Pogosta vprašanja - Astro Akademija

Pogosta vprašanja  

Pred vami so odgovori na najbolj pogosta vprašanja, po katerih me ljudje sprašujejo pred vpisom v moje tečaje v Astro Akademiji.
Precej verjetno je, da se bo kakšno od njih porodilo tudi vam. Da ne boste čakali na moj odgovor, ga poiščite kar spodaj.

Sem popolna začetnica (začetnik) v astrologiji. Ali se lahko vpišem v tečaj? Bom sploh razumel-a o čem govori?

Dobrodošli v Astro Akademiji! V mojih tečajih najboljše rezultate dosegajo prav popolni začetniki,
saj se od začetka do zaključka učijo pravil, ki jih uporabljamo v moderni astrologiji.


Začnite na začetku (tečaj Osnove astrologije) in šele zatem nadaljujte z bolj zahtevnimi tečaji. Če boste snov preštudirali, rešili vse kvize in naredili vse vaje, vam lahko zagotovim uspeh. Astrologijo boste po zaključenih tečajih razumeli in jo koristno uporabili v svojem zasebnem in/ali poklicnem življenju. 


Za vas sem pripravila popolnoma brezplačen 5-dnevni tečaj z naslovom "Kako brati horoskop za srečo in uspeh". Lahko se vpišete vanj in vsak dan nekaj malega spoznate o astrologiji. Pred vpisom s tem preverite, ali vam moj način razlage ustreza. Če boste lahko sledili temu tečaju, boste razumeli snov v mojih tečajih. Zatem jo boste lahko koristno uporabili v svojem življenju ali postali poklicni astrolog. 

Nisem iz Ljubljane in ne morem prihajati na predavanja v Ljubljano. Imate tečaj v mojem kraju?

Brez skrbi! Nikamor vam ne bo potrebno prihajati. Celo urnike si boste prilagodili vašim željam in potrebam.

 

Vsi tečaji Astro Akademije, Akademije Nasvet in drugi, ki so še v razvoju, potekajo preko interneta v spletni učilnici.
Študirate in do tečajev dostopate, ko imate čas in voljo. Vse to iz udobja vašega doma.


Povsem brezplačno lahko preizkusite, ali vam spletni način študija ustreza.
Za vas sem pripravila tudi popolnoma brezplačen 5-dnevni tečaj z naslovom "Kako brati horoskop za srečo in uspeh". 

Nikoli nisem študiral-a preko interneta. Ali lahko kako ugotovim, ali mi spletna učilnica ustreza?

Seveda. Predlagam vam, da mi pišete in mi o svojih skrbeh napišete ali me pokličete. Pripišite svojo telefonsko številko, da se lahko pogovoriva. Moje podatke boste našli v zavihku KONTAKT.


V pripravi je testni dostop za Mojo Akademijo. Takoj, ko bo na voljo, vam bom dostop omogočila, če boste to želeli. To je v tem trenutku morda že na voljo. Le odgovor na vaše vprašanje morda še ni dopolnjen.


Nisem prepričan-a, da bom študiral-a 3 leta. Ali se lahko vpišem le v nekaj tečajev?

Povsem vas razumem in navdušena sem, ker želite sami odločati o tem kdaj in koliko znanja boste pridobili.

 

Astrologija je Uranova veda, ki govori o svobodi, zato imate v Astro Akademiji, ki poteka na izobraževalnem portalu Moje Akademije,

popolno svobodo kje začnete in kje zaključite svoje izobraževanje.


Ni vam potrebno študirati 3 leta, niti se ob vpisu zavezati, koliko časa boste študirali astrologijo. 

Vpišite se v tečaj, katerega znanje želite pridobiti.


Ali se lahko vpišem samo v en tečaj?

V Astro Akademiji, ki poteka na izobraževalnem portalu Moje Akademije, imate popolno svobodo kje začnete in kje zaključite svoje izobraževanje. Vpišite se v tečaj, katerega znanje želite pridobiti.  


Kaj, če česa ne bom razumel-a?

V tečajih Astro Akademije, kjer sem vaša mentorica Irena Stopar, prejmete podrobno in razumljivo razloženo snov ter po potrebi tudi dodatno pomoč. V vsaki lekciji boste našli del, kjer mi postavite dodatna vprašanja, povezana s snovjo. Na voljo je dovolj priložnosti za dodatno razlago. Od vas je odvisno, ali jo boste sprejeli. 


Želim si, da razumete vsebino vseh tečajev in aktivno sodelujem pri pridobivanju vašega znanja. Kljub povedanemu, morate za uspešen študij preštudirati snov, rešiti kvize, narediti dodatne vaje in me zatem vprašati, če česarkoli ne bi razumeli.

 

Ne verjemite meni!

O zadovoljstvu pričajo mnenja dosedanjih udeležencev tečajev, ki so plod tesnega sodelovanja z njimi.
Žal mi ni uspelo dodati vseh mnenj, a dobili boste občutek, kaj se godi med nami. 

Slišal-a sem, da se pri vas lahko vpišem v isti tečaj večkrat, in to brez doplačila, ko ga plačam prvič. Ali drži?

Ja, prav ste slišali, a so v pripravi spremembe. Za večino tečajev prispevate samo pri vpisu v tečaj in do njega zatem dostopate neomejeno. 


V Moji Akademiji, kjer potekajo tečaji Astro Akademije, lahko v tem trenutku, ko odgovarjam, tečaj preštudirate 1x, 10x, 100x ali večkrat brez doplačila. Za ponoven dostop ne doplačate niti centa, ko je tečaj že plačan.


Pomembno!

Trenutno neomejen doživljenjski dostop še velja, a so v pripravi spremembe, ki bodo uvedene postopoma. Za vaš tečaj veljajo tisti pogoji, ki so zapisani ob prijavi oz. vpisu. Predlagam, da pohitite z vpisom, saj se bodo spremembe za vse tečaje zgodile takoj, ko mi bo uspelo nadgraditi spletni portal z novimi funkcijami. 

Imam službo z nestalnim urnikom. Niti za nekaj dni vnaprej ne vem, kdaj bom delal-a.
Imate zame kakšno rešitev, da bi se lahko vpisal-a v tečaj?

Za vas so še kako primerni spletni tečaji, saj lahko študirate ves dan ali v presledkih le nekaj minut dnevno, tedensko, ... Sami si organizirate svoj čas in obveznosti. Veste, niste edini s tovrstnimi težavami. Vas in vam podobne ljudi sem imela v mislih, ko sem začela ustvarjati spletne tečaje.


V spletni učilnici lahko vstopite v tečaj kadarkoli imate čas in voljo. Tudi, če imate na voljo le 5 ali 15 minut, se boste nečesa naučili.

Svoj napredek shranite in nadaljujte kjer ste ostali, ko boste imeli ponovno čas za astrologijo.


Urnike si oblikujete individualno, glede na to, koliko časa in volje imate.

Osnove astrologije že znam. Se lahko vpišem v naslednje tečaje?

Seveda. Vpišete se lahko v kateri koli tečaj.


Pred vpisom priporočam, da preverite, ali imate predznanje, ki se zahteva zanj. A bodite brez skrbi. Četudi bi kasneje ugotovili, da vam predznanja manjka, lahko pridobite zahtevano znanje kasneje in se nato vrnete na naslednje tečaje.


Vedeti morate, da ima vsaka veja astrologije svoja pravila. V Astro Akademiji so prav osnove astrologije temeljni tečaj, na katerem temeljijo vsi ostali tečaji. Toplo vam priporočam, da začnete na začetku in nadaljujete v svojem ritmu, saj ima vsaka veja astrologije svoje posebnosti.


V Astro Akademiji so posebnosti razložene na tečaju Osnove astrologije. V osnovah astrologije se boste v Astro Akademiji naučili astrološkega sklepanja in smiselnega povezovanja astroloških pojmov. To znanje vam bo koristilo tudi pri razmišljanju, opazovanju in razreševanju zadev, ki niso povezane le z vašim študijem astrologije, pač pa se o njih dnevno odločate zasebno ali poklicno.


V kolikor pa menite, da imate dovolj znanja, se lahko vpišete v kateri koli tečaj Astro Akademije.

Pred vpisom vam priporočam, da si dobro preberete opis tečaja in preverite priporočeno predznanje, da boste kar največ pridobili z vpisom. 


Nobenega predznanja ne potrebujete za tečaje: Osnove astrologijeAstrološka etikaAstronomija za astrologe in Šola horarne astrologije.

Ali lahko dobim račun na firmo ali na svoj s.p.? Ali moram zato dodatno plačati več za tečaj?

Seveda lahko prejmete račun, ki glasi na vaše podjetje ali s.p.. Le podatke podjetja zapišite v prijavnici za tečaj. Račun vedno glasi na ime, zapisano na naročilu ali prijavnici.


Prispevek za tečaj je oblikovan glede na stroške, ki nastajajo z vašim tečajem. S tem je enoten, ne glede na to, ali račun glasi na fizično ali pravno osebo. Kakšen? Za vsak tečaj posebej boste podatek našli še preden se prijavite v tečaj.  

Ali mi boste v okviru tečaja razložili moj horoskop?

Vsi tečaji obsegajo poučevanje in razlago snovi.

 

Namenjeni so izobraževanju in znanju, s katerim si boste horoskop razložili sami. Pomagala vam bom snov razumeti in vas usmerjala, kako najdete odgovore na vprašanja, s katerimi si boste svoj (ali drug) horoskop lahko razložili.


V kolikor želite, da vam horoskop razložim, se prijavite na posvet na povezavi tukaj.

Pod opisom storitve izberite možnost, ki vam najbolj ustreza. Ob njej je zapisan tudi prispevek za vašo izbiro. 


V kolikor se vam porodijo vprašanja, ki so povezana s snovjo in bi jo radi povezali s svojim horoskopom, boste imeli kot član tečaja možnost izbrati mentorstvo. Moja razlaga horoskopa bo povezana z razlago snovi, zato imate kot član tečaja posebne ugodnosti in

možnost izbrati mentorstvo namesto posveta. Ta opcija je na voljo le članom tečaja v Moji Akademiji.

Kako je z literaturo? Ali lahko kupim gradivo za tečaje? Je sploh na voljo?

Za tečaje, ki še niso prenovljeni in še vedno potekajo samo v dosedanji spletni učilnici, prejmete pisno gradivo. 


Tečaji, ki že potekajo v Moji Akademiji, obsegajo obsežne video posnetke in/ali posnetke webinarjev s podrobno razlago snovi. Prejeli boste tudi vsa dodatna gradiva za vaje (izrisi horoskopov, tabel, aspektov, delovne zvezke, plonk listke in drugo, 

kar potrebujete za uspešen študij izbranega tečaja). 


Za nekatere tečaje so na voljo tudi učbeniki in druge knjige. Knjige, ki so že izšle v knjižni obliki, boste našli v Moji Akademiji.


Prejeli boste tisto gradivo in literaturo, ki je zapisano v opisu vsakega od tečajev.

Ali lahko dobim popust za tečaj?

Prispevki za tečaje so v primerjavi s stroški, ki nastajajo zanje, zelo ugodni. Veljajo kot so zapisani na dan oddaje prijavnice oz. plačila.

Plačilni pogoji so vsakokrat jasno zapisani ob prijavi v posamezen tečaj.


Popust vam v nekaterih primerih lahko priznam izključno v primeru, če se hkrati vpišete v vse tečaje celotnega letnika ali 3-letnega izobraževalnega programa z enkratnim plačilom.


Za tečaje, ki so že na voljo v Moji Akademiji, boste našli unikatno mešanico posebnih ugodnosti, ki jih sistem po posebnem algoritmu avtomatično dodeljuje vsakemu posamezniku v programu zvestobe. Tam se lahko zgodi, da boste imeli na voljo popust za naslednji tečaj. Da bi ugodnosti pridobili, začnite s tečajem že danes in morda boste že jutri prejeli popust.

Imate dodatna vprašanja?

V zavihku KONTAKT boste našli kontaktni obrazec in moje kontaktne podatke.
Vprašajte me, pa vam bom z veseljem odgovorila. Pred vpisom bi se rada pogovorila z vami, zato predlagam, da pripišete telefonsko številko.

Sem popolna začetnica (začetnik) v astrologiji. Ali se lahko vpišem v tečaj? Bom sploh razumel-a o čem govori?

Dobrodošli v Astro Akademiji! V mojih tečajih najboljše rezultate dosegajo prav popolni začetniki,
saj se od začetka do zaključka učijo pravil, ki jih uporabljamo v moderni astrologiji.


Začnite na začetku (tečaj Osnove astrologije) in šele zatem nadaljujte z bolj zahtevnimi tečaji. Če boste snov preštudirali, rešili vse kvize in naredili vse vaje, vam lahko zagotovim uspeh. Astrologijo boste po zaključenih tečajih razumeli in jo koristno uporabili v svojem zasebnem in/ali poklicnem življenju. 


Za vas sem pripravila popolnoma brezplačen 5-dnevni tečaj z naslovom "Kako brati horoskop za srečo in uspeh". Lahko se vpišete vanj in vsak dan nekaj malega spoznate o astrologiji. Pred vpisom s tem preverite, ali vam moj način razlage ustreza. Če boste lahko sledili temu tečaju, boste razumeli snov v mojih tečajih. Zatem jo boste lahko koristno uporabili v svojem življenju ali postali poklicni astrolog. 

Nisem iz Ljubljane in ne morem prihajati na predavanja v Ljubljano. Imate tečaj v mojem kraju?

Brez skrbi! Nikamor vam ne bo potrebno prihajati. Celo urnike si boste prilagodili vašim željam in potrebam.

 

Vsi tečaji Astro Akademije, Akademije Nasvet in drugi, ki so še v razvoju, potekajo preko interneta v spletni učilnici.
Študirate in do tečajev dostopate, ko imate čas in voljo. Vse to iz udobja vašega doma.


Povsem brezplačno lahko preizkusite, ali vam spletni način študija ustreza.
Za vas sem pripravila tudi popolnoma brezplačen 5-dnevni tečaj z naslovom "Kako brati horoskop za srečo in uspeh". 

Nikoli nisem študiral-a preko interneta. Ali lahko kako ugotovim, ali mi spletna učilnica ustreza?

Seveda. Predlagam vam, da mi pišete in mi o svojih skrbeh napišete ali me pokličete. Pripišite svojo telefonsko številko, da se lahko pogovoriva. Moje podatke boste našli v zavihku KONTAKT.


V pripravi je testni dostop za Mojo Akademijo. Takoj, ko bo na voljo, vam bom dostop omogočila, če boste to želeli. To je v tem trenutku morda že na voljo. Le odgovor na vaše vprašanje morda še ni dopolnjen.


Nisem prepričan-a, da bom študiral-a 3 leta. Ali se lahko vpišem le v nekaj tečajev?

Povsem vas razumem in navdušena sem, ker želite sami odločati o tem kdaj in koliko znanja boste pridobili.

 

Astrologija je Uranova veda, ki govori o svobodi, zato imate v Astro Akademiji, ki poteka na izobraževalnem portalu Moje Akademije,

popolno svobodo kje začnete in kje zaključite svoje izobraževanje.


Ni vam potrebno študirati 3 leta, niti se ob vpisu zavezati, koliko časa boste študirali astrologijo. 

Vpišite se v tečaj, katerega znanje želite pridobiti.


Ali se lahko vpišem samo v en tečaj?

V Astro Akademiji, ki poteka na izobraževalnem portalu Moje Akademije, imate popolno svobodo kje začnete in kje zaključite svoje izobraževanje. Vpišite se v tečaj, katerega znanje želite pridobiti.  


Kaj, če česa ne bom razumel-a?

V tečajih Astro Akademije, kjer sem vaša mentorica Irena Stopar, prejmete podrobno in razumljivo razloženo snov ter po potrebi tudi dodatno pomoč. V vsaki lekciji boste našli del, kjer mi postavite dodatna vprašanja, povezana s snovjo. Na voljo je dovolj priložnosti za dodatno razlago. Od vas je odvisno, ali jo boste sprejeli. 


Želim si, da razumete vsebino vseh tečajev in aktivno sodelujem pri pridobivanju vašega znanja. Kljub povedanemu, morate za uspešen študij preštudirati snov, rešiti kvize, narediti dodatne vaje in me zatem vprašati, če česarkoli ne bi razumeli.

 

Ne verjemite meni!

O zadovoljstvu pričajo mnenja dosedanjih udeležencev tečajev, ki so plod tesnega sodelovanja z njimi.
Žal mi ni uspelo dodati vseh mnenj, a dobili boste občutek, kaj se godi med nami. 

Slišal-a sem, da se pri vas lahko vpišem v isti tečaj večkrat, in to brez doplačila, ko ga plačam prvič. Ali drži?

Ja, prav ste slišali, a so v pripravi spremembe. Za večino tečajev prispevate samo pri vpisu v tečaj in do njega zatem dostopate neomejeno. 


V Moji Akademiji, kjer potekajo tečaji Astro Akademije, lahko v tem trenutku, ko odgovarjam, tečaj preštudirate 1x, 10x, 100x ali večkrat brez doplačila. Za ponoven dostop ne doplačate niti centa, ko je tečaj že plačan.


Pomembno!

Trenutno neomejen doživljenjski dostop še velja, a so v pripravi spremembe, ki bodo uvedene postopoma. Za vaš tečaj veljajo tisti pogoji, ki so zapisani ob prijavi oz. vpisu. Predlagam, da pohitite z vpisom, saj se bodo spremembe za vse tečaje zgodile takoj, ko mi bo uspelo nadgraditi spletni portal z novimi funkcijami. 

Imam službo z nestalnim urnikom. Niti za nekaj dni vnaprej ne vem, kdaj bom delal-a.
Imate zame kakšno rešitev, da bi se lahko vpisal-a v tečaj?

Za vas so še kako primerni spletni tečaji, saj lahko študirate ves dan ali v presledkih le nekaj minut dnevno, tedensko, ... Sami si organizirate svoj čas in obveznosti. Veste, niste edini s tovrstnimi težavami. Vas in vam podobne ljudi sem imela v mislih, ko sem začela ustvarjati spletne tečaje.


V spletni učilnici lahko vstopite v tečaj kadarkoli imate čas in voljo. Tudi, če imate na voljo le 5 ali 15 minut, se boste nečesa naučili.

Svoj napredek shranite in nadaljujte kjer ste ostali, ko boste imeli ponovno čas za astrologijo.


Urnike si oblikujete individualno, glede na to, koliko časa in volje imate.

Osnove astrologije že znam. Se lahko vpišem v naslednje tečaje?

Seveda. Vpišete se lahko v kateri koli tečaj.


Pred vpisom priporočam, da preverite, ali imate predznanje, ki se zahteva zanj. A bodite brez skrbi. Četudi bi kasneje ugotovili, da vam predznanja manjka, lahko pridobite zahtevano znanje kasneje in se nato vrnete na naslednje tečaje.


Vedeti morate, da ima vsaka veja astrologije svoja pravila. V Astro Akademiji so prav osnove astrologije temeljni tečaj, na katerem temeljijo vsi ostali tečaji. Toplo vam priporočam, da začnete na začetku in nadaljujete v svojem ritmu, saj ima vsaka veja astrologije svoje posebnosti.


V Astro Akademiji so posebnosti razložene na tečaju Osnove astrologije. V osnovah astrologije se boste v Astro Akademiji naučili astrološkega sklepanja in smiselnega povezovanja astroloških pojmov. To znanje vam bo koristilo tudi pri razmišljanju, opazovanju in razreševanju zadev, ki niso povezane le z vašim študijem astrologije, pač pa se o njih dnevno odločate zasebno ali poklicno.


V kolikor pa menite, da imate dovolj znanja, se lahko vpišete v kateri koli tečaj Astro Akademije.

Pred vpisom vam priporočam, da si dobro preberete opis tečaja in preverite priporočeno predznanje, da boste kar največ pridobili z vpisom. 


Nobenega predznanja ne potrebujete za tečaje: Osnove astrologijeAstrološka etikaAstronomija za astrologe in Šola horarne astrologije.

Ali lahko dobim račun na firmo ali na svoj s.p.? Ali moram zato dodatno plačati več za tečaj?

Seveda lahko prejmete račun, ki glasi na vaše podjetje ali s.p.. Le podatke podjetja zapišite v prijavnici za tečaj. Račun vedno glasi na ime, zapisano na naročilu ali prijavnici.


Prispevek za tečaj je oblikovan glede na stroške, ki nastajajo z vašim tečajem. S tem je enoten, ne glede na to, ali račun glasi na fizično ali pravno osebo. Kakšen? Za vsak tečaj posebej boste podatek našli še preden se prijavite v tečaj.  

Ali mi boste v okviru tečaja razložili moj horoskop?

Vsi tečaji obsegajo poučevanje in razlago snovi.

 

Namenjeni so izobraževanju in znanju, s katerim si boste horoskop razložili sami. Pomagala vam bom snov razumeti in vas usmerjala, kako najdete odgovore na vprašanja, s katerimi si boste svoj (ali drug) horoskop lahko razložili.


V kolikor želite, da vam horoskop razložim, se prijavite na posvet na povezavi tukaj.

Pod opisom storitve izberite možnost, ki vam najbolj ustreza. Ob njej je zapisan tudi prispevek za vašo izbiro. 


V kolikor se vam porodijo vprašanja, ki so povezana s snovjo in bi jo radi povezali s svojim horoskopom, boste imeli kot član tečaja možnost izbrati mentorstvo. Moja razlaga horoskopa bo povezana z razlago snovi, zato imate kot član tečaja posebne ugodnosti in

možnost izbrati mentorstvo namesto posveta. Ta opcija je na voljo le članom tečaja v Moji Akademiji.

Kako je z literaturo? Ali lahko kupim gradivo za tečaje? Je sploh na voljo?

Za tečaje, ki še niso prenovljeni in še vedno potekajo samo v dosedanji spletni učilnici, prejmete pisno gradivo. 


Tečaji, ki že potekajo v Moji Akademiji, obsegajo obsežne video posnetke in/ali posnetke webinarjev s podrobno razlago snovi. Prejeli boste tudi vsa dodatna gradiva za vaje (izrisi horoskopov, tabel, aspektov, delovne zvezke, plonk listke in drugo, 

kar potrebujete za uspešen študij izbranega tečaja). 


Za nekatere tečaje so na voljo tudi učbeniki in druge knjige. Knjige, ki so že izšle v knjižni obliki, boste našli v Moji Akademiji.


Prejeli boste tisto gradivo in literaturo, ki je zapisano v opisu vsakega od tečajev.

Ali lahko dobim popust za tečaj?

Prispevki za tečaje so v primerjavi s stroški, ki nastajajo zanje, zelo ugodni. Veljajo kot so zapisani na dan oddaje prijavnice oz. plačila.

Plačilni pogoji so vsakokrat jasno zapisani ob prijavi v posamezen tečaj.


Popust vam v nekaterih primerih lahko priznam izključno v primeru, če se hkrati vpišete v vse tečaje celotnega letnika ali 3-letnega izobraževalnega programa z enkratnim plačilom.


Za tečaje, ki so že na voljo v Moji Akademiji, boste našli unikatno mešanico posebnih ugodnosti, ki jih sistem po posebnem algoritmu avtomatično dodeljuje vsakemu posamezniku v programu zvestobe. Tam se lahko zgodi, da boste imeli na voljo popust za naslednji tečaj. Da bi ugodnosti pridobili, začnite s tečajem že danes in morda boste že jutri prejeli popust.

Imate dodatna vprašanja?

V zavihku KONTAKT boste našli kontaktni obrazec in moje kontaktne podatke.
Vprašajte me, pa vam bom z veseljem odgovorila. Pred vpisom bi se rada pogovorila z vami, zato predlagam, da pripišete telefonsko številko.

>