodajam in istočasno iščem vrzeli, ki sem jih že enkrat zapolnila v predhodnih tečajih. Že dvakrat sem predelala vse zapiske Osnov in Razlage horoskopa 1 (moja interna oznaka RH-1) in RH2. Slika še ni jasna. Bo potrebno še kakšno "sliko naslikati". Njen naslov - vaja, vaja, vaja, ...

Dobra razlaga in pavza, da malo "prebaviš" snov


Milena

Malo - zelo malo sem vedela o astrologiji pred vpisom v tečaj. Razloženo je zelo razumljivo. Všeč mi je bila dobra razlaga v obvladljivih modulih. Pavze vmes, da malo "prebaviš" snov prejšnjega dne. Svoj rojstni horoskop sem pregledala v skladu z navodili. Obrazložitve aspektov pa so nekatere "čist zadete", druge pa ... ne bi rekla da ravno veljajo zame...morda bodo v prihodnosti? Tečaj je po mojem mnenju primeren za začetnike, ki želijo razumeti kako nastane horoskop in kaj lahko najdejo v njem takega, na podlagi česar lahko bolj kvalificiran astrolog razloži vplive.

Webinar za desetko


Ivanka Podpečan

Webinar ocenim z desetko. Najbolj mi koristi to, da pokažeš širino, jaz vse preveč ozko gledam na stvari. Na primer: "ljubezen" - bežim, "kariera" - me ne zanima. Danes sem videla, da lahko pogledam širše, pa ni potrebno kar bežati. Webinar bi priporočila vsakomur, ki bi ga to zanimalo.

Razumljiva razlaga


MATEJA OCEPEK

Pred vpisom nisem imela nič znanja o astrologiji, a je bilo vse razumljivo razloženo. Všeč mi je bila razumljiva razlaga in s tem zame boljša možnost uporabe horoskopa. Poskušam si razložiti svoj horoskop... ne gre mi najbolje, zaradi mojega "ovnovstva" (takoj in vse zdaj) in pomanjkanja časa, kar pa nikakor ne gre skupaj; ko bo pravi čas, mi bo vse jasno... Tečaj je primeren za vse tiste, ki nas "tema" zanima...

Uživam v tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov


Katarina Pirc

V tečaju Skrivnostni svet Luninih men in mrkov resnično uživam in mi je všeč. Ogledala sem si že tudi vse primere oz. videoposnetke. Kar se tiče tečaja, vse gladko teče. Informacije so pregledno in razumljivo predstavljene. Hvala. Resnično ste »vrhunska« učiteljica in svetovalka.

Astrologija ni čiračara


Maja

Zate sem se odločila, ker sem dobila občutek, da si resna, da ne živiš nad oblaki. Da astrologija ni čiračara. To je tudi stavek, ki ga običajno povem drugim. Ljudi, tečaje itd. izbiram po občutku in če mi samo nekaj ni, me ne zanima, pri tebi čutila vse ok. Pa ne poznam nobenega, ki bi bil bolj zagnan, delaven od tebe.

Veliko znanja o odnosih


Boris

Ob zaključku našega tečaja se ti lepo zahvaljujem, za ves tvoj trud in skrb ob predajanju znanja o sinastriji. Prejel sem veliko znanja o odnosih, katerega moram še praktično natrenirati, da se vse usede.

Vaša knjiga je perfektna


Stanislav Lončarič

Vaša knjiga je perfektna. Nazorna in pregledna in nič mistična, če nočeš. Čestitam!

Tečaj priporočam


Marija

Ugotovila sem, da se delo pri meni imenuje ustvarjanje, raziskovanje, učenje, eksperimentiranje. Med tem, ko nekdo gara, jaz isto zadevo npr. eksperimentiram. V osnovi sem iskala odgovor na temo odnosov in prišla do zaključka, da je edino pomemben moj odnos do sebe in drugih, ker samo na tega lahko vplivam. Spomnila sem se nekaterih talentov, ki so bili nekoč že aktualni in jih obujam. Ugotovila sem, zakaj me je kdaj kakšna stvar razžalostila ali kako drugače zabolela. Všeč mi je bilo analitično usmerjeno vodenje. Tečaj bi priporočila vsem, še posebej tistim, ki želijo iz kakršnega koli razloga spreminjati svet. Zakaj, naj sami ugotovijo.

Všeč mi je bil nazoren prikaz na rojstni karti in test


Tatjana Šteblaj

Moje predznanje je le tolikšno, kolikor sem prebrala na spletu in bolj pregledala kot prebrala sem nekaj knjig. Udeležila sem se tudi vašega tečaja "lunine mene in mrki". Všeč mi je, ko ste nazorno prikazali obravnavano temo na rojstni karti. Tudi test mi je bil všeč. Se mi zdi, da mi je sedaj malo bolj jasno. Le zapomniti si bo potrebno vse elemente. Tečaj je primeren za začetnika. Za osnovno predstavo vpogleda v rojstno karto. Šele od tu dalje se začne vse zelo širiti in postane verjetno zakomplicirano.

FANTASTIČNO!


Zdenka Lukič

Ti mrki in tečaj so za mene FANTASTIČNI! Tvoji video utrinki to stvar le še podkrepijo in praktični primeri dodajo osvežitev in dodatno obrazložitev podane snovi!

Postajam drugačen – boljši


Martin

Pozdravljeni ga.Irena! Hvala vam za vse poslane horoskope. Naj vam povem, da sem se pomočjo vaših astroloških nasvetov - horoskopov kar nekako spremenil. Drugače gledam na ljubezen, se bolj spoznavam in mislim, da postajam drugačen – boljši. Hvala vam za vse to. Še naprej bom sledil vašim horoskopom, nasvetom in vaši Akademiji.

Astrologija je izjemna veda


Stanislava Novak

Pred dosti leti nazaj sem se malce ukvarjala ljubiteljsko s tem. Zelo dosti sem se spomnila skozi vaše razlage. Odlično pripravljeni posnetki. Sem razumela vse, učbenik pa je v veliko pomoč. Vaš umirjen glas, ki lepo, brez odvečnih mašil pelje skozi temo in kar vabi k poslušanju. Zelo lepo stvari razložite. Poiskala sem vse svoje stare zapiske izpred dvajset let, zdaj delam inventuro v znanju, potem pa akcija. Preden ste mi vi poslali izdelano rojstno karto, sem našla svojo staro, ki sem jo naredila sama. Nisem dosti zgrešila. Veliko stvari, ki jih tudi vi omenjate v moji karti, sem skozi leta že uspela sanirati in spraviti na tak nivo, da lahko vsaj približno lepo in zadovoljno živim. Astrologija je izjemna veda. Za vsakogar, ki ga vsaj malo zanimajo te reči.

Vpišem se v tečaj horarne astrologije


Zito Ceres

Astrologijo osnovno poznam. Ko mi bo dopuščalo finančno stanje, se vpišem v tečaj horarne astrologije.

Najbolje, da začneš v začetnem tečaju


Janja Miocinovic

O astrologiji sem vedela nekaj malega. Všeč mi je bila razlaga celotnega tečaja. Vse sem poskusila, trenutno sem brez računalnika (v popravilu, gledam po mobitelu). Če imaš željo po znanju astrologije je najbolje, da začneš v začetnem tečaju.

Ste Mentorica v pravem pomenu


Tanja

Pred vpisom sem imela osnovno znanje. Odlično je bilo razloženo. Zelo prijeten tempo, vsebina, zanimivosti. Najbolj mi je bilo všeč to, da je online in si lahko iz udobnega kauča pogledaš posnetke. Druga, še bolj pomembna stvar pa ste vi, saj zelo lepo, prijazno in učinkovito prestavite osnove astrologije. Vse pohvale! Niste samo prof. v astrologije, ampak ste Mentorica v pravem pomenu 🙂 Šla sem skozi vse, kar smo se naučili na tečaju, nadgradila tisto, kar sem vedela in svoje znanje zaokrožila z vašim. Mi je zelo pomagalo. Moram nujno po Vašo knjigo. 🙂 Tečaj je primeren za vse, ki so na začetku in čutijo ljubezen do astrologije tako kot jaz.

Všeč mi je bila razlaga planetov in hiš


Dušan Osredkar

Pred vpisom nisem imel nič preznanja, me pa zanimajo take stvari. Všeč mi je bila predvsem razlaga planetov in hiš. Nič še nisem preiskusil razložiti. Moram prvo naročit karto mojega horoskopa, pa ne vem točne ure rojstva. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanimajo take stvari.

Razumljivo razloženo


Milena Topolovec

Vpisala sem se z malo predznanja in v tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Najbolj so mi bila všeč znamenja v hišah. Še enkrat bom morala skozi tečaj, ker ni tako preprosto. Potrebna je koncentracija in seveda čas, katerega mi v tem obdobju kronično primankuje. Tečaj je primeren za nekoga, ki se bo malo resneje ukvarjal s horoskopom.

Dobra razlaga


mojca frančeškin

Imela sem malo predznanja in tečaj mi je bil všeč, še posebno razlaga. Sama si nisem dobro razložila, ker je težko, če imaš malo predznanja.

V tečaj brez predznanja


Karmen Teršek

Pred vpisom nisem imela nič znanja. Razloženo je bilo razumljivo in mi je bilo všeč. Začetek je vaja, ki dela mojstra, če mojster dela vajo. Tečaj je primeren za začetnike.

Razumljiva razlaga


MATEJA OCEPEK

Pred vpisom nisem imela nič znanja o astrologiji, a je bilo vse razumljivo razloženo. Všeč mi je bila razumljiva razlaga in s tem zame boljša možnost uporabe horoskopa. Poskušam si razložiti svoj horoskop... ne gre mi najbolje, zaradi mojega "ovnovstva" (takoj in vse zdaj) in pomanjkanja časa, kar pa nikakor ne gre skupaj; ko bo pravi čas, mi bo vse jasno... Tečaj je primeren za vse tiste, ki nas "tema" zanima...

Bilo je zelo lepo razloženo - vse


Kristina

Pred vpisom sem imela nekaj predznanja. V glavnem sem poznala oznake, poznala sem tudi astrološka znamenja in razdelitev horoskopa na hiše. Bilo je zelo lepo razloženo - vse. Najbolj sta mi bili zanimivi četrta in peta lekcija. Zlasti o tem, kako umestiti mesto mrka v horoskop in kako horoskop brati. Vnesla sem zadnji sončni mrk v moj horoskop in domnevam, da je verjetno zelo pomemben za mene, čeprav ga konkretno jaz zaenkrat nisem čutila. Namreč zgodil se je v drugi hiši, 8 stopinj od Saturna, ki je v opoziciji z Plutonim, Venero in Uranom v osmi hiši. Je pa Saturn mogoče malo preveč oddaljen od mrka. Kot ste rekli, tečaj je primeren za tiste, ki se šele spoznavajo z astrologijo.

Nisem vedela kako se razlaga horoskop in me je presenetilo


Štefanija Mirnik

Nič astrologije nisem znala pred vpisom, samo rada sem prebirala. Morala bom še kar nekajkrat prebrati snov, da bom res razumela. Nisem vedela niti to kako se ga razlaga, to me je presenetilo! Mislim, da je tečaj primeren za vsakega, ki ga to vrste znanje zanima. Mene zelo zanima.

Dobro mi je šlo v tečaju


SABINA KONČAN

Pred začetkom sem imela veliko predznanja, zato mi je šlo dobro v tečaju, ki je predvsem primeren za popolne začetnike.


Živa Kranjc

Nobenega predznanja iz astrologije nisem imela. Imela sem rojstno karto, ki si je nisem znala razložiti. Tečaj je bil razumljivo razložen, ampak sem ugotovila, da še vedno potrebujem strokovno pomoč. Verjetno sem ga brala tako, kot berem splošno, vzamem tisto, kar mi ustreza. Podan je poljudno za popolne začetnike. Nisem se ukvarjala z mrki, ker se mi do zdaj niso zdeli pomembni. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga zanima astrologija in ima vsaj malo potrpljenja.

Všeč mi je bilo spoznavanje hiš


Ljudmila Blaznik

Nobenega predznanja nisem imela pred vpisom v tečaj. Razloženo je bilo razumljivo, najbolj všeč pa mi je bilo spoznavanje hiš. Mislim, da je tečaj primeren za ljudi z malo talenta za astrologijo.

Odkrivanje novega znanja


Grega Platiša

Pred začetkom sem poznal planete in znamenja horoskopa, ostalo je bilo novo. Všeč mi je bilo odkrivanje novega znanja, spoznavanje medsebojnih vplivov planetov na človeka, zemljo... Vseskozi treniram po malo in moram reči, da mi vse kar dobro gre. Nekaj težav imam le pri prepoznavanju aspektov. Mislim da je tečaj primeren za vse, ki jih astrologija vsaj malo zanima.

Lepa, počasna in natančna razlaga


Mario Arnaut

Nekaj malega sem vedel o astrologiji, npr. poiskat svoj ascendent in karakteristike sonca v horoskopsikih znakih. Vse je bilo lepo razloženo, bistvo razumljivo in uporaba tudi. Všeč mi je bila lepa, počasna in natančna razlaga. Tečaj je primeren za vse, katere zanima astrologija in zodiak, podznak in kaj več o svojih karakteristikah.

Zanimivi aspekti


Zdenka Pupaher

Kar nekaj znanja imam iz astrologije. Pred leti sem kupila knjigo o astrologiji in sem ročno izračunala rojstno karto. Vaša razlaga je bila zelo razumljiva. Zanimivi so mi bili aspekti. Dobila sem nekaj več znanja. Pred leti sem se naučila progresirano karto. Pa sem se kar znašla. Tečaj je primeren za tiste, ki jih veseli astrologija.

Razumljiva razlaga


Darinka Ambrožič

Nič nisem vedela o astrologiji pred vpisom, a mi je bil tečaj všeč. Bistvo sem razumela in všeč mi je bila razumljiva razlaga. Uporabila sem prvi in drugi sklop. Počasi bom uporabila še kaj drugega. Tečaj je primeren za začetnike.

Praktični prikaz na primerih


Jelka Klemenc

Pred začetkom tečaja sem že hodila drugam na tečaj astrologije, vmes pa sem spoznala vašo knjigo Astrologija za vsakogar 1 - Učbenik za osnove astrologije. Ker me te stvari ljubiteljsko zanimajo in ker mi je všeč vaš način poučevanja, se pri vas že izobražujem na temo Skrivnostni svet Luninih men in mrkov, hkrati pa iščem temo, kjer bom nadaljevala. Bilo mi je všeč. Izpostavila bi praktični prikaz na primerih - ko na sliki horoskopa nazorno pokažete in hkrati pojasnjujete vsebino. Do sedaj sem delala samo na svoji rojstni karti, a je padla odločitev, da na način, ki ste ga predlagali, tudi za ostale družinske člane pričnem zapisovati in ne samo brati. Tečaj je po mojem mnenju privlačen za tiste, ki v sebi že čutijo željo po spoznavanju astrologije. Najverjetneje pa ste z njim pritegnili tudi druge, ki še niso bili seznanjeni s to temo.

Tekoča in umirjena razlaga


Petra Miklavc

Pred začetkom sem vedela precej o osnovah (hiše, planeti, znamenja, ...). Všeč mi je bila tekoča in umirjena razlaga, glavni poudarki. Po tečaju sem poskusila z razlago, ki je še nisem tako obvladala (na primer kam pade februarski soncni mrk na mojo karto). Primeren je za zacetnike in za samouke, da se snov kot lepo zaokrožena celota strne in morda izve se kaksna malenkost, ki nam je samoukom skrita. Hvala za to izkusnjo.

Postopnost, sistematičnost, preprostost razlage


Alenka Žunič

Kar nekaj znanja sem imela pred vpisom, ampak nabranega z vseh vetrov. Mešanico vsega po malem. 🙂 Tečaj mi je bil všeč. Še zlasti postopnost, sistematičnost, preprostost razlage. Ravnokar rišem svojo prvo natalno karto in vpisujem planete ter stopinje. To je tečaj za tiste, ki verjamemo v naravno povezanost in soodvisnost vseh bitij, snovi in energije. Za tiste, ki se zavedamo dejstva, da več kot se učimo, manj vemo in se želimo naučiti še več.

Super voden tečaj


Urša Novak

Pred vpisom v tečaj sem imela zelo malo znanja astrologije; nekaj osnov o znaku, podznaku. Zdel se mi je zelo super voden tečaj in hvaležna sem vam za to. Prišla sem do določenih odgovorov v spoznavanju sebe in partnerja. V tečaju mi je bilo všeč vse, zdaj sem pa se vaš priročnik vzela v roke. Tečaj je primeren za začetnike, tako kot ste sami določili.

Sedaj se ubadam z mojim horoskopom


Ida Lepir Kočevar

Pred vpisom v tečaj sem vedela dokaj malo o astrologiji. S tečajem sem bila zadovoljna. Spoznala sem postavitve hiš in pomen planetov. Kar precej stvari sem uporabila in še večkrat bom šla podrobneje na tvoje objave. Sedaj se ubadam z mojim horoskopom, ki si mi ga izrisala. Imam kar pestro postavitev planetov in konjunkcij. Tečaj je primeren za vse, ki so vedoželjni Astrologije.

Poslušala vas bi lahko 24/7


Maja Mesarič

Lepo pozdravljena ga. Irena. Hvala Vam, da ste ustanovili vašo krasno akademijo ter, da vse tako lepo predstavite in pojasnite. Poslušala vas bi lahko 24/7.

Za vse, ki jih zanima astrologija in začetnike


Petra

Pred vpisom sem imela malo znanja. Zelo razumljivo razloženo, všeč pa mi je bila počasna razlaga. Poskusila sem vrisati polno luno 19.4. in si razložiti vpliv. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija, ki nekaj malega vejo o astrologiji. Tudi za popolne začetnike, mogoče jih začne zanimati več o astrologiji.

Zanimiva zadeva


Igor Zagar

Pred vpisom sem imel malo ali nič predznanja iz astrologije. Ugotovil sem, da je zanimiva zadeva. Posebno mi je všeč, ker je na netu in je tečaj primeren za začetnike.

Všeč mi je, da je razlagi sledil kviz


Jana Žorž

Raziskovanje tega tako zanimivega sveta planetov, hiš, .....me spremlja že nekaj časa:). To je veda, ki odpre ena vrata, za njimi pa se nahajajo vedno nova in nova. Predznanje pridobivam na različne načine: s pomočjo mentorjev, knjig, delavnic.... Všeč mi je bilo, da je po razlagi sledil kviz:) Uporabila sem vse. Ugotovila luknjico v znanju - aspekti. Primerno za začetnike, da se spoznajo z osnovami, potem pa je kot pravite vi Irena - vaja, vaja, vaja:)

Obnovila sem znanje


Joža Jamšek

Malo sem se razgledovala v astrologiji okrog leta 1989, zadnjih deset let skoraj nič. Medtem sem izrisala nekaj ilustracij vseh personificiranih planetov k poeziji prijateljice na temo astrologije, kot pogovor med planeti v rimah. Obnovila sem nekaj nekdanjega vedenja o planetih in aspektih v lastni natalni karti. Prav lepo, umirjeno, razumljivo sistematsko podajate razlage in to s prijetnim glasom. Sama občasno slikarsko/grafično izrisujem astro karte za prijateljice kot darilo za rojstni dan v obliki slike z znamenji in ozvezdji v ozadju kroga. Tečaj bi priporočila za začetnike, ki vejo o astrologiji bolj malo ali skoraj nič; tako da se verjetno ob sledenju lekcijam in poslušanju razlage v petih korakih tudi sami navdušijo nad študijem astrologije.

Nazorno, da lahko razume tudi laik


Iztok K.

Pred vpisom v tečaj nisem vedel v bistvu nič, razen poznavanja znamenj. Vsebini se bom posvetil ponovno, saj sem trenutno sredi nekega drugega izobraževanja. Vsekakor je zanimiv tečaj. Razloženo je bilo dovolj nazorno, da lahko razume tudi laik na tem področju. Všeč mi je bila kratka in nazorna video predstavitev in opis, kako kaj uporabljamo. Primerno je za vsakogar, ki ga vsaj malo zanima poznavanje tega področja in se posveča duhovnemu in osebnemu razvoju. Hvala vam ga. Irena, ker ste omogočila vsaj malo približati to področje, ki je resnično zanimivo, a žal tudi zelo obširno in je potrebna poglobitev, če želimo bolj uporabljati v svojem življenju. Vse dobro.

Lepo razloženo in enostavno podajanje


ANA CVETA BORSTNAR

Opravljen imam pripravljalni tečaj. Všeč mi je lepo razloženo in enostavno podajanje.

Vse mi je bilo všeč


Ljuba

Prebiram horoskope in tudi kaj o planetih, vendar bolj ljubiteljsko. Bistvo sem razumela in vse mi je bilo všeč. Uporabila pa še nisem ničesar, ker bi rabila izris horoskopa. Tečaj je primeren za vse, ki želijo na tem področju bolj resno delati.

Astrologija me je vedno zelo zanimala


Viktorija Čampa

Astrologija me je vedno zelo zanimala in sem zato marsikaj prebrala in tudi na nekaj kratkih tečajih sem že bila, kjer pa smo vse skupaj vzeli bolj za zabavo in za sprostitev, tako da se mi je o vsem vsaj malo svitalo. Nisem pa iz astrološke karte sposobna oz. si ne upam nikomur solit pameti. Še zase si ne bi upala ničesar napovedat. Preveč je tistih ampak kombinacij zaradi aspektov in podobnega, ki stvar popolnoma spremenijo in ti pokažejo, da si v astrologiji totalen zelenec. Odličen tečaj in zelo dobro razloženo. V bistvu mi je bil všeč način, da sem se vsak večer nekaj malega naučila. Sem gledala svojo natalno karto in moje aspekte, v katerih se čisto izgubim. V bistvu jih sama najdem še več, kot mi jih izriše program AstroWin in se sprašujem zakaj mi jih ni izrisal? S tem tečajem se ravno napališ, da bi se tokrat pa bolj resno poglobil v astrologijo in jo začel malo bolj resno študirati. Celo dopoldne sem komaj čakala, da pridem domov in pogledam v kašnem znamenju je pa pri meni uran in v kateri hiši? Torej ste mi dali pobudo, da sem začela nehote razmišljati o astrologiji 🙂

Lekcije sem lahko pogledala, ko sem imela čas


Alenka Jakin

Pred vpisom nisem imela predznanja. Vse je bilo razloženo na enostaven in hitro dojemljiv način. Ker imam malce stiske s časom mi je bilo všeč to, da sem lekcije lahko pogledala, ko sem imela čas. Všeč mi je tudi to, da bom lahko sedaj lekcije še enkrat ali celo večkrat pogledala in "trenirala". Astrologija mi je bila všeč od nekdaj, vendar sem bila vedno mnenja, da je zame prezahtvena. Z vašim tečajem ste mi odprla nova vrata. Hvala. Poskusila sem z opisi planetov v hišah horoskopa. Neverjetno kako lahko s pogledom le v eno hišo, opis zajame tvojo osebnost. Vem, da si je prosti čas potrebno vzet, zato upam, ker me vse to zares veseli, da se bom lahko čimprej malo bolj poglobila. Vsekakor je tečaj primeren za začetnike, ki jih veseli astrologija in učenje poti do sreče.

Postajam drugačen – boljši


Martin

Pozdravljeni ga.Irena! Hvala vam za vse poslane horoskope. Naj vam povem, da sem se pomočjo vaših astroloških nasvetov - horoskopov kar nekako spremenil. Drugače gledam na ljubezen, se bolj spoznavam in mislim, da postajam drugačen – boljši. Hvala vam za vse to. Še naprej bom sledil vašim horoskopom, nasvetom in vaši Akademiji.

Razumljivo in lepo razloženo


Cvetka Hribernik

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič predznanja. Bilo je razumljivo in lepo razloženo. Ničesar še nisem poskusila uporabit. Moram še vse predelat, pa razumet. Tečaj je primeren za vse, ki jih astrologija vsaj malo zanima.

Všeč mi je bilo vse


SABIN KONČAN

Imam precej predznanja, za mano je tečaj iz astrološke energetske medicine, triletni tečaj psihološke astrologije s psihoanalizo in precej predavanj na temo astrologije in samoučenja. Vse je bilo razumljivo. 🙂 Všeč mi je bilo vse. Tečaj je primeren za začetnike brez posebnega predznanja.

Za vse, ki jih zanima astrologija


Maja Dommjanić

Pred vpisom v tečaj nisem imela predznanja, a sem lahko razumela bistvo, kako uporabiti horoskop. Najbolj so mi bile všeč zadnje povezave in razlaga horoskopa. Veliko sem se naučila o hišah in znamenjih. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija.

Aspekte sem prvič proučevala


Judita Podkrižnik

Kar nekaj predznanja astrologije imam. Res je, da nisem znala brati iz natalne karte, in razložiti hiše, brati in povezati aspekte, imam pa že cca. 20 let knjigo mala šola astrologije in nekako sem si že dala izračunati horoskop zase in druge meni drage osebe, ter potem s pomočjo moje astrološke knjige naredila nekakšen oris osebe. To mi je pomagalo razumeti ljudi, zakaj v določenem trenutku odreagirajo tako, v drugem spet tako. Bolje sem razumela osebo. Res pa je, da nisem znala brati opisa iz astrološke torte in mi je to zelo, zelo mamljivo. Imam željo opraviti tečaj sinastrije, odnosi so mi najpomembnejša strast in to želim obvladati. Pa, ko se bom odločila za to, bom morda želela prej govoriti z vami. Prvo moram usposobiti ali nabaviti novi računalnik.😊🤗. Odlično je razloženo. Je res to zelo hiter tečaj, in morda za čiste začetnike malo težak. Ne vem.. Meni bi bila astrološka torta pretežka, če ne bi že prej poznala planete, hiše itd. Tečaj mi je bil zelo všeč. Škoda, ker je bil tako kratek😉. Malo sem že študirala svoje aspekte, ampak priznam, da ne iz svoje astrološke torte, ker je nimam, ampak imam oris svojih aspektov že leta nazaj in sem aspekte sedaj prvič proučevala. Tečaj je po mojem mnenju primeren za ne čiste začetnike. Odličen za vse, ki že malo poznajo osnove, lastnosti planetov, lastnosti planetov v določeni hiši itd.

Tečaj je primeren za vse. Tudi za čiste začetnike brez kakršnega koli predznanja


Suzana Fajfar

Nekaj malega osnov sem imela, preden sem se vpisala. Veliko sem brala knjige s to tematiko. Vse je bilo dovolj razumljivo. Všeč mi je bilo to, da ste pobrali ven samo bistvo. Šlo mi je dokaj dobro. Malo se še moram poglobiti in utrditi znanje. Tečaj je primeren za vse. Tudi za čiste začetnike brez kakršnega koli predznanja.

Tečaj mi je bil všeč


barbara smrekar

Nekaj predznanja sem imela in sem lahko sledila tečaju, ki mi je bil všeč. Bilo je lepo razloženo.

Tečaj mi je bil zelo všeč


Metka Kos

Že kar nekaj let nazaj sem začela svojo radovednost preko različnega gradiva, med katerimi je tudi vaša knjiga. V tečaju je bilo vse zelo jasno razloženo in poenostavljeno. Tečaj mi je bil zelo všeč, čeprav je bil zame osebno premalo obsežen. Ampak, kot ste razložili že v uvodu, sem to tudi pričakovala. Zelo si želim, da bi nekoč, ko otroci odrastejo, pridem na vaš tečaj, že dlje časa razmišljam o tem. Tečaj je primeren za tiste, ki o sami Astrologiji po domače rečeno "nimajo pojma" in so toliko radovedni, da se naučijo vsaj nekaj osnov. Je pa pohvalno, da brezplačno nudite tečaj, saj samo tako lahko vsak posameznik odkrije, da je to področje, ki ga zanima in v tej smeri tudi nadaljuje.

Preprosta razlaga


Melita Bačič

Malo sem že vedela o astrologiji, a je bilo zelo razumljivo. Še posebno mi je bila všeč preprosta razlaga. Malo vaje še potrebujem, a je tečaj primeren za začetnike, tiste, ki jih astrologija zanima in se želijo seznaniti z osnovnimi pojmi. Hvala.

Nisi omejen s časom in lahko večkrat prebereš


Irena zaletelj

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič astrološkega predznanja. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Všeč mi je bilo, da nisi omejen s časom in lahko večkrat prebereš. Tečaj je primeren za tistega, ki ga astrologija zanima.

Ko je učenec pripravljen pride učitelj


Igor Kobal

Mojo pot sem začel z delom na sebi, spreminjanje samega sebe, soočanje s situacijo katera je bila predmet spremijanja samega sebe, osebnostne rasti. Nadeljeval sem z učenjem astrologije individualno, učbeniki, internet, druga literatura. Bolj intenzivno delam zadnjih 5 let, vendar se zavedam, da potrebujem študij astrologije, delo v skupini in tudi nadaljevanje v timu. Samo tako lahko človek raste z znanostjo, se razvija in širi svoje znanje. Bilo je zelo dobro predstavljeno, kot ste omenila za začetek odlično predstavljeno. Všeč mi je bil način predstavitve, kako naj začetnik prične z samim odkrivanjem astrologije, katera je odlično orodje za naše boljše življenje. Seveda, če ga hočemo videti realnega. Jaz že delam na astrološkem programu sicer Astro World 2001, svoj horoskop dobro poznam saj se z njim ukvarjam že kar lep čas. Učenja bo še veliko, saj je mnogo še za se naučit. Vaš tečaj je za začetek poti odkrivanja lepe astrologije vsakega posameznika, ki hoče si narediti lepše življenje. Moje vodilo skozi življenje je: Ko je učenec pripravljen pride učitelj. Študij učenja astrologije bom nadaljeval, kajti vem, daje to moje poslanstvo v tem življenju. Najlepša hvala za vaše sodelovanje, pa upam, da boste moja mentorica. Srečno Igor

Irena,tako jasno in dobro razlagate snov! 


Anja Anja

Sem v teku izobraževanja, osnove astrologije, horoskop I in II, horarna astrologija. Irena, vi tako jasno in dobro razlagate snov! Jaz se vedno razveselim kvizov, pa tudi slikovnega prikaza - animacije. Najbolj mi je bil všeč del o luninih mrkih, ker sem izvedela nekaj novega. Vse uporabljam, mrke pa si pogledam kar sproti. Zaenkrat mi gre precej dobro! Zahvala gre Vam! Ta tečaj je primeren za vse, ki si želijo pridobiti znanje astrologije in si s tem obogatiti svoje življenje.

Astrologija je kot neskončna knjiga


Zdenka Sajovic

Lepo razloženo in tudi prikazano. Sem probala za svoj horoskop, a žal imam premalo znanja, da bi to vse povezala. Tečaj je primeren za nekoga, ki ga resnično astrologija zanima in ne samo zanima, da je tudi pripravljen narediti - ne samo začetni tečaj - še veliko več. Sem mnenja, da je astrologija neskončna knjiga, iz katere se lahko veliko naučiš. 😊

Spoznaš sebe, svoje sposobnosti, ...


Jožica Novak

Imam zaključen 3-letni študij s certifikatom, tega je že kar nekaj let. Ker smo štartali iz 3-mesečnega tečaja v triletni študij, je bil sistem malo drugačen. Mi je pa všeč, kako vi začetnikom podajate osnove. To je zagotovo bolj sprejemljivo za nadgrajevanje znanja. Všeč mi je bil kar cel tečaj, ker je razumljiva razlaga in to zelo zanimiva. Uporabljam že vrsto let vse od tega, pa se kljub temu ob podajanju posameznih tem, nisem dolgočasila. Super. Tečaj je primeren čisto za vsakega ki si želi spoznati dobre osnove in potem, sem prepričana, želi spoznati in vedeti še več. Tako spoznaš sebe, svoje sposobnosti, reakcije, talente, vse za premagovanje morebitnih ovir v življenju.

Korak za korakom z upoštevanjem pravil


Nevenka Omahne

Poglobljeno študiram astrologijo, vse od izzida knjige Astrologija za vsakogar I., Irene Stopar. V tečaju je bilo za nas "študente" razumljivo razloženo in za začetnike lepo prikazana predstavitev, ampak, v tako hitrih korakih menim, da začetnik mora preštudirati najprej osnove navedene knjige, le na ta način snov razume in zajame bistvo, kako uporabiti svoj rojstni horoskop oz. zemljevid svojega življenja in vseh, ki nastopajo v njem. Tečaj je zajemal kratke osnove, poudarke na bistvu prikazane snovi in teme, razumljiva razlaga in povabilo k poglobljenemu študiju astrologije. Globji pomen sončnih in luninih mrkov v povezavi z luninimi vozli in njihov vpliv, natančna razlaga orbisov. Korak za korakom z upoštevanjem pravil. Kratek tečaj Kako brati horoskop za srečo in uspeh je bil lep prikaz, da študij astrologije zahteva od študenta ali ljubitelja resen študij, ogromno presedenih ur, razmišljanj, sklepanj, povezovanj, učenja, in ko jo spoznaš in razumeš, jo želiš spoznati še globje. To, je šele majhen delček v mozaiku modrosti astrologije.

Tečaj je primeren za vsakega, ki ga astrologija zanima


Valerija Grcar

Na tečaju sem se naučila astroloških znamenj in nekaj samega branja horoskopa. V tečaju so dodane zanimive povezave. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga astrologija zanima.

Všeč mi je bilo vse, od ideje do uresničitve


Vesna Babič

Včasih sem že kaj prebrala in sem približno vedela za znamenja, planete, hiše in aspekte ... Ob pazljivem poslušanju sem povedano razumela. V bistvu mi je bilo všeč vse, od ideje do uresničitve. Na spletu sem poiskala in našla stran, kjer sem si lahko naredila in pogledala svojo rojstno karto in si izpisala vse podatke, planete, hiše in aspekte, zdaj pa bom to uporabila za iskanje pomenov in razlag ... Trenutno moram paziti na vsak €, zato se nisem odločila za nakup vaše knjige, sem si jo pa včeraj prinesla iz knjižnice in jo bom uporabila pri iskanju razlag ... na prvi pogled se mi zdi super knjiga. Po mojem mnenju je tečaj primeren za tiste, ki jih horoskop zanima, začetnike in skoraj začetnike. Jaz sem vesela, da sem ga bila deležna in se vam zanj prav lepo zahvaljujem in vas prijazno pozdravljam.

Jasna in razumljiva razlaga


Iztok

Pred vpisom v tečaj sem imel malo znanja. Razlagate jasno in razumljivo. Najbolj mi je bil všeč 3.del - razlaga. Nič še nisem uporabil. Se ukvarjam s športom! Tečaj je primeren za začetnike...mlade ženske!!

Zelo lepo razloženo


Milena Jamnik

O astrologiji sem vedela malo. Všeč mi je bilo zelo lepo razloženo; lepo razloženi simboli znamenj in znaki planetov. Hiš nisem še utegnila osvojiti. Tečaj je primeren za vsakogar, vsekakor pa za začetnike.

Vse je bilo odlično


Natalija Kušar

Pred vpisom v tečaj sem imela malo znanja astrologije. Bilo je bolj zanimanje. Vse je bilo odlično. Seveda se v tako kratkem času ne da povedati vsega. Pravzaprav mi je bilo všeč vse. Predvsem mi je bilo všeč, ko lahko pogledaš v svoj horoskop in sam vidiš zgodbo. No, vsaj delček. Pogledala sem, zakaj se razlage mojega horoskopa tako razlikujejo med seboj. In zakaj se niti pod razno ne počutim nosilka svojega znamenja. Predvsem zato, ker imam v svojem znamenju tudi ascedent. Nooo, nisem še čisto prepričana. Mogoče je pa vseeno nekaj na tem... Tečaj je primeren za vsakogar, ki si tega želi.

Všeč so mi bili video posnetki


Nina Vozlič

Pred vpisom v tečaj nisem imela skoraj nič znanja. Razloženo je bilo zelo razumljivo. Všeč so mi bili video posnetki, kjer ste snov zelo podrobno in razumljivo predstavili. Poskusila sem že razbrati simbole, ter poiskati opise planetov in vseh 12 hiš, naučila sem se kaj pomenijo tiste črte na sredini rojstne karte in moram reči, da mi je s pomočjo vašega tečaja šlo kar odlično. Tečaj je primeren za vsakogar, katerega zanima astrologija, za vse tiste, ki iz radovednosti želijo priti do nekih želenih podatkov. Skratka, jaz bi priporočala tečaj vsem, ki se želijo ukvarjati z astrologijo ali pa želijo samo za sebe ugotoviti pomen rojstne karte ipd.

Vse mi je všeč


jadranka gaber

Nekaj malega sem že vedela o astrologiji. Zaradi gužve, sem tečaj pavšalno prelistala, nadaljujem ob priliki oz.v jesenskuh dneh. Vse mi je všeč. Primeren je za začetnike. HVALA IRENA ZA TRUD IN POŽRTVOVALNOST.

Zdaj jaz te svoje postavitve berem, kaj pomenijo


Jadranka Gaber

Pred vpisom v tečaj sem imela malo znanja (premalo). Všeč mi je bilo, ko ste povedala, Irena, kako se bere recimo: saturn in bik. Zdaj ste me naučila, da se temu "reče" saturn v biku. 🙂 Hehe... zelo zanimivo... in zdaj jaz te svoje postavitve berem, kaj pomenijo. Tečaj je zelo razumljiv, ker ste skozi celo "torto" ponovila zadeve, da nam laikom čim bolj pomagate. 🙂 Všeč mi je, da sem tisto rojstno karto, ki ste mi jo poslala po mojem naročilu v preteklem obdobju, zdaj lahko začela brati sama. Še moram nekajkrat iti skozi. 🙂

Razumljiva razlaga planetov po hišah


POLONA SEVER

V tečaju mi je bila všeč razumljiva razlaga planetov po hišah. Občasno uporabljam astrologijo, vendar imam nekaj predznanja, zato me bolj zanima predikcija in mrki v astrologiji. Menim, da je tečaj primeren za tiste osebe, ki so vsaj malo že seznanjene z osnovnim znanjem astrologije. Hvala za vaš trud in lep pozdrav.

Všeč mi je, da nadaljujem kadar imam čas


Branko Benedičič

V tečaj sem se vpisal kot začetnik. Snov je povsem razumljivo razložena. Všeč mi je, da z delom nadaljujem kadar imam čas. Imam že knjigo Osnove astrologije in s pomočjo tečaja nadgrajujem vedenje. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to področje zanima.

Prebrala sem svoj, sinov in sosedin horoskop


Urska

Nobenega znanja astrologije nisem imela. Tečaj je zelo razumljivo razložen. Najbolj všeč mi je bilo, da sem si lahko prebrala, čez vse te sprva neznane simbole, svojo natalno karto. Vse sem uporabila, vse mi je šlo, sicer se pokukam se kak simbol vendar bo sčasoma šlo vse gladko. Malenkost sem pretolmačila sinovo karto ter karto sosede. Imam pa se ogromno vprašanj. Tečaj je primeren za vsakega katerega astrologija zanima.

Zanimivo in primerno za laike


Nataša Šebenik

Pred vpisom nisem imela nič predznanja in tečaj je bil razumljivo razložen. Na splošno je zanimivo iti skozi, čeprav še vedno spoznavam astrologijo. Tečaj je primeren za vse takšne laike kot sem jaz , ker je v bistvu tema zelo zanimiva.

Razumljiva razlaga


Tanja Puš

Pred vpisom v tečaj nisem poznala nobenega oziroma sem poznala nekaj simbolov astroloških znamenj. Podana je bila dovolj razumljiva razlaga. Težje razumljivi so aspekti. Spoznala sem, da ni samo znamenje tisto, ki določa vsebino našega horoskopa, ampak mnogo več: hiše, aspekti, mrki... in še in še. Ugotavljala sem hiše v znamenjih in njihov vpliv. Počasi je šlo skozi. Tečaj je primeren za vse začetnike; tudi tiste ki vedno preberemo horoskope v revijah.

Všeč mi je bila dobra razlaga


Joži Slapnik

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič predznanja. Snov je razumljivo razložena. Všeč mi je bila dobra razlaga. Moj način študija: pogledam video in potem karto... in potem počasi naprej... . Grem počasi, ker bi rada razumela vsaj mojo karto, za kar pa potrebuješ nekaj časa...vsaj jaz. Tečaj je primeren za tiste ki bi se radi vsaj malo naučili. Upam, da bo še vsaj malo nadaljevanja. Hvala. 🙂

Lepo razloženo in razumljeno prikazano


Ema Srdar

Pred nedavnim sem bila udeleženka astrološke delavnice. To so moji začetki učenja astrologije, pred tem nisem imela pojma. Res je, da prebiram knjigo Modrost in moč astrologije, pa kljub temu mislim, da je v tečaju dovolj lepo razloženo in razumljeno tudi prikazano. Astrološki aspekti. To področje je kakor ste že sama povedala najtežje, za nas začetnike. Preberem karto, z razlago je pa še veliko dela. Glede na to, da predznanja ni bilo, nisem poznala vseh znamenj, hiš, kaj šele planetov, kje so aspekti, mi je sedaj nekako jasno. Seveda je to moja ocena, bo pa potrebno še nekaj učenja. Ta tečaj je primeren za vse, ki jih vsaj malo zanima astrologija. Naj se vam ob tej priložnosti najlepše zahvalim, ne samo za tečaj, temveč za vse prispevke in novice, ki nam jih pridno pišete. HVALA

V natalno karto sem se naučila vrisati mrke


Marjana Bolčevič

Pozdravljena draga ga. Irena, sicer sem do sedaj samouk astrologije, znake, planete, hiše, aspekte, izris natalne karte in osnovno branje natalne karte sem se naučila že pred časom, dodatno sem tudi obiskala vaš tečaj spoznajmo sebe skozi horoskop. Tudi osnovno razlago horarne karte (DA, NE) sem se naučila v enem od vaših tečajev. Do tega brezplačnega tečaja pa nisem znala vrisati mrkov, tako da sem to osvojila v tem tečaju, zakar sem vam zelo hvaležna. V tečaju je bilo vse zelo jasno in razumljivo povedano, tako da ne dvomim da se nekdo, ki se je želel spoznati s astrologijo, nebi znašel ali česa razumel. Najbolj mi je bilo všeč, da sem se naučila v natalno karto vrisati mrke. Na moji karti mi gre vse precej dobro. Tečaj je primeren za vse, ki se želijo spoznati s astrologijo in do sedaj niso vedeli ali je to za njih ali ne. Mislim, da so s tem tečajem pridobili vpogled kaj je astrologija in kako jo uporabljati.

Navodila z zaporedjem


Vanda Blagšič

Pred vpisom sem imela zelo malo astrološkega znanja. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Zlasti so mi bila všeč navodila z zaporedjem, kako se lotiti razlage horoskopa. Izpisala sem hiše v znamenjih in planete v hišah ter se lotila razlage. Težko, ker je snov tako obsežna. Tečaj je primeren za začetnike, da se dobi vtis zakaj pravzaprav gre.

Nov pogled na ukvarjanje s samim seboj


Danilo Budja

Do sedaj me to področje sploh ni pritegnilo zato tudi znanja nisem nabiral. Zelo lepo ste razložili stvari. Z vašimi lekcijami ste mi odprli nov pogled na ukvarjanje s samim seboj. Primerjal sem izris horoskopa in rojstni horoskop in se učil na tem, kar ste mi vi izdelali in kako ste interpretirali. Tečaj je primeren za vsakogar, ki želi vedeti nekaj več kot le brati horoskop.

Zelo razumljivo razloženo


Hari Šlehta

Najprej Lep pozdrav! Nič nisem znal astrologije, a je zelo razumljivo razloženo. Všeč so mi bile razne razlage. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga zanima vpliv planetov, ter se malo igra s številkami.

Do vsebin sem lahko dostopal, ko sem imel čas


Branko Benedičič

Imam vašo knjigo Osnove astrologije, tečaj pa je bil razumljiv. Všeč mi je bilo, ker sem do vsebin lahko dostopal, ko sem imel čas. Sedaj se bom bolje seznanil z aspekti. Tečaj je po mojem mnenju primeren za vsakogar, ki bi rad se izobrazil na tem področju

Vse spoznavam počasi, od znakov dalje


NEVENKA BETI

Pred začetkom tečaja nisem imela nič znanja iz astrologije, a je bila snov dovolj razumljivo razložena. Všeč mi je, da vse spoznavam počasi, od znakov dalje. Primerno je za začetnike in za vse tiste, ki bi radi spoznali skrivnosti, ki so nam bile do sedaj tuje. Hvala vam. Nevenka

Razlaga mi je bila všeč


Darja

Skoraj nič nisem vedela o astrologiji, a je bil tečaj razumljiv. Razlaga mi je bila všeč. Pogledala sem katere elemente imam v znamenju. Primeren je za vsakega ki ga vsaj malo zanima astrologija.

Govorni pristop in praktični prikaz


BERNARDA

Pred nekaj leti sem pri vas kupila knjigo, katera avtorica ste. S to vašo knjigo sem prišla tudi do nekaterih rešenih vprašanj, ki so me zanimala. Zelo pozdravljam to kratko, osnovno predstavitev horoskopa za " ZAČETEK " spoznavanja lastnosti in dogodkov v življenju. Mislim, da nam bi bilo življenje lažje in bolj razumljivo, če bi vsak bolje spoznal sebe in druge kot osebnost. Pri tem mislim na način , da bi bili ljudje bolj razumni in potrpežljivi med sabo, bilo bi manj gorja. Nekaj osnovnih elementov sem spoznala že prej preko literature, sicer pa menim da za "laika", ki ne pozna določene izraze je zadovoljivo. Najbolj sem bila vesela govornega pristopa in praktičnega prikaza, ker besedilo v knjigi si lahko vsak drugače predstavlja. Iskrena bom , da sem ta tečaj samo enkrat pregledala. Želim pa si , ko bom imela čas, da se bolj poglobim v astrologijo. Dnevno po domačem in tujem spletu spremljam dogajanje planetov. Posebno sem pozorna na mrke v tekočem letu. Sicer pa bi lahko dejala, da ko planeti niso lepo postavljeni, se v "ozračju" in vsakdanjem življenju to zelo čuti. Drži pa tudi, da smo različni ljudje, nekatere se to ne dotakne in živijo po svoje. Tečaj je primer za vsako polnoletno, razumsko osebo, ki jo zanima astrologija.

Razumljiv tečaj in všečno vodenje tečaja


zdenka pikl

Pred vpisom nisem imela nič znanja astrologije. Tečaj je razumljiv in všeč mi je, kako ste me vodili skozi poglavja. Poskušala sem razvrstitev planetov po hišah, za ostalo pa še nisem našla dovolj prostega časa, imam pa trden namen tudi to predelati. Tečaj je primeren tudi za takšne nevedneže kot sem sama.

Osnova vsega, kar preberem v svojem horoskopu


Dušanka Krumpl

Pred začetkom tečaja sem vedela manj, kot osnovno! Zelo jasno je razloženo! Vesela sem, da mi je bila razložena osnova vsega, kar lahko potem preberem v svojem horoskopu. Nekaj bom uporabila še danes, ko imam mir! Tečaj je primeren za vse tiste, ki so zvedavi, in pripravljeni, da se vedno nekaj novega naučijo, predvsem astrologije!

Jedrnatost v tečaju


Metka Bombek

Pred začetkom tečaja sem imela zelo veliko znanja. Vse je bilo razumljivo razloženo. Najbolj všeč mi je bila jedrnatost. Uporabila sem vse in šlo mi je zelo dobro. Tečaj je po mojem mnenju primeren za začetnike.

Zanimiv tečaj za mlade in upokojence


Emil Rednak

Samouk sem. Z astrologijo sem se intenzivno ukvarjal vsaj 20 let, 10 let manj intenzivno in zadnjih 10 let samo še zase, vendar nikoli profesionalno. Za mene vsekakor zanimivo. Primerno za zelo mlado generacijo in upokojence.

Hitra razlaga osnov


Nina Lončar

Nekaj predznanja že imam; prišla sem do konca drugega modula pri Vašem spletnem tečaju Osnove Astrologije (vendar sem želela še malo prehiteti :), nekaj znanja imam pa že od prej - kar se tiče znamenj, planetov in hiš, ter imena aspektov. Všeč mi je bila predvsem hitra razlaga osnov. Uporabila sem koledar mrkov za leto 2020. Ne vem če prav dobro, ker (še) ne razumem čisto branja stopinj. Tečaj je primeren za tiste, ki so se z astrologijo že vsaj sami individualno seznanjali ali vsaj preleteli Vaš učbenik ali kaj podobnega.

Enostavna, razumljiva razlaga in nekaj novega, zanimivega


Eda Kodrič

Pred vpisom sem imela nekaj malega znanja iz astrologije. V tečaju je razumljivo razloženo. Všeč mi je bila razlaga, enostavna, razumljiva in nekaj novega, zanimivega. Tečaj je primeren za začetnike.

Dobro razloženo, a še najmanj enkrat bom šel skozi


Srecko Sostaric

Nobenega znanja astrologije nisem imel pred vpisom v tečaj. Mislim, da je bilo dobro razloženo. Potrebno pa si je vzeti čas. Zato bom šel najmanj se enkrat skozi. Kot sem napisal nimam nobenega predznanja. Sem mislil tako kot vi, da to ne služi nobeni stvari. Imate zelo čudovit in pomirjajoč glas. Ta tečaj je primeren za ljudi, ki se želijo pobliže spoznati z astrologijo.

Všeč mi je bila predvsem enostavnost


Tjaša Završnik

Pred vpisom v tečaj nisem imela nobenega predznanja. Vse je bilo razumljivo razloženo. Všeč mi je bila predvsem enostavnost. Šlo mi je več kot odlično. Razen konjukcij in kvadratov, ki mi še sedaj mogoče niso čisto jasni. Tečaj je primeren predvsem za začetnike.

Všeč mi je bila razlaga


S.

Astrologija me zanima že več let in imam tudi nekaj knjig na to temo. Všeč mi je bila razlaga, ker še nisem gledal/spremljal takšnega astrološkega tečaja. Malo sem sproti gledal svojo karto. Tečaj je primeren za nekoga, ki ga zanima astrologija in bi rad bolj spoznal sebe.

Vas je zelo lepo poslušati


Bernarda Obštetar

Pred vpisom v tečaj sem imela zelo malo znanja iz astrologije. Bilo je zelo dobro razloženo, tudi v vaši knjigi, ki sem jo šele dobila, je vse zelo lepo razloženo. Dejansko ti tečaj vzbudi veliko zanimanja za nadaljne raziskovanje. Poskušam si razložiti svojo karto. Osnovni podatki so mi sedaj bolj razumljivi, tranziti pa še ne toliko. Tečaj je primeren za vse, ki jih vsaj malo zanima astrologija in so začetniki. Najlepša hvala za vaš trud, predvsem pa vas je zelo lepo poslušati.

Še posebno mi je bilo všeč zadnje predavanje z razlago


Lucija Poteko

Nekaj malega sem vedela o astrologiji. Tečaj poteka zelo razumljivo. Še posebno mi je bilo všeč zadnje predavanje z razlago, ki mi kar gre. Čisto malo je dobro, da človek ve že prej nekaj malega o astrologiji. Vsaj znamenja - simbole.

V tečaju je vse zelo lepo in razumljivo


Erika Murn

Prebrala sem si nekaj knjig med drugim tudi tvoj učbenik za začetnike. Osnovno znanje imam. Poznam planete, znamenja, osnove astroloških hiš in aspektov. Podrobnosti o pomenu hiš si moram še vedno prebrati. V tečaju je vse zelo lepo in razumljivo. Mogoče mi je bila najbolj všeč sočasnost z dogajanjem na nebu (mlaj, sončev mrk) in počutjem, raziskovanjem astrologije sicer. Poskušala sem uporabiti razlago postavitev planetov v hišah in aspektov. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga tema zanima.

Ste me dobro naučila


Sanja

Poznam nekaj osnov, nimam pa daru, da bi ta znanja ponotranjila in jih znala uporabiti vsaj zase. Dobro mi je, da poznam nekaj teh znanj, da si potem bolje razložim svoja doživljanja, počutja, energijska nihanja. Dobro, razumljivo, dovolj enostavno je razloženo, da si lahko nekatere stvari predstavljam bolje. Predvsem mi je všeč, da ste se odločila za ta korak, imate prijeten glas in znate vizualno zanimivo predstaviti stvari. Hvala. Všeč mi je razlaga, preverjanje naučenega, predloge. Sem zadovoljna s sabo, ste me dobro naučila. Tečaj priporočam vsem, ki jih zanima širše znanje o horoskopih in astrologiji.

Zelo zadovoljna z razlago tečaja


Fanči Klobučar

Moje znanje astrologije je srednje. Imam ga, ker so mi astrologi delali natalno karto in letno karto. Z razlago na tečaju sem bila zelo zadovoljna. Da me je naučil osnove. Da je preprosta razlaga. Pregledala sem svojo natalno karto. Šlo mi je dobro. Tečaj je primeren za vse, ki bi radi prebrali svojo natalno ali kakšno drugo astrološko karto.

Zdaj bolje razumem


Mateja Stropnik

Prepoznala sem planete in hiše. Zelo lepo povedano in razumljivo za vse začetnike in tudi tiste, ki bi radi našli nekaj, kar morda niso vedeli ali pa so pozabili. Zelo mi je bilo všeč. Določene stvari v mojem horoskopu so se "poklopile" in jih bolje razumem. Tečaj priporočam za začetnike in tudi ostale.

Dobila sem predstavo kaj so astrološke karte


Tamara Simić

Poznala sem horoskopske znake - nekaj značilnosti vsakega znamenja. V zadnjem letu sem se seznanila z luno in njenimi delovanji skozi knjigo, ki sem si jo kupila. Za sprotna dogajanja/gibanja planetov, sem naročena na članke, ki zelo podrobno opisejo dogajanje, ki sledi (npr. retrogradna Venera). Več nisem pričakovala, ker se zavedam, da bom za več znanja morala tudi več prebrati in se naučiti. Ker se nikoli nisem spoznala z astrološkimi kartami, mi je bilo vseč to, da sem dobila vsaj neko predstavo kaj je to. Rada si vzamem več časa za takšne stvari in ker ga zadnje dni ni bilo, nisem nič uporabila. Tečaj je primeren za nekoga, ki se do zdaj samo razmišljal o astrologiji ali razlagi horoskopa. Ampak, seveda, samo kot uvod v morebitna poznejša znanja.

Enostavna razlaga


Aurelia Križman

Pred vpisom v tečaj sem imela nekaj malega predznanja. Razloženo je zelo dobro, razumljivo. Všeč mi je bila vaša enostavna razlaga, pa še to, da ni bilo potrebno, da se učiš kaj na pamet. Simbole pa sem že poznala. Tečaj je primeren za nekoga, ki ga to res zelo zanima in je še mlad in predvsem, da ne ostane samo pri enem tečaju, temveč gre do kraja in uporablja to kot za svoj poklic.

Dovolj za svojo uporabo


Ivana Jegovnik

Nobenega predznanja nisem imela. Všeč mi je bila vaša razumljiva razlaga. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija, vendar je sigurno potrebno še mnogo več , da se tega naučiš..., je pa dovolj za svojo uporabo. Hvala vam iz srca za to brezplačno razlago, saj vsi nimamo dovolj denarja za takšne tečaje, ki pa so izredno zanimivi.

Lahko sem večkrat pogledala


Sonja Oljačić

Malo sem vedela o astrologiji. Tečaj in snov sem razumela, ker je bilo razumljivo razloženo. Všeč mi je bilo, da sem si lahko posnetek večkrat pogledala. Tečaj je primeren za začetnike.

Za osebo, ki želi delati na sebi


M.K.

Obiskujem vaš tečaj Osnove astrologije, trenutno sem v Modulu 4. Všeč mi je nazorna razlaga, vsakodnevna obveznost; razlago lahko večkrat ponovim. Po korakih sem predelala svojo natalno karto; skušam razumeti kako je kaj postavljeno, kakšna je odvisnost med posameznimi znamenji, planeti oziroma njihovimi postavitvami. Po mojem mnenju je tečaj primeren za osebo, ki želi delati na sebi.

Razumela sem bistvo


Metka Bombek

Imela sem osnovno predznanje in sem razumela bistvo. Poskusila sem uporabiti hiše in dobro mi je šlo. Tečaj pa je primeren za tiste z nič ali malo predznanja.

Astrologija pomaga v ključnih situacijah


Brigita Čanč

Pred vpisom v tečaj nisem vedela nič kaj uporabnega. Verjamem pa, da lahko astrologija pomaga v ključnih situacijah. Vsekakor je bilo razumljivo razloženo, le s četrtim poglavjem je bilo težko, ampak to ste itak napovedali. Všeč mi je vaša pripravljenost, da znanje delite z nami in nam na dostopen način omogočite pokukati v fascinantnost astrologije. Natisnila sem na vaši strani dostopno literaturo in je bilo še bolj zanimivo in sistematično. Tečaj je primeren predvsem, da začutiš globino in širino tega področja. In spoštovanje do vas astrologov. Hvala!

Zelo prijazen tečaj za začetnike


Danica brunec

Pred vpisom sem končala tečaj Osnove astrologije in nedokončan tečaj Razlaga rojstne karte. Razlaga je zelo razumljiva. Všeč mi je bila preprosta razlaga in veliko razumevanja če česa ne dojameš takoj. Vse mi je bilo jasno, ampak nekaj znanja že imam, tako da sem vedela o čem govorite. Sem že uporabila in šlo mi je odlično. Tečaj je primeren za vse, ki že kaj vedo in absolutno zelo prijazen tečaj za začetnike.

Tečaj mi je bil všeč


Anita Jerman

Nič nisem vedela o astrologiji pred vpisom, a mi je bil tečaj všeč. Všeč mi je bilo vse po malem, čeprav še nisem imela časa, da bi uporabila. Primeren je za začetnike.

Z miško sem lahko spremljala svojo karto


Angelca Fras

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič kaj predznanja; poznala sem le znake zodiaka in imena planetov. Razlaga je bila razumljiva, glas prijeten za uho. Všeč mi je bilo spremljanje razlage z miško, tako sem lahko spremljala svojo karto. Po tečaju sem postala bolj pozorna na planetarne postavitve in upoštevam priporočilo razlage. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga vsaj malo zanima svet astrologije. Hvala vam!

Navdušili so me kratki koraki


vlasta

O astrologiji sem vedela zelo malo. Tečaj mi je bil všeč - zelo! Predvsem so me navdušili kratki koraki. Uporabila sem vse, kar ste naročili. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga astrologija zanima.

Všeč mi je bilo razločno predavanje


Aleksandra Drole

Pred vpisom sem imela nekaj znanja astrologije. Tudi, če ne bi popolnoma nič vedela, bi vse razumela. Všeč mi je bilo razločno predavanje. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija. V tujini so tečaji na daljavo že vsakdanja praksa v marketinškem smislu, promocija in spoznavanje.

Zelo dobro razloženo


Olga Plevnik

Skoraj nič predznanja nisem imela. Tečaja sem se udeležila zato, da se učim. Razloženo je bilo zelo dobro. HVALA. Všeč mi je bil vrstni red, za uporabo pa rabim več časa. Meni se zdi tečaj primeren za ljudi z veseljem do astrologije ali uporabo pri drugih dejavnostih kot na primer tarot.

Všeč mi je bilo glasovno sporočilo


Cvetka Hribernik

Pred vpisom nisem imela nič predznanja. Tečaj mi je bil všeč, še posebej glasovno sporočilo. Uporabila nisem skoraj nič, ker si še težko razlagam. Tečaj je primeren za tiste ki jih to res zanima.

Brez predznanja


Liljana kramberger

Nisem imela nič predznanja in vse je bilo razumljivo razloženo. Najbolj so mi bile všeč astrološke hiše, ampak žal še nisem ničesar uporabila. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ima željo.

Jasna razlaga osnov astrologije


Ana Hrovat

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič predznanja. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Predvsem mi je bila všeč jasna razlaga osnov astrologije. Pridobila sem si svoj rojstni horoskop in na njem ponovno sledila brezplačnemu tečaju. V nadaljevanju si moram kupiti vašo knjigo in še večkrat poslušati predavanje. Trenutno primerjam svoj in partnerjev horoskop. Sedaj se je potrebno naučiti razlage. Zanima pa me tudi šola astrologije. Tečaj je primeren za vse, ki iščejo odgovor, ali planeti res vplivajo na naše življenje in če da, kakšen je ta vpliv.

Lepo razloženo


Mirica Reberšek

Nič znanja nisem imela. Bilo je lepo razloženo, vendar kot popolni začetnik res nisem vsega razumela. To bi mogoče bilo dobro še kdaj pogledat. Včasih šele naslednjič razumeš pomen. Vse mi je bilo všeč, a nisem še uporabljala. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga vsaj malo zanima astrologija.

Bilo je zanimivo


Tanja Pečoler

Nič nisem vedela o astrologiji, a je bilo zanimivo. Tečaj je primeren za začetnike.

Všeč mi je bil nazoren prikaz na rojstni karti in test


Tatjana Šteblaj

Moje predznanje je le tolikšno, kolikor sem prebrala na spletu in bolj pregledala kot prebrala sem nekaj knjig. Udeležila sem se tudi vašega tečaja "lunine mene in mrki". Všeč mi je, ko ste nazorno prikazali obravnavano temo na rojstni karti. Tudi test mi je bil všeč. Se mi zdi, da mi je sedaj malo bolj jasno. Le zapomniti si bo potrebno vse elemente. Tečaj je primeren za začetnika. Za osnovno predstavo vpogleda v rojstno karto. Šele od tu dalje se začne vse zelo širiti in postane verjetno zakomplicirano.

Razlaga je enkratna


Marjeta Dekleva

Nobenega predznanja astrologije nisem imela. Razlaga je enkratna, samo naučiti se bo se potrebno - Z eno besedo VSE. Naučila sem se prepoznati simbole astroloskih znamenj, simbole planetov, najtežje pa razumem aspekte in konjunkcije, sicer pa si ne znam predstavljati kako bi izrisala svoj horoskop. Bom pa prebrala se učbenik. Glede na razlago, ki je zelo razumljiva, mislim da je tečaj primeren za vsakogar. G.Irena vi ste enkratna predavateljica in hvala vam za ta tečaj.

Za vsakogar, ki ga vsaj malo zanima "pokukati" čez...


Janja Turnšek

Pred vpisom v tečaj sem imela malo znanja. Bilo je razumljivo razloženo in všeč mi je bila razumljivost podajanja gradiva. Nisem še uspela uporabiti znanja. Še nimam knjige in programa za izris astrološke karte. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga vsaj malo zanima "pokukati" čez...

Všeč mi je bila enostavna razlaga


NATAŠA ŠKARJA

Pred vpisom sem imela osnovno znanje. Vse je bilo razumljivo razloženo, všeč pa mi je bila enostavna razlaga. Branje karte mi gre. Poznam planete, hiše, znamenja. Aspekti so najtežji in njihova razlaga. Vsaj nekaj osnov moraš imeti, ki si jih samoiniciativno pridobiš.

Ob razlagi mi je šlo kar dobro


TATJANA RITUPER

Nekaj malega sem vedela o astrologiji. Všeč mi je bila razumljiva razlaga, dostop neomejen na čas. Malo sem poskusila pri svojem horoskopu in ob razlagi mi je šlo kar dobro. Samostojno mi še ni uspelo razbrati rojstne karte. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga astrologija zanima.

Kako dobro vodite in razlagate


Nuša Vodnik

Pred vpisom va tečaj sem imela zelo malo predznanja. Vse razlage so razumljive in niso preveč zahtevne, tako, da jih lahko razumeš in se takoj ne ustrašiš. Najbolj mi je všeč, kako dobro vodite in razlagate. Poslušalca kar potegnete v vsebino. Poizkusila sem se že nekaj naučiti(simboli, vsebine znakov, planete, hiše....). Astrologija je vražje zahtevna. Tečaj je odličen in te ravno prav navduši. Pokaže ti pot, da se lahko odločiš ali te to zanima ali pa se boš s tem začel ukvarjati kdaj drugič.

Preprosta razumljiva razlaga


STANKA ATELŠEK

Všeč mi je bila preprosta razumljiva razlaga. Nisem še uporabila znanja, ker imam trenutno bolj malo časa, bom pa s poglabljanjem sigurno nadaljevala. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga vsaj malo zanima astrologija.

Koristen tečaj prav za vsakega človeka


Mateja Pogorevc

Pred vpisom v tečaj v bistvu nisem imela nič kaj znanja, edino postavitve v horoskopu (od ovna do ribi) in njihovi simboli. Zdaj bolje razumem branje horoskopa oz. pomen 12 hiš in postavitev planetov. Bi lahko rekla, da se eno znanje pogojuje z drugim. Na začetku sem uporabila pomen simbolov, pomen hiš, kaj točno pomeni vsako astrološko znamenje, itd.. Ta tečaj bi, načeloma, lahko bil koristen prav za vsakega človeka (ni važno s čim se kdo ukvarja), predvsem pa za ljudi, ki mogoče "verjamejo/mo", da obstaja zunaj nas še kaj več, kot samo to kar vidimo z očmi (pravzaprav je res, da je bistvo skrito očem). Hvala in vse dobro!

Tečaj primeren za vsakega začetnika


ALENKA ROZMAN

Poznam znamenja, planete, pa tudi hiše. Takoj sem razumela kako in kaj. Sedaj moram samo začeti delati z horoskopom. Všeč mi je bila razlaga, na splošno, kako se sploh lotiti branja horoskopa, seveda pa je zraven potrebna tudi literatura. Malo astrologije sem že uporabila. Mislim, da je tečaj primeren za vsakega začetnika, ki ga astrologija zanima.

Po stopnjah, razumljivo za vse


Jožica Novak

Opravila sem opravila sem že triletni študij in imam precej predznanja. Za začetnike je odlično razloženo in dobra podlaga za tiste, ki se bodo odločili za nadaljni študij. Všeč mi je, da ste pričeli razlago resnično po stopnjah, razumljivo za vse. Jaz astrologijo trenutno uporabljam bolj zase, sem pa v preteklosti naredila kar nekaj interpretacij. Tečaj je primeren za vsakega, ki se odloči, da bi se podrobneje spoznal s to vedo. Splača se, včasih lahko precej olajša življenje in razjasni dileme.

Za tiste, ki želijo zvedeti več o astrologiji


Alenka Snoj

Nisem imela predznanja, a mi je bil tečaj všeč. Ob prebiranju knjige Osnove še sestavljam informacije. Osnovne pojme razumem, bolj me težijo aspekti in njihove povezanost ter vplivi. Priporočila bi tečaj tistemu, ki želi zvedeti kaj več o astrologiji.

Prijetna in razumljiva razlaga


Monika Pešič

Poznala sem vsa znamenja zodiaka in nekatere lastnosti, poznala sem natalno karto do te mere, da sem vedela na koliko stopinj se kaj nahaja in v kateri smeri se bere astrološka karta. Vašo knjigo Osnove astrologije imam že kar nekaj časa in mi je zelo všeč, nisem pa je nikoli še prebrala v celoti. Vaša razlaga je zelo prijetna in razumljiva. Najbolj všeč mi je bilo poglavje o aspektih, kajti v to se do sedaj še nisem poglabljala, to mi je bilo zelo všeč, kako ste razložili kaj je konjunkcija, opozicija....Želela bi si še tega.... Uporabila sem vse, kar ste naročili. Prepoznati planete, hiše in znamenja oziroma pozicije v svojem horoskopu. Prav tako sem poiskusila najti vse konjunkcije in opozicije. Menim, da je primeren za začetnika, ki astrologijo že slišal in se želi motivirati za začetek učenja....

Vse razumljivo razloženo


MILAN PUŠNIK

Pred vpisom v tečaj sem imel zelo malo znanja iz astrologije. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Primeren je za vse tiste, ki verjamejo v astrologijo.


Milena

Nimam nobenega predznanja astrologije. Odlično je bilo razloženo. Tako, da sem jaz kot nepoznavalec v celoti razumela razlago. Všeč mi je bila razlaga in tematika. Nisem še poskusila z razlago. Moram ugotoviti kje si lahko naredim rojstno karto, da vidim kje v mojem horoskopu ležijo planeti (Venera). Tečaj je primeren za vse, ki jih to področje zanima.

Vem, kako uporabiti horoskop


Eva Kolman

Pred vpisom sem vedela nekaj o astrologiji. Razlaga je bila zelo jasna in glasna, nedvouma. Vem, kako uporabiti horoskop; vem pa tudi, da je pred tem potrebno še veliko učenja. Najbolj mi je bil všeč pristop in način razlage. Vzela sem Sonce, pogledala v kateri hiši je in v katerem znamenju in poiskala aspekte. Po moje mi je kar šlo, le pri aspektih sem se malo zmedla, ker jih je toliko. Obvezno za začetnike, ki želijo postati nekoč dobri astrologi.

Razumljiva razlaga


Ljiljana Vodnik

Nič nisem vedela o astrologiji, preden sem se vpisala. Tečaj mi je bil všeč, še posebno vaša razumljiva razlaga. Zagotovo je primeren za začetnike.

Dobra razlaga in pavza, da malo "prebaviš" snov


Milena

Malo - zelo malo sem vedela o astrologiji pred vpisom v tečaj. Razloženo je zelo razumljivo. Všeč mi je bila dobra razlaga v obvladljivih modulih. Pavze vmes, da malo "prebaviš" snov prejšnjega dne. Svoj rojstni horoskop sem pregledala v skladu z navodili. Obrazložitve aspektov pa so nekatere "čist zadete", druge pa ... ne bi rekla da ravno veljajo zame...morda bodo v prihodnosti? Tečaj je po mojem mnenju primeren za začetnike, ki želijo razumeti kako nastane horoskop in kaj lahko najdejo v njem takega, na podlagi česar lahko bolj kvalificiran astrolog razloži vplive.

Vse je bilo razumljivo


Tatjana Jereb

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič znanja. Vse je bilo razumljivo, čeprav še nisem vsega dojela. Vesela sem, da sem se sploh odločila za tečaj. Razlaga mi še ne gre, ampak tečaj je primeren za vsakogar, ki ga zanima to področje.

Odlično razloženi tranziti


Aria Verdan

Nekaj znanja astrologije sem že imela. Tečaj mi je bil všeč, še posebno odlično razloženi tranziti. Menim, da moram tranzite še enkrat obnoviti, drugače pa odlično. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga astrologija zanima.

Vse mi je bilo všeč


Branka Konavec

Za menoj je nekajletni študij z mentorico in samostojno učenje. Vse mi je bilo zelo všeč in vam bom še naprej sledila. Preverila sem nekaj na novo slišanih stvari. Tečaj je primeren za vse, ki jih to zanima.

Lepo nazorno z miško ste predstavili


Milena Perš

Vedela sem za astrološka znamenja in v katerem ascendentu si rojen, število hiš kako si sledijo in približni pomen hiš. Razlaga je bila super, vendar kot pravite, vse se ne da v tako kratkem času in potrebno je poznati pomen planetov v povezavi z astrološkimi znamenji, da si lahko razložiš kaj te čaka... Všeč mi je bilo, da ste lepo nazorno z miško predstavili tisto, kar ste razlagali. Trenutno sem poskušala razlagati svoj horoskop, ampak bi rabila veliko več kilometrov prakse ,da bi si ga znala razložiti. Predvsem nisem našla odgovora, kaj moraš gledati , da veš kateri dan oz. mesec se ti bodo dogajale spremembe oz. kdaj je tisti čas. Tečaj je primeren za take začetnike kot sem jaz, oz. tudi za tiste, ki čisto nič ne vejo od astrologije.

Jasnost podajanja snovi


Nataša Kocjančič

Zelo zelo malo sem vedela o astrologiji - poznala sem astrološke znake, planete - po imenu, simbol in kakšno lastnost. Všeč mi je bila jasnost podajanja snovi. Tečaj je primeren za začetnike, ki jih zanima.

Testi na koncu vsakega poglavja


Tatjana ALAČ

Nekaj osnovnega predznanja sem že imela in tečaj mi je bil všeč. Najbolj so mi bili všeč testi na koncu vsakega poglavja, kjer lahko dejansko preveriš svoje znanje. Poskušala sem si že razložiti pomen tanzitov preko natalnih planetov, vendar imam seveda bistveno premalo znanja, da bi lahko naredila ustrezne povezave.

Zelo jasno razloženo


Silva Vrhunc

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič astrološkega predznanja. Vse je zelo jasno razloženo. Zelo zanimivo je bilo branje moje rojstne karte. Hvala za vso posredovano znanje in rojstno karto. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija.

Všeč mi je struktura opisov in vaj


Boris Treven

Na začetku sem mislil, da je moje osnovno znanje astrologije slabo, a po poslušanju posameznih lekcij in rešitvi vaj sem spoznal, da sem se iz brskanja po internetu, kar nekaj naučil. Ja! Razloženo je bilo preprosto in razumljivo. Všeč mi je struktura opisov in vaj, da je potekalo po nekem redu - urejeno. Rešil sem vse vaje, ki so bile podane glede na lekcije iz osnov astrologije. Mislim, da je tečaj primeren za vsakogar. Kogar astrologija ne zanima, se verjetno ne bo lotil takega tečaja, kogar pa zanima, bo pa verjetno vsak z zanimanjem sledil tečaju.

Všeč so mi kratke in jasne razlage


Irena Hribar

Pred začetkom tečaja nisem imela nobenega znanja o astrologiji. Tečaj je zelo jasen in razumljiv. Všeč mi je, da so vaše razlage kratke in jasne. Vse kar sem spoznala v tečaju, sem že uporabila in mislim, da mi je šlo za začetnico kar dobro. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija.

Vse sem razumela in prenesla v prakso


Polona Ozbič

Vedela sem, katero znamenje sem sama in našteti sem znala znamenja, a nisem niti vedela, v kateri mesec katero spada. O branju horoskopa nisem vedela čisto nič, sem pa svojega imela že izrisanega izpred 5 let, ko mi ga je dala prijateljica, ki se z astrologijo ukvarja. Vsebina je bila podana na zelo razumljiv način. Razumela sem čisto vse informacije in sem jih tudi vse znala prenesti v prakso, torej v branje svojega horoskopa. Všeč mi je, da sem se ga udeležila. Ker o horoskopih tedensko slišim in tudi preslišim, kar se govori (npr. v medijih), tokrat pa sem se usedla in se začela ukvarjati z razumevanjem horoskopa. Proučujem pomen hiš v horoskopu, pomen planetov, ki so značilni za določeno hišo in tudi astrološka znamenja v posamezni hiši. Študiram značilnosti vsake hiše in kaj pomeni katero znamenje v njem. Trudim se tudi interpretirati postavitve in povezave med njimi, razmišljam, kaj pri planetih pomeni retrogradnost, saj imam take kar 4 planete. Tečaj je primeren za takšne začetnike kot sem sama, ki nisem na začetku imela niti ene informacije o tem, kako se bere horoskop. Vedela sem le, da so v krogu nebesna znamenja in neke hiše. In za začetnike, ki so motivirani za raziskovanje simbolov. Najlepša hvala.


meta

Pred vpisom v tečaj sem imela veliko znanja. Vse je bilo razumljivo razloženo, všeč pa mi je bila enostavnost. Uporabila sem vse. Tečaj pa priporočam popolnim začetnikom.

Tečaj mi je bil všeč


Simona Langenvalter

Nič nisem vedela o astrologiji pred vpisom, a mi je bil tečaj všeč. Še posebno natančno vodenje. Tečaj je primeren za vsakega, ki si želi vedeti več.

Jasna navodila


Davis Zbogar

Samostojno se že kar neki časa posvečam učenju astrologije. Tečaj mi je bil všeč in prejel sem jasna navodila za samostojno učenje ter potrditev, da sem na pravi poti. Tečaj je primeren za začetnike.

Všeč mi je bila vaša razlaga


Urska Brandt

Sem samouk, zato sem nekatere stvari že poznala. Pri razlagi se mi pa zatakne, ker ne vem kako bi razložila stvari. Ste mi podala kar nekaj smernic. V tečaju je bilo vse dovolj razumljivo razloženo. Všeč mi je bila vaša razlaga. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima astrologija.

Všeč mi je bilo vse


Alenka Cokan

Kakšno leto dni se ljubiteljsko ukvarjam s pridobivanjem informacij za branje horoskopa, za lastno uporabo. Glede na to, kako obširno je področje astrologije, bi lahko rekla, da moje predznanje obsega osnove od osnov. Ja, sem dobila nekaj novih uporabnih info. na področjih, kjer so bile prej sive pege. Všeč mi je bilo vse. To, da se trudim prebrati svoj horoskop, je moja redna praksa. Vsaka info je dobrodošla. Tečaj je primeren za začetnike in za kakšno manjšo nadgradnjo začetniškega znanja. Gospa Irena - HVALA in prisrčen pozdrav iz Koroške.

Lepo razloženo in zanimivo


Sonja Grabner

Nobenega znanja, nisem imela, do sedaj. Vse je bilo lepo razloženo in zanimivo. Že poskušam znanje uporabljat, sedaj sem dobila knjigo astrologija za vsakogar Irena Stopar in, ko bom imela čas bom to prebrala in poskušala uporabiti v praksi. Jaz mislim, da je ta tečaj primeren za tiste, ki jih začetki astrologije zanimajo - za najbolj osnovne stvari.

Znate pritegniti poslušalca in ga navdušiti


Dragica Vengust

Pred vpisom v tečaj sem imela malo znanja. Vse je bilo zelo dobro razloženo. Všeč mi je bilo zelo jasno vaše podajanje vsebine, znate pritegniti poslušalca in ga navdušiti. Pregledala sem, kje so nekateri planeti, v katerih hišah, kje je moja Luna, Neptun, Saturn.... Pri tem poglabljanju rabiš čas in predvsem te mora to zanimati, mislim da mi je šlo kar dobro, glede na začetek. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga zanima malo psihologija človeka, za vsakega, ki rad raziskuje, kaj mu njegovi planeti prinašajo v življenju, npr. planet sreče, kje stoji, in kako ravnati v določenih situacijah, da se ti izboljša tvoje življenje. Iskrena hvala še enkrat za podano znanje.

Moje predznanje: nula


Dobroslav Badurina

Moje predznanje: nula. Dosta dobro je bilo s obzirom da koristim Google translate. Razumljivo je sve, s obzirom da je meni sve bilo nepoznato. Još nisam ništa isprobal ali probat ću. Tečaj je primjeren za svakoga tko želi.

Še posebno so mi bili všeč kvizi


Dolores Bucic

Preštudirala sem tečaj Osnove astrologije. Tako lani kot letos sem poslusala tečaj, seveda z nekaterimi spremembami. Letos so bili dodani tudi kvizi, kar mi je bilo zelo všeč. Zelo dobro in enostavno razloženo. Še posebno so mi bili všeč kvizi. Sedaj obiskujem Horarno astrologijo. Kasneje pa bi se rada vpisala v tečaj Razlaga horoskopa I in II. Tečaj je primeren za začetnike pa tudi tiste, ki bi radi osvežili znanje. Vedno izvem nekaj novega.

Zelo lepo razloženo


Nives

Pred vpisom sem vedela nekaj malega. Zelo lepo je razloženo. Všeč mi je, da počasi in nazorno predavate. Žal se v tem trenutku zaradi prepolnega delovnika ne morem posvetiti moji ljubljeni astrologiji. Tečaj priporočam za začetnike.

Več znanja in spoznavanje sebe


Mojca Golob

Nič predznanja nisem imela. V bistvu mi je bilo všeč kar vse. Uporabila še nisem nič, saj si utrjujem znanje s ponavljanjem. Tečaj je primeren za vse, ki si želijo več znanja in predvsem spoznati sebe.

Zanimivo in primerno za vsakega


Bojana kralj

Pred vpisom v tečaj nisem imela nobenega predznanja. Zdaj mi je veliko bolj jasno. Najbolj so mi bili všeč planeti v hišah in znamenjih. Bilo je zanimivo. Tečaj je primeren za vsakega.

Dobra razlaga


Irena Grmek

Skoraj nič znanja nisem imela pred vpisom, všeč pa mi je bila dobra razlaga. Tečaj je zagotovo primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

Razlaga na primeru


Ksenija Zuljan

Osnovno znanje sem imela, a mi je bil tečaj všeč. Predvsem razlaga na primeru. Uporabila sem aspekte. Tečaj bi priporočila za začetnike.

Primerjala sem opise iz tečaja in svoje karte


Nuška ŽELEZNIK

Nič posebnega predznanja nisem imela pred vpisom, samo rojstni horoskop sem si ogledovala-sliko na prvi strani in površno prebrala Vaš učbenik. Seveda preberem tudi vaše prispevke, ki nam jih pošiljate. Vse je bilo razumljivo, saj nas poznate dobro in tudi Vi ste izgleda zelo premišljena/domišljena oseba, preden daste kaj naprej. Všeč so mi bila jasna in kratka sporočila in usmerjanje. Praktično še nisem samostojno kaj delala. Sem pa primerjala opise iz tečaja in svoje karte..... Jaz veliko od tega prebiram in primerjam, ker me še vedno mika, da se bom enkrat odločila za vpis v tečaj-e. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga zanima astrologija. Morda je lahko tudi pomoč pri delu z Vašo knjigo, za čiste začetnike, saj so opisi znamenj in planetov itd. v knjigi malo bolj obsežni in se kar zgubiš na začetku, kaj bisi rad zapomnil.

Razumljiva in slikovna razlaga


sonja ristova

Pred vpisom v tečaj nisem imela veliko znanja, a mi je bil všeč. Predvsem razumljiva in slikovna razlaga. Zdaj vidim, da lahko tudi na ta način poglobim znanje. Doma sem celo našla vašo knjigo osnove astrologije, ki sem jo enkrat davno kupila, ampak pospravila in mi je šele zdaj prišla v roke. Tečaj je primeren za začetnike in tiste, ki jih astrologija zanima.

Razložila sem svoj horoskop


Tjaša Pirih

Poznala sem nekaj osnov, kar sem se naučila sama iz knjig in videov v zadnjem letu in pol. Tečaj mi je bil všeč. Med drugim razlaga planetov v hišah. Razložila sem svoj horoskop in šlo mi je v redu. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga zanima astrologija.

Ves tečaj mi je bil vseč


Lilijana Cilensek

Pred vpisom sem določene stvari že vedela. Razlaga skozi ves tečaj je bila podana zelo razumljivo. Ves tečaj mi je bil vseč, ne zgolj posamezni segmenti. Vse sem predelala in uporabila, bilo je kot da sestavljam puzzle. Ta tečaj je primeren za vse, ki se želijo sami poglobiti v raziskovanje astrologije.

Všeč mi je jasnost podaje snovi


Barbara Janežič

Naredila sem že precej tečajev. V tečaju je zelo razumljivo razloženo. Všeč mi je vaša jasnost podaje snovi. Uporabila sem kar nekaj zadev in mi je šlo kar v redu. Tečaj je primeren za začetnike.

Vaše navdušenje in enostavnost tolmačenja


Viljem Pirih

Prebral sem vašo knjigo: Astrologija za vsakogar I. Mislim, da bi morali napisati nadaljevanje! Na tečaju mi je bilo všeč vaše navdušenje in enostavnost tolmačenja. Poskušam iskati rešitve primerov, toda se omejim na razlago običajnih lastnosti planetov in njihovih razmerij. Menim, da mi manjka fantazijskega razmišljanja (Neptun). Tečaj je primeren za vsakega, ki ga zanima astrologija - napovedovanje osnovnih zakonitosti položaja zvezd - planetov. Še posebno je zanimivo vaše plastično in dinamično posredovanje napotkov vplivov medsebojnih odnosov.

Všeč so mi bile povezave planetov, aspekti in simboli


Judita Slanič

Pred vpisom sem poznala zodiakalna znamenja, planete poimensko, ne znakovno. V tečaju sem spoznala kako se berejo stopinje in hiše ter planeti. Za več pa moraš poznati značilnosti hiš in vpliv planetov. Všeč so mi bile povezave planetov, aspekti in simboli. Še delam na tem. Všeč mi je, da vem kakšne aspekte imam in na katerih stvareh moram delati. Primerno je za začetnike in upam, da bom znanje nadgradila z vašo knjigo.

Jasni so mi znaki, planeti, hiše


Metka Rauber

Pred vpisom nisem imela nič ali skoraj nič znanja o astrologiji. Sedaj mi je jasno kako delujejo znaki planeti in hiše. Všeč mi je spremni govor in vizualni prikaz. Najprej se moram naučiti prepoznavanje znakov za znamenja in planete. Tečaj priporočam za začetnike, ki jih astrologija zanima.

Sledim tečaju, ko mi čas dopušča


Vesna Knavs

Predznanja pred tečajem nisem imela, razlaga pa je bila razumljivo razložena. Všeč mi je bilo, da lahko sledim tečaju, ko mi čas dopušča. Poskusila sem prebrati hiše. Ni mi šlo najbolje, ker je kar veliko simbolov, ki mi niso poznani. S tem tečajem pridobiš osnovne pojme za branje horoskopa.

Všeč mi je enostavnost, dostopnost, razumljivost


Erika Murn

Imam predznanje, kot samouk in kot udeleženka tečaja spoznaj sebe skozi rojstni horoskop. Razloženo je dovolj razumljivo. Všeč mi je enostavnost, dostopnost, razumljivost. Precej se ukvarjam z neharmoničnimi aspekti v svojem horoskopu. Včasih se mi zdi, da sem uspešna, drugič pa ne. Tečaj je primeren za vsakogar, ki želi postati najboljši del sebe, ki verjame, da tukaj in zdaj lahko prispeva svoj maksimum.

Strokovnost, razumljiva laičnemu človeku


DARJA POGAČNIK

Nekaj zelo malega sem vedela o astrologiji. Všeč mi je bila strokovnost, pa vendar razumljivo laičnemu človeku. Všeč so mi bile predvsem hiše. Tečaj je primeren za vse radovedne in vedoželjne, tiste, ki si želijo nekaj več.

Tečaj je dovolj razumljivo razložen


Marjana Vöröš

Iz astrologije nisem do zdaj imela nobenega znanja. Tečaj je dovolj razumljivo razložen. Najbolj všeč mi je, da ste svoj dragoceni čas posvetili nam začetnikom. Za sedaj še poslušam in gledam svojo rojstno karto in se veselim učenja. Tečaj je primeren za vse, ki verjamemo v astrologijo.

Vse sem si shranila


Alenka Grgur

O astrologiji ne vem skoraj nič me pa zelo zanima. Nisem redno spremljala tečaja, vse/vsa navodila sem si shranila v posebno mapo in upam, da bom tudi tako uspela pridobiti vsaj majhen vpogled v astrologijo in razumevanje horoskopa. Žal čas in prilika mi trenutno rednega/"zaresnega" spremljanja in učenja Vaših navodil niso dopuščali. Tečaj je primeren za tistega, ki ima voljo in čas.

Vse ste prikazali na karti


Tatjana Steblaj

Razumljivo je bilo. Všeč mi je bilo, da ste vse prikazali na karti. Nimam težav z vrisanjem in pozicioniranjem v karto, tudi razumem vse. Ko pa je treba poiskati vpliv in znati pravilno razbrati kaj to pomeni, pa je ta tečaj premalo. Tečaj je primeren za tiste, ki nimajo nobenega predznanja o rojstni karti. Kot spodbuda, da se začnejo o tem bolj zanimati (se vpisati v tečaj osnov astrologije).

Za tistega, ki ga zanima


VERA Zaksek

Nisem imela predznanja. Ker sem začetnik mi je vse novo in nisem nič uporabila. Tečaj je primeren za tistega, ki ga to zanima in ima talent.

Zelo zanimivo in razumljivo


Lucija Koštomaj

Nič nisem vedela, razen imen po znamenjih horoskopa. Mislim, da je bilo zelo zanimivo povedano in razumljivo glede na osnove in začetek spoznavanja z astrologijo. Všeč mi je bilo preverjanje znanja po poslušanju posnetka in da so bili sklopi po posameznih področjih ločeni med seboj. Trenutno se še nisem poglobila v določeno teorijo, da bi lahko razumela določene aspekte, bolj kot ne pa preberem vsaj dnevne horoskope, ki so objavljeni. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga to področje zanima, bodisi začetnike ali tiste, ki bi radi osvežili oziroma nadgradili svoje znanje o astrologiji.

Razlaga na konkretnem horoskopu


Patricija Munda

Poznala sem že osnove, znamenja, planete, hiše, aspekte. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Najbolj mi je bila všeč razlaga na konkretnem horoskopu. Poskušala sem uporabiti razlago aspektov. Šlo mi je solidno. Tečaj je primeren za tiste, ki nekaj že vedo.

Komaj čakam, da predelam snov


Stanka

Pred vpisom v tečaj nisem imela imela nič kaj znanja. Zapisano sem že prebrala, ampak na hitro. Vse imam shranjeno. Všeč so mi bili kratki in jedrnati zapisi. Ker imam sedaj v ospredju neko delo, ki me zahteva "celo", sem zanimivo čtivo sprintala in čaka name, da se mu posvetim. Nabavila sem si tudi vašo knjigo in komaj čakam, da predelam snov. Ne bi pa rada to naredila "mimogrede". Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to področje zanima in potrebuje smernice za začetno razumevanje. Hvala!

Dobrodošel način razlage


Blanka Bertoncelj

Imam že nekaj predznanja astrologije. Zame je bilo razumljivo. Pravzaprav, so me najbolj zanimali aspekti in njihova obrazložitev, še vedno mi občasno predstavljajo težavo. Vse od navedenega že uporabljam. Bolj sem se posvetila posameznemu planetu, ki označuje določeno področje. Vaš način razlage mi je bil zelo dobrodošel. Primeren je verjetno bolj za začetnike, čeprav tudi za nas, ki se že malo več ukvarjamo z astrologijo, pride prav.

Na lahkoten način podane razlage


Tjaša Korošec

Imam znanje iz knjig, filmov in webinarjev. V tečaju je bilo razumljivo razloženo bistvo kako uporabiti horoskop. Lepo in na lahkoten način podane razlage. Je kar zahtevna veda, ogromno različnih terminov, besed in znakov, opisov in interpretacij. Takšna in podobna učenja me zanimajo. V naslednjih dneh si bom ogledala svojo natalno karto in v kolikor bodo finance dopuščale, razmišljam tudi o kakšnem tečaju oz. študiju ali samoučenju v tej smeri. Tečaj je primeren za vse ljubitelje astrologije in ljudi ki jih zanima kaj več o horoskopu.

Najbolj so mi bili všeč prav ti video posnetki


Irena Šušteršič

Priznam, da sem imela malo znanja, preden sem se vpisala, vendar so mi te lekcije lepo prikazale, kljub temu, da sem se učila v preteklosti, tudi iz vaše knjige, mi je to odprlo nov in bolj razumljiv pogled na hiše, na tranzite... Hvala, super lepo razloženo, čisto drugače, kot samo gola teorija... Najbolj so mi bili všeč prav ti video posnetki. Živa beseda je veliko. Znanje sem zaenkrat poskusila uporabiti v svoji rojstni karti. Tečaj pa je primeren za vse, ki jih zanima astrologija - učenje na drugačen način.

Do zdaj mi je vse všeč.


Lidija al mahdawi

Imam predznanje iz osnove astrologije. Lepo razlagate, rabim se učenja in vaje. Do zdaj mi je vse všeč. Zdaj samo učim, si moram kupiti knjige in program. Primeren je za ljudi, ki si želijo življenje polepšati, odnos do sebe, svojih blizih in okolja . Lp

Razumljivo razloženo


Alenka Mandić

Pred vpisom v tečaj sem vedela nekaj malega, kolikor sem se sama naučila. Bilo je razumljivo razloženo. Prve lekcije so razumljive in kdor si želi več, dobi tu motivacijo. Svoj horoskop zdaj bolje razumem. Tečaj je primeren za začetnike in tiste z nekaj predznanja.

Planeti so kot sesedje


Aleš

Pred vpisom nisem vedel nič o astrologiji. Všeč mi je bila povezava aspektov, vodenje in sistematika. Uporabil sem vse s tečaja in to večkrat. Aspekti so težava, a prijetna. Tečaj je primeren za ljudi, ki vedo, da so nam planeti kot sesedje, sporočajo novice; eni dobre, drugi pač manj dobre. Tečaj za tiste, ki bi radi razvozlali ta sporočila.

Za tiste, ki želijo oljašati življenje in si ga polepšati


Tina jeras

Nimam predznanja astrologije. Tečaj mi je bil všeč, še posebno, da je bilo razloženo na primeru. Sprva sem si razložila planete. Primeren je za vse, ki si želijo vedeti kaj to astrologija je, kaj si s horoskopom lahko izvemo, kako si oljašati življenje in si ga polepšati.

Všeč mi je bila razlaga


Metka Bombek

Slabo sem znala astrologijo pred začetkom, a je tečaj dovolj razumljiv. Všeč mi je bila razlaga. Tečaj je primeren za začetnike.

Všeč mi je bila vaša jasna razlaga


Fani

Pred vpisom nisem imela nič predznanja astrologije. V tečaju je bilo vse razumljivo razloženo. Všeč mi je bila vaša jasna razlaga. Naučila sem se planete....vse po vaših navodilih. Gre mi, ampak za razumevanje oz. branje rabim še veliko vaje. Tečaj je primeren za vsakogar.

Zelo všeč mi je bil celoten tečaj, vsaka napisana vrstica


anita marksl

Pred vpisom nisem imela nobenega predznanja. Vse je bilo razumljivo razloženo. Zelo všeč mi je bil celoten tečaj, vsaka napisana vrstica, kar požirala sem vsak napotek, nasvet. Joj , seveda sem že poskusila z razlago, a mi hiše še delajo probem. Tečaj je primeren za vse, katere vsaj malo zanima astrologija, ter tudi za tiste, ki berejo horoskope.

Nikoli ne vemo vsega


ANDREJA PUC

Sploh ni pomembno koliko znanja imaš, ko se odločas za hitri tečaj astrologije. Nikoli ne vemo vsega, s tem preverjamo obstoječe znanje. Ja, astrologija mi je blizu in nekaj vem o njej. Vse je bilo jasno in preprosto razloženo. Na način, da te vleče naprej in zanimanje o astrologiji se veča. Razumljiva razlaga in prikaz na primerih, da dobiš predstavo kaj je pombembno in kaj pomeni znamenje, planet, hiša, ... Uporabila sem prav vse. Celoten osebni horoskop. Dobro mi je šlo, a oceno bi morala podati astrologinja (Irena). Tečaj je primeren za vsakogar brez izjeme. Mogoče bi največji nasprotniki astrologije prikimali in se odločili za tečaj Osnove astrologije. Želim veliko novih slušateljev. Ne bo jim žal, saj bodo v prvi vrsti spoznali sami sebe, kar za življenje ni slabo.

Res je nekaj več - se te dotakne


Aleš Simon

Nobenega predznanja nisem imel pred vpisom. Bledo miselnost da ga imam, pa. Veliko odgovorov je v ozadju. Če nisi aktiven in pri stvari, mi zgleda kar nekaj. Ne vidim astrologije kot igre, da se mal igraš, res je nekaj več - se te le dotakne. Za igro so druge stvari, tečaj pa me je posrkal, tema je del mene. Všeč mi je povezanost z vesoljem. To je moj dom; vse s tečaja še se učim vedno znova. Uživam. Ko je naporno neham in potem dalje. Dokler uživam se ne bom pritoževal. Imam kar nekaj gradiva na razpolago, pa bom videl. Zaenkrat gre, saj je le osnova. Če izključiš ego potem za igro ni. Je prehudo. Tečaj za ljudi, ki bi radi razumeli da obstaja nekaj več kot je država, celina...

Lepo razlagate


Marija Sotenšek

V tečaj sem se vpisala brez predznanja. Vse je lepo razloženo in všeč mi je bil vaš lep pomirjajoč glas. Lepo razlagate. Morala bi imeti pred sabo moj rojstni horoskop in večkrat bi morala poslušati predavanja, da bi bolje razumela. Zelo sem vam hvaležna za vaš trud. Primerno je za vsakega, ki ga zanima ta veda, da si lahko potem sam pomaga. Hvala in še naprej vas bom rada spremljala.

Enostavno in praktično


Tomaž Mihelič

Približno toliko znanja sem imel pred vpisom kot je nivo tečaja, morda nianso več, sem malo osvežil. Je dovolj nazorno razloženo. Imate dobro dodelano prakso, kako znanje razložiti na enostaven in praktičen način.👍 Trenutno sem v situaciji ko res iščem odgovore za pestro dogajanje v življenju. Zato na večih področjih skušam najti možne vire, pa tudi v astrologiji in tudi konkretno na tem tečaju. Do sedaj sem uspel le delno razvozlati mojo zanimivo življensko pot😊. Skozi astrologijo sicer bolj priložnostno, ko me ta pritegne, brskam po vseh možnih virih, tako sem naletel tudi na vaše videje. Tečaj je primeren praktično za vse, ki si želijo ali upajo vprašati, kdo sem, zakaj sem,.. in se še niso poglobili v osnovno razlago astrologije.

Zelo razumljivo razlagate


Vanda Prašnikar

Pred vpisom sem pridobila zelo malo znanja iz spletnega portala o Astrologiji. Večkrat sem pokukala tudi v Astrološki slovar. Zelo razumljivo razlagate in hvaležna sem, da ste mi omogočili sodelovati na vašem brezplačnem tečaju. Najbolj me je privlačila tema o aspektih, lunacijah in mrkih. Všeč mi je bilo vse, kar ste predstavili in tudi način predstavitve. Uporabila sem svojo Natalno karto, na osnovi katere sem sodelovala z odgovori pri vaših postavitvah vprašanj med posameznimi lekcijami. Šlo mi je dobro. Tečaj je primeren za začetnike in tudi tiste, ki iščemo informacije po spletu. Vaše strnjeno gradivo sem shranila in ga bom korak za korakom še nekajkrat prebirala. Morda se bom celo odločila nadgraditi svoje znanje. Spoštovana gospa Irena hvaležna sem za vse, kar ste in še boste zapisali. Veselim se vaših novičk. Iskrena hvala in lepo pozdravljeni!

Enostavno in razumljivo


Branka Mencin

Tečaj mi je bil všeč, predvsem enostavnost in razumljivost. Vsak dan kaj preizkušam že 30 let, kako se dejstva astrološko utemeljijo. Tečaj je primeren za tiste, ki bi se radi na najbolje enostaven in razumljiv način naučili osnov astrologije.

Všeč mi je bilo ponavljanje lekcije


Lilil faletič

Nisem imela predznanja iz astrologije. Včasih preberem kak članek. Razumela sem večino vsebine in všeč mi je bilo ponavljanje lekcije. Ni mi šlo dobro, potrebno bi bilo več delati na razumevanju pojmov. Tečaj je primeren za vse, ki želijo več vedeti o astrologiji oz. razumeti trenutna in dolgoročna dogajanja tako v sebi kot širše. Hvala za kratek tečaj.

Enostavna razlaga, ki jo je lahko razumeti


Milena Posedel

Zelo razumljivo podajate snov v zaporedju, ki ga je lahko slediti in se naučiti mnogo o astrologiji. Hvala za to. Všeč mi je bila enostavnost razlaganja, ki ga je lahko razumeti. Obnovila sem znanje osnov astrologije na celovit in enostaven način. Bolj razumem kako poteka postopek branja natalne karte. Uvid v korake sem si pridobila. Tečaj je primeren za vse; tako za tiste, ki nič ne vedo, kot tudi za tiste, ki nekaj vedo o astrologiji.

Horoskop za "pikico" bolje razumem


Nastja Jakolenc

Nič kaj dosti nisem vedela o astrologiji. Poznala sem astrološke znake, ascendent, planete (kot simbole), vedela sem da obstajajo astrološke hiše, aspekti, mrki, ampak niti približno kaj pomenijo in kako se berejo v osebnem horoskopu. Všeč mi je bila zelo razumljiva obrazložitev. Malo sem se poigrala s svojim osebnim horoskopom in ga za "pikico" boljše razumem. Mi je pa bilo zelo zanimivo in razmišljam o tem, da bi nadgradila to osnovno znanje. Tečaj je primeren za ljudi, ki jih zanima astrologija in v osnovi želijo bolje razumeti sebe.

Enostavna razlaga


anonimna

Imela nisem praktično nič znanja o astrologiji. Vedela sem zase za lego Sonca, Lune in Venere. Razlaga je bila razumljiva, a brez opisov za posamezne lege planetov, ki so razvidni iz vaše knjige osnove astrologije, ne gre. Všeč mi je bila enostavna razlaga. Naredila sem že izračune zase in za družinske člane. Tečaj je primeren za vsakogar, ki ga to zanima.

Dobra razlaga


Ksenija Skarlovnik

Pred vpisom nisem imela nobenega predznanja. Tečaj mi je bil všeč. Všeč mi je bila dobra razlaga. Uporabila nisem še nič. Primerno je za vsakega, ki ga astrologija zanima.

Všeč mi je bilo vodenje


Bernarda Danilovič

Pred vpisom v tečaj nisem imela nič znanja. Bilo je razumljivo razloženo. Všeč mi je bilo vodenje. Trenutno še nisem ničesar uporabila. Tečaj je primeren za osebo, ki verjame vase.

Tečaj mi je bil všeč v celoti


IDA VELJIČ

Ob vpisu sem poznala pomen horoskopskih znakov in planete. Za tiste, ki zelo dobro poslušajo, je tečaj dovolj razumljiv. Veliko truda je vloženo vanj. Lahko rečem, da mi je bilo všeč vse. Aspekte bolj slabo razumem, a upam da bom nekoč tudi to osvojila. Tečaj je primeren za tiste, ki raziskujejo astrologijo oz. so začetniki na poti spoznavanja astrologije

Všeč mi je bilo


Marko Jagodič

Malo, skoraj nič, nisem vedel o astrologiji. Všeč mi je bilo podajanje odgovorov in branje lastnega horoskopa. Mi je kar šlo, so pa še vedno nejasnosti. Tečaj je primeren za ljudi, ki se zavedajo pomembnosti horoskopa in jim je v pomoč pri vsakdanjem življenju.

Nekaj o stopinjah


barbara knez

Vse, kar je bilo razloženo v tečaju, sem poznala. Razloženo je bilo zelo jasno. Najbolj všeč mi je bilo spoznati nekaj o stopinjah 🙂 Horoskop berem brez težav, kako ga razložiti pa je že nekaj drugega. 🙂 Tečaj je primeren za čiste začetnike, željne novih izzivov 🙂

Razlaga horoskopa mi je kar šla


Silva

Zelo malo sem vedela o astrologiji. Tečaj mi je bil všeč. Še posebno, da ste mi pokazali kako se sploh lahko začnem učit astrologijo. Sem poskusila malo razložiti horoskop in je kar šlo. Tečaj priporočam za vse, ki jih zanima astrologija.

Zelo lep način podajanja znanja


Helena Jugović

Pred vpisom v tečaj sem imela kar veliko znanja astrologije. Vse je bilo razumljivo razloženo. Všeč mi je bil zelo lep način podajanja znanja (glas, natančnost, postopnost). Pri meni je šlo v tečaju bolj za obnavljanje znanja. Tečaj je primeren za začetnike in za tiste, ki želijo svoje znanje iz astrologije obnoviti.

Na razumljiv način ste povedali bistvo


Mirjam Masič Repše

Predznanja imam veliko, opravila sem celoten tečaj astrologije. Razlaga v tečaju je razumljiva. Všeč mi je bilo, da ste s svojimi, na razumljiv način povedali bistvo. Vse sem že poskusila in mi je šlo prav dobro. Tečaj je primeren za vsakega, ki ga astrologija zanima.

Zelo dobra obrazložitev


Martin Lah

Nekaj sem o astrologiji že vedel. Navdušen sem na zelo dobro obrazložitvijo. Nekaj sem že uporabil in mi kar gre. Šlo bo pa še boljše. Tečaj je primeren za tiste, ki jih astrologija zanima in bi o njej radi čim več vedeli.

Razumljivo tudi za čistega novinca


Tanja Milovanovič

Pred vpisom v tečaj sem vedela, da astrološko natalno karto sestavljajo planeti, hiše, da so pomembni aspekti med planet, da vsaka hiša pokriva eno področje našega življenja, .... ne bi pa vedela katera hiša pokriva katero področje in kateri planet je za kaj. Za mnogo znakov nisem vedela, npr. da obstaja Lilith, arabska točka sreče, .. itd. Razlaga je dovolj razumljiva za čistega novinca kot sem sama in tudi nekoga s še manj znanja. Všeč mi je bila razločna razlaga, dovolj informacij naenkrat, pomembna je tudi barva glasu, saj deluje pomirjujoče. Vseskozi sem imela pred seboj svoj natalni horoskop in sem kukala in iskala razlago na svoj primeru. Nisem vedela, da imam tudi nekaj praznih hiš, da to ni nič neobičajnega. Kaj je konjunkcija med planeti, etc. Tečaj je primeren za vsakega začetnika brez kakršnega predhodnega znanja astrologije.

Kako smo si različni


Viktorija

Skoraj nič nisem vedela o astrologiji. Spoznala sem, kako je pomembno vedet kakšen vpliv imajo name energije. Nisem se vsega dobro predelala, sem pa prišla do spoznanja kako smo si različni. Tečaj je primeren za vsakega, ki želi spoznati sebe in ljudi ali situacije ki se jim dogajajo.

Primerjava značajev


Jelka Hladnik

Imela sem nekaj predznanja. Všeč mi je primerjava značajev, med seboj enaka znamenja in njihove posebnosti. Nekaj malega sem že uporabila. Tečaj za vse, ki jih zanima astrologija.

Zanimanje za posamezno astrološko znamenje


Meliha Ališić

Pred vpisom v tečaj sem imela zanimanje za posamezno astrološko znamenje. Razlikovanje med njimi. Izkušnje opazovanja pri ljudeh. Bilo je razumljivo razloženo in vse mi je bilo všeč. Poskusila sem branje horoskopa in šlo mi je v redu. Potrebno je še imeti na listu simbole, ker si vseh še ne zapomnim na pamet. Tečaj je primeren za vsakogar.

Enostavna slikovna razlaga


Andreja Horvat

Imela sem nekaj predznanja. Tečaj je razumljiv. Všeč mi je bila enostavna slikovna razlaga. Poskušala sem že poiskati planete v hišah in medsebojne aspekte. Tečaj je primeren za vse. Tako začetnike kot "povratnike".

Razloženo je bilo res odlično


Ljubica Keršič

Pred začetkom tečaja nisem imela nič predznanja. Razloženo je bilo res odlično. Všeč mi je bilo vse, saj je bilo razloženo tako, da razume vsak. Zaenkrat še nisem uporabila nič... :(. Tečaj je primeren za vsakogar.

Kako povezovati delčke v celoto


Nija Pantelić

Prebrala sem ze eno knjigo o Astrologiji pred časom. Tečaj je razumljiv. Najbolj mi je bilo všeč zadnje poglavje, kjer sem izvedela kako povezovati delčke v celoto. Poskusila sem razbrati svojo življenjsko pot, a nisem prepričana, da mi je uspelo. Tečaj je primeren za vse, ki jih zanima, kako se lotiti astrologije.

Jasen govor, razumljiva predstavitev, vsebine


Zdenka

Nisem imela predznanja iz astrologije. Super ste razlagali. Všeč mi je bil jasen govor, razumljiva predstavitev, vsebine. Najbolje je za tiste, ki se želijo s tem področjem bolj seznaniti in ga uporabljati.

Razumljivo in na dokaj enostaven način


Tatjana Žemva

Pred vpisom v tečaj sem imela v bistvu kar nekaj predznanja, pa ne branja horoskopa, pač pa o planetih (Saturn, Uran, Pluton, o luninih vozlih, o Chironu itd.). Razloženo je bilo razumljivo in na dokaj enostaven način. Najbolj všeč mi je bil del o hišah. Poskušala sem uporabiti vsakega po malem, a še nič poglobljeno. Tečaj je primeren za vsakogar, če ga astrologija zanima.

Všeč mi je bila razlaga, teme in na koncu tudi test


Blanka Terzič Bertoncelj

Imela sem nekaj predznanja (težko ovrednotim). Zame je bil tečaj dovolj razumljiv. Všeč mi je bila razlaga, teme in na koncu tudi test. Tečaj je primeren bolj za začetnike.

Delila sem vaš "Tečaj" mojim radovednicam


Nuša Zupan

Nobenega predznanja nisem imela - samo površno intuitivno sledenje in branje (včasih prav površno preskakovanje razlag o položajih in delovanju planetov). Bistvo sem razumela.....z željo, da bi bilo zanimivo bolj temeljito razumevanje in poglabljanje, nadgradit znanje. Všeč mi je bila preprosta razlaga. Počasi - počasi- sem že kaj uporabila. Zavedam se koliko znanja mi še manjka....radovednost in nestrpnost je prevelika. Mislim, da tečaj rabi vsak, ki vsaj malo pokuka v napovedi... Če ne drugega, pa, da malo "osveži" svoje "celice" Delila sem vaš "Tečaj" mojim radovednicam.......:-) Debata še sledi !!!! Hvala za vaš trud.!! Ideja je fantastična !!!!! Hvala za brezplačen izračun mojega horoskopa ...vsekakor pa imam sedaj priložnost, da poglobim razumevanje le tega......AMPAK! Mislim, da brez podpore in vaše razlage mojega horoskopa ne bo šlo :-))....Potem bom pa mogoče znala še sama kaj dodat..:-) Lep hvaležen poletni pozdravček od Nuše Zupan, ki se že veseli vašega vsakega novega sporočila v novičkah.

>