Tečaj astrologije preko interneta

Tečaj astrologije preko interneta


Odgovor na pogosta vprašanja - dodan video posnetek

Eno izmed najbolj pogostih vprašanj, ki sem jih prejela v zadnjem tednu dni glasi: "Kako zgleda tečaj astrologije preko interneta?". Sledi mu: "Ne predstavljam si kako poteka tečaj astrologije preko interneta. Kako lahko ugotovim, ali mi ustreza?".

Na tej strani boste našli natančne odgovore na tovrstna vprašanja v obliki video posnetka. 

Kako zgleda tečaj astrologije preko interneta?
Ne predstavljam si kako poteka tečaj astrologije preko interneta. 

Dodala sem video posnetek, v katerem si boste vse lahko pogledali in sami presodili, kako vam je všeč svoboda, neomejen doživljenjski dostop in mentorica na dosegu roke. 

Tečaj astrologije preko interneta v Astro Akademiji poteka pod mentorstvom astrologinje in spec. osebnostne preobrazbe Irene Stopar. Za uspešen dostop potrebujete računalnik, mobilni telefon, tablični računalnik ali drugo napravo, priklopljeno na internet. Če lahko odprete to spletno stran in si ogledate video posnetek, imate vse, kar potrebujete za začetek

V kratkem video posnetku vam pokažem, kako se vpišete v tečaj, kako vstopite v tečaj in kako zgleda tečaj astrologije preko interneta. Pokazala vam bom, kako se po tečaju premikate in dostopate do katere koli lekcije kadarkoli. Ugotovili boste, da tečaj astrologije preko interneta v Astro Akademiji poteka na najlažji možen način. 

V kolikor bi radi kateri del preskočili, sem pod video posnetkom dodala tudi časovnico, kje se posamezen del začne. Posnetek in zneski prikazani, v njem, so veljavni na dan snemanja. V skladu s splošnimi pogoji poslovanja, se lahko kadarkoli spremenijo brez predhodne napovedi. 

Poglejte video posnetek!

Časovnica posnetka

Predlagam, da pogledate celoten prikaz od vpisa do uporabe spletne učilnice, vključno s tem, kako se premikate po tečaju. V kolikor bi radi pogledali samo delček, dodajam časovnico, kjer se prikaz začne: 

00:00 Vpis in izbira tečaja Osnove astrologije
05:15 Vstop v tečaj, premik po tečaju, vaša vprašanja in kvizi
13:04 Dostop do lekcij 

Potrebujete le minutko do 3 minute

V posnetku sem vam poskušala vse skupaj razložiti, zato je dolg kot jara kača. Kar v posnetku traja skoraj 14 minut, boste sami naredili v minutki do 3 minutah. Eno minutko boste potrebovali, da uredite vpis. Drugo pa, da kliknete na MOJI TEČAJI in prvo lekcijo. 🙂

Še enkrat vas prijazno povabim, da se pridružite mnogim zadovoljnim ljubiteljem astrologije in profesionalnim astrologom v Astro Akademiji. Začnite na začetku, pridobite kvalitetno osnovno znanje astrologije ter začnite že v nekaj tednih dojemati sebe in okolje drugače kot do sedaj. 

Kliknite na gumb "Vpis v tečaj", dokončajte vpis kar zdaj in že v naslednjem trenutku boste imeli priložnost začeti spoznavati astrologijo za lepše življenje. S klikom na gumb VPIS V TEČAJ boste preusmerjeni na spletno stran izbire vašega spletnega tečaja Osnove astrologije. 

  • Irena Stopar pravi:

    Ste morda že z nami v Moji Akademiji in bi lahko delili vašo osebno izkušnjo, kako doživljate tečaje v naši spletni učilnici? Če še niste, me zanima kako vam je všeč, kar ste videli? Imate dodatna vprašanja?

  • >