"Milijonarji ne uporabljajo astrologije. Milijarderji jo."
J. P. Morgan ”


NAUČITE SE HITRO ODGOVORITI NA JASNO POSTAVLJENA VPRAŠANJA

V praksi preizkušeno astrološko izobraževanje.

Korak za korakom do profesionalnega horarnega astrologa.

Kaj je horarna astrologija?

Kolikokrat ste si zaželeli, da bi si lahko v nekaj minutah odgovorili na zastavljeno vprašanje?


Kolikokrat ste ali vas je vsaj prijelo, da bi poklicali astrologa, jasnovidca ali vedeževalca, da vam odgovori kaj se bo zgodilo oz. kakšen bo razplet dogodkov?


Horarna astrologija je najbolj preprosta veja astrologije, ki se je lahko naučite v kratkem času. Najboljše odgovore daje na konkretna, jasno postavljena vprašanja. 


Horarno astrologijo uporabite, ko želite prejeti pritrdilen ali nikalen odgovor. Kratek in jedrnat, brez odvečnih opisov, ki so v domeni natalne astrologije. 


V rokah izkušenega astrologa pa odgovarja tudi na precej bolj zapletena vprašanja. 


O tečaju Horarna astrologija

Tečaj Horarna astrologija poteka korak za korakom od začetnika s predznanjem osnov astrologije do profesionalnega horarnega astrologa. 


V tečaju je malo teorije. Glavnino predstavlja praktično delo (odgovori iz horarnih horoskopov iz prakse).


Študirali boste brez nepotrebnega stresa, zmede ali izgubljenosti. Iz lekcije v lekcijo vam podrobno razložim vse, kar morate razumeti.


Čaka vas več kot 30 šolskih ur razlage teorije in podrobno razloženih praktičnih primerov. 


V vsaki lekciji imate poseben del, namenjen odgovorom na dodatna vprašanja (tudi vaših primerov).


Ničesar nisem izpustila in vse, kar vem o horarni astrologiji, delim z vami.


astrologinja Stopar Irena

“Dovolite mi, da vam pomagam postati najboljša verzija sebe.”

Irena Stopar vaša mentorica

Korak za korakom

Dobesedno korak za korakom, a temeljito. Ničesar nisem izpustila.

Strokovno vodenje

Pod strokovnim vodenjem izkušene mentorice. Moja pomoč v vsaki lekciji.

Online študij (preko interneta)

Osnove astrologije študirate online - preko interneta kadarkoli si zaželite.

Dostop kadarkoli - 24/7/365

Dostop do tečaja 24/7/365 - vse dni v letu kadarkoli in kolikorkrat si zaželite.

Tečaj HORARNA ASTROLOGIJA

Kaj je vključeno v tečaju horarna astrologija?

Tečaj Horarna astrologija vključuje takojšen dostop do: 


10 modulov

25 lekcij teorije in praktičnih primerov s podrobno razlago

mentorstvo in dostop do Irene Stopar

V tečaju imate na voljo vse, kar potrebujete za uspešen študij horarne astrologije.


Prejeli boste vodena predavanja v obliki video posnetkov razlage in posnetkov webinarjev za vaje, gradivo za vaje z vsemi izrisi horoskopov, tabel in "plonk listki" za pripravo odgovora v .pdf formatu, neomejen dostop do vsebine in mentorico, ki je vedno blizu z odgovori na vaša vprašanja. 

Predznanje

V tečaju Horarna astrologija boste morali poznati astrološka znamenja, planete, hiše in aspekte, ki spadajo med osnovne pojme v astrologiji. Vpišete se lahko brez predznanja. V kolikor boste ugotovili, da predznanja nimate dovolj, lahko naknadno izberete tečaj osnove astrologije in se h horarni astrologiji vrnete, ko boste znanje pridobili. 

NAREDITE NEKAJ DOBREGA ZASE

Kaj vam prinaša znanje tečaja horarne astrologije?

Samozavestno odgovorite


S pridobljenim znanjem boste lahko samozavestno odgovorili na mnoga vsakodnevna ali neobičajna vprašanja.

Prihranite čas


Horarna astrologija daje zanesljive odgovore v zelo kratkem času, zato boste odgovore na vprašanja našli zelo hitro.

Bolje se odločajte


Horarni horoskop uporabite kot svetovalca ali kot "drugo mnenje" še preden se dokončno odločite.

MNENJA UDELEŽENCEV TEČAJA

Kaj pravijo o tečaju horarna astrologija udeleženci tečaja?

PODROBNA RAZLAGA VSEBINE IN SPRETNA KOMUNIKACIJA

Tečaju pripišem 5 zvezdic. Tečaj je res dobro, skrbno pripravljen in najbolj mi je bila všeč podrobna razlaga vsebine ter spretna komunikacija med vami in nami. Zelo koristi dobra razlaga, in zapiski, ki si jih lahko naredim skupaj z podrobno razloženimi primeri na webinarjih. Veliko je bilo primerov, da smo lahko vadili! Vse smo imeli na voljo, tudi možnost dodatnih vprašanj med samim potekom tečaja.

Anja

NOV PRISTOP K HORARNI ASTROLOGIJI

Všeč mi je zelo zanimivo vodenje skozi naloge z vprašanji, ki slušatelja pritegnejo v poglobljeno delo, pa tudi v ponavljanje osnov astrologije in teorijo. Na ta način sem svoje astrološko znanje obnovila, razširila in poglobila. Res nov pristop k horarni astrologiji, predvsem je praktično prikazana enostavnejša oblika astrologije za pogosta vsakdanja vprašanja, ki se nam vsem postavljajo. Še posebej mi je všeč, ker ne komplicira, ampak daje neposredne odgovore. Vprašanje osebnega pristopa in etičnosti pa je, ali se z občutkom odgovornosti te odgovore posreduje naprej.

Anonimna udeleženka tečaja

Tečaj poteka preko spleta, v udobju vašega najljubšega naslanjača.

Dostop na počitnicah, potovanih, poti v službo in nazaj ali kjerkoli drugje si zaželite. 

10 MODULOV - podrobno razložena SNOV - KORAK ZA KORAKOM

Kaj boste prejeli v tečaju horarna astrologija?

MODUL 1

Uvod v horarno astrologijo

V 1. modulu boste osvežili nekatere najpomembnejše pojme iz osnov astrologije. Spoznali boste pomembne pojme in bistvena pravila horarne astrologije. Že po prvem modulu boste razumeli kako postaviti dobro horarno vprašanje, kdaj je odgovor pritrdilen in katere postavitve v horoskopu preprečijo pritrdilen odgovor. 


MODUL 2

Ljubezenska horarna vprašanja

V 2. modulu boste podrobno spoznali pravila za razlago ljubezenskih horarnih vprašanj. To so vprašanja, povezana z ljubeznijo in partnerskimi odnosi. Najpogosteje so povezana z dilemo, ali je oseba, ki ste jo pred kratkim spoznali, prava za vas, o možnosti poroke, skupnega življenja, ali vas partner še ljubi, kaj čuti do vas in podobno.


MODUL 3

Finančna horarna vprašanja

V 3. modulu boste podrobno spoznali pravila za razlago finančnih horarnih vprašanj. To so vprašanja, povezana z denarjem, naložbami in vrednostjo nečesa. Najpogosteje so povezana z dilemo, kakšno bo finančno stanje v prihodnje, ali je pametno naložiti denar v nekaj, o možnosti finančnih dobitkov ali izgub in podobno.


MODUL 4

Horarna vprašanja o poslu in zaposlitvi

V 4. modulu boste podrobno spoznali pravila za razlago horarnih vprašanj, povezanih s poslom, delom in zaposlitvijo. To so vprašanja glede poslovnih odločitev, zamenjave službe, izbiro sodelavcev, odnosi med sodelavci ali med nadrejenim in zaposlenimi ter vrsta drugih, podobnih vprašanj. 


MODUL 5

Horarna vprašanja o nepremičninah

V 5. modulu boste spoznali pravila za razlago horarnih vprašanj, povezanih z nepremičninami. To so vprašanja, povezana z nakupom, prodajo ali oddajanjem nepremičnin. Govorijo o selitvah, vrednosti nepremičnin in podobno.


MODUL 6

Časovno določanje v horarni astrologiji

V 6. modulu boste spoznali prav posebna, preprosta pravila za časovno določanje s pomočjo horarnih vprašanj. Ta vprašanja se nanašajo na dilemo: "Kdaj se bo nekaj zgodilo?" ali "Ali se bo nekaj zgodilo v želenem času?". 

MODUL 7

Iskanje skritega, izgubljenega ali ukradenega

V 7. modulu boste spoznali, kako s pomočjo horarne astrologije določite kje se nekaj nahaja. Spoznali boste, kako poiščete nekaj, kar je skrito, izgubljeno ali ukradeno. Naučili se boste pogledati, ali boste tisto našli. Iščete lahko predmete, živali ali celo ljudi. 


MODUL 8

Konzultacijski horarni horoskop

V 8. modulu boste spoznali posebno vrsto horoskopa, ki ga v horarni astrologiji imenujemo konzultacijski horoskop. Konzultacijski horoskop lahko uporabljate samostojno ali v povezavi z natalno astrologijo, kjer je uporaba še prav posebno zanimiva. 

MODUL 9

Razna horarna vprašanja

V 9. modulu ni nobene teorije. Namenjen je dodatnim vajam in odgovorom na različna horarna vprašanja. Vadili boste na primerih, ki jih boste do tega modula že znali sami razrešiti. Nekaj primerov pa je povsem drugačnih kot pred tem modulom, da se naučite samostojno razmišljati za čas, ko boste sami prejeli kak drugačen primer. 


MODUL 10

Zaključek tečaja in koristne povezave

V 10. modulu boste našli napotke ob zaključku tečaja in nekaj koristnih povezav, ki vam bodo koristile, ko se boste odločili za samostojno pot v svet horarne astrologije. 

VPIS V TEČAJ

Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza

PLAČILO

TAKOJ

Podrobna razlaga

Praktični primeri

Gradivo za vaje z vsemi izrisi horoskopov in tabel

Mentorstvo Irene Stopar

397€ 

Enkratni znesek

PLAČILO
V 6 OBROKIH

Podrobna razlaga

Praktični primeri

Gradivo za vaje z vsemi izrisi horoskopov in tabel

Mentorstvo Irene Stopar

73€ mesečno
6 mesece

PLAČILO

V 12 OBROKIH

Podrobna razlaga

Praktični primeri

Gradivo za vaje z vsemi izrisi horoskopov in tabel

Mentorstvo Irene Stopar

39€ mesečno
12 mesecev

VAŠA MENTORICA

astrologinja Stopar Irena

Ljudem pomagam postati najboljša verzija sebe.

V tečaju bom vaša mentorica Irena Stopar. Poleg znanja s področja astrologije, ki ga boste pridobili v tečaju, vas bom vzpodbujala, da znanje koristno uporabite za lepše življenje. 

MNENJA UDELEŽENCEV TEČAJA

Kaj pravijo o tečaju horarna astrologija udeleženci tečaja?

TEČAJ ZA 5 ZVEZDIC

Tečaju bi dala 5 zvezdic. Vsi moduli so zanimivi in uporabni za vsak dan. Tečaj je odlično pripravljen, priporočam pa ga vsem. Z njim bolj spoznaš sebe in druge. Odlična mentorica ste in astrologinja.

Lidija Al Mahdawi

ODLIČNO PRIPRAVLJEN TEČAJ HORARNE ASTROLOGIJE

Tečaj dobi čisto 5-ko in ga z veseljem priporočim. Všeč mi je bilo sodelovanje več udeleženk. Vsaka je imela svoje poglede, s čimer smo se dopolnjevale pri učenju. Razlika med tradicionalno in moderno horarno astrologijo je velika. Kar nisem mogla verjeti, da na preprost način (kakor si nam vseskozi razlagala) prideš do istih rezultatov. Če povzamem celotni tečaj Horarne astrologije, je odlično pripravljen. Ni ti bilo žal časa, dobre volje in želje, da nas res naučiš tisto, za kar smo vpisane v tečaj. Marsikaj si nas dodatno naučila ali spodbudila k osnovam astrologije. Sedaj je na nas, da tečaj večkrat predelamo in osvojimo, kar potrebujemo za samostojno razlago Horarnega horoskopa. Še enkrat hvala za vztrajnost, potrpežljivost in dober odnos do vseh nas.

Andreja Puc

NAJBOLJŠI TEČAJ DO SEDAJ

Irena, hvala za nov tečaj Horarne astrologije. Prejšnji je bil zelo dober, ampak sem se odločila iti skozi še enkrat na novo. Lahko povem, da sem več kot navdušena! Tole z webinarji, kar si nam zdaj pripravila, je več kot odlično. Tečaj resnično priporočam. 

Maja

POGOSTA VPRAŠANJA

Odgovor boste našli s klikom na izbrano vprašanje

Kako dolgo traja tečaj?

Ali moram prihajati v Ljubljano na predavanja?

Kaj, če česa ne bom razumel-a?

Kdaj bodo predavanja?

Nikoli nisem študiral-a preko interneta. Skrbi me.

Bo moja mentorica res Irena Stopar?

VPIS V TEČAJ

Izberite opcijo, ki vam najbolj ustreza

PLAČILO

TAKOJ

Podrobna razlaga

Praktični primeri

Gradivo za vaje z vsemi izrisi horoskopov in tabel

Mentorstvo Irene Stopar

397€ 

Enkratni znesek

PLAČILO
V 6 OBROKIH

Podrobna razlaga

Praktični primeri

Gradivo za vaje z vsemi izrisi horoskopov in tabel

Mentorstvo Irene Stopar

73€ mesečno
6 mesece

PLAČILO

V 12 OBROKIH

Podrobna razlaga

Praktični primeri

Gradivo za vaje z vsemi izrisi horoskopov in tabel

Mentorstvo Irene Stopar

39€ mesečno
12 mesecev

takoj po urejenem vpisu boste imeli dostop do celotnega tečaja in mentorice irene stopar

Pridružite se zadovoljnim udeležencem tečaja tudi vi!

Copyright 2005-2021 Astro Akademija - Irena Stopar - Moja Akademija d.o.o., Muljava 55, 1295 Ivančna Gorica
Ta stran nikakor ni povezana s Facebookom. Facebook je znamka podjetja Facebook Inc. 
Splošni pogoji poslovanja, Varovanje zasebnosti in podatkov ter Piškotki


>